Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Gene kaÇıyorusn yanı pınkım.havalar gÜzel pazar da gezmek de zevklı olur.
Hadı gle gÜle canım.
Hazıranı beklıyoruz ınŞallah

canalarım geldıım sonunda bu aralar ıhmal etım sızı ama gelen gıden cok oldu ben eve hapsolunca komsular sagolsunlar bırakmıyor benı...bende bebegımde ıyıyız cok şükür .bulasık ve yemek dısında bır iş yaptıgımda yok evde öyle işte bır dogursak da rahatlasak....

nehırım gecmıs olsun canım nevresım takımın cok güzellmiş zevklı hatunum benım.
cılegım .denefım.pinkim,myhopem,nazım,radyolojım,lotusum,swetım,nevınım,gülyüzüm nassınız bacılarım.
şimdı cıkmalıyım bulasıklarım var bırılerı bastırmadan mutfagımı temızleyım barıııı.sızı çoooook öpüyorummm kızlarr.

Hoşgeldin alhanım merak ettik seni.
Mersi canım nevresim takımımı biğendiğin için :)
Hayırlısı olsun pinkim ne diyelim. Keşke bir an önce başlasanız ama imkanlar tabi..

Dizi indirmeye çalışıyorum ama nerdeee.. Zırt pırt kesiliyor internet.. Al baştan tekrar..

selam kızlaaarr.
hepinizi öpem öncelikle tek tek
benim eşimde yengeç.19 temmuz.
ay kadını da erkeği de aynı heralde yengecin.eşimde çok evcildir.gezmeyi de sever ama evi çoookkk sever.bende ikizler.zaten ikizler gibi huysuz bir burcu yengeç gibi uyumlu bir burçtan başkası idare edemez heralde :)
bende çok yoğundum bugün yine.ancak oturabildim.karnım da acıktı.birazdan yemeğimi yiycem.hava da çok güzel.insanın gezesi geliyo yani
zaten yazın çalışmayı hiç ama hiç sevmiyorum
aslında öğrenciler ve öğretmenler gibi,yazın tüm çalışanlara tatil olsa dimi 3 ay .
ne süper olurdu

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
dün misafirim vardı akşam da köye kayınvaldeme gittik rahatsızmış biraz o yüzden gelemedim birde bu sıralar aniden bir sıkıntı bastırıyor bir tuhaf oluyorum nefes alamıyor gibi nasıl anlatsam bilmem hiç başıma gelmemişti hamişlikten galibaa bugünde hafiften öyleyim dün köyde zor durdum Allahtan eşim anladı da erken kalktık umarım geçicidirrfisfisfis
denefim lotusum nevinim nehirim alhanım swetem radyolojim çilekim pinkim nazım gülyüzlüm berinim mumucum zuhalim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

ben iyiyim myhopem inşallah sende daha iyi olursun canım
hamileliktendir canım üzme kendini.bol bol dinlen.geçer inşallah.
bi de bol bol oku kendine
nazar dualarını felan

Bende ıytyım myhopem
sen de Çok fazla kaptırma o duyguya kendını.
Hemen aÇık havaya Çık canım.
Ne gÜzel gÜneŞlı gÜnelrd gelıyor hemen aÇılırsın.
Çok geÇmıŞ olsun.

bende iyiyim myhopem o sıkıntılar bende de oluyor havalar acıyor ya
bende bıraz dolaşıyorum iyi geliyor dolaşmak yeni geldim dışardaydım

Swetim geçmiş olsun bacım...Ol tabi aşılarını aman ihma etme...Amaaan tombik mombik boşver kuzum ama yürüme şansın varken arabaya falan bnme arada yürüyüş yapmak iyi olur sanırım....

Çileğim selam canım,demek sende yengeçsin haa,sizi ev kuşları sizi:)))

Alhanım,çok yorma kız kendini...Ama ne güzel işte komşun var en azından kapını çalan.Benim anamlar burda olmasa başka kapımı çalan olmaz yani...Apartmanda falan karşılaşınca selamlaşıyoruz,konuşuyoruz ama gidip gelme pek olmuyor.Gerçi hepsi annemim yaşıtı benim yaşıtım komum yok hiç((

Myhope çum hayır olsun bacım,ne sıkıntısıki böyle..Swetimin dediği gibi canım hava al hemen..Dışarı çıkamasan bile camı aç şöle derin derin solu havayı ve tabiki Radyolojimin dediği gibi bol bol dua bacım...Geçer inşallah rahatlarsın tatlım...

Radyolojim selam bacım,öptüm seni....

Nazım canım mmmmmuuuccckkkk....

Offff kızlar aranızda ütü yapmayı seven varmı yaaa..Varsa gelsin bi el atsın yaa,yine dağ gibi oldu ütüler..
Annem her seferinde kızım kuruyup topladığın an ütülenecekleri ütüle yoksa biriktikçe birikir diyo ama nerdeeeeeee bende hamaratlık....:))))

Ay nevın bendede aynı dert
ıŞte bende sevmem evde bır sÜrÜ ÜtÜlÜk var.
Ama ben ne zaman yaprsm bılmıyorum artık
offffff
sevene banada gelsınnnnnn
sÖz ısteıdĞı yemeĞı yapar,her tÜrlÜ aĞırlama karŞılama hızmetını sunarım

Kabul edilmedi bayanlar üzgünüm...Kuru temizlemecilerin önünden geçerken. ışte parça ütü şu kadar diye yazarya hep onlara bakarım. Acaba evlendikten sonra ütüyü böyle versem çok mu saçma ve pahalı olur derim kendi kendime :) O yüzden hiç şansınz yok :)
Artk eve gitsem yaaa...

myhopçumm sağol iyiyim hamdolsunn bnde senii öptüm a.s.

ayy bizim topikte ütüyü seven hatunn yok galibaaa nevincimm :1no2:
hele bu konuda benii dinlesenizz.. ne tembel bu kızz dersiniz kaydirigubbakcemile3,

hepinizi çok öptüm a.s. bennn kaçarrrr :teytey:

Ne ütümü ne ütüsü:1shok:benim kociş hiç spor giyinmez:mymeka: anlıcanız herşey ütülenecekkafamçokkarıştı
ay nevin valla ütü dedinde aklıma geldi adam kaç gündür aynı pantolonu giyiyor
çünkü ütülü pantolonu yok:roflol::roflol::roflol:
olanlarıda çamaşırsuyu yapmış cezalı anlıanız:dance::dance:
ama bu akşam ütülemek lazım yoksa kapının önüne koyacak beni:tomato:
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR ÖPEM HEPİNİZİŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…