Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhopecim ozaman sitede bi sorun var ama senin pc ile alakalı genede çünkü
bende bişiy yok pek bişiy kaçırmamışındır reklam var zaten elli saattir
bende sofrayı kurdum yicem yemeğimi öleyimmi acımdan yani

afiyet olsun canımmmmm:1hug:
umarım bu sefer uğraştırmazzz bu arada resmi oğuzmu gönderdi kızzz vay sinsi yılan vayyy tek derdi intikammı şimdii yazık oldu leylayaa-tatlicadiarzu-

hadi kızlar geçmişi okumanız bitmedimi hala görüyorum sizi

Benimki bitti Nazcım geldim hemen...

Hımmmm demek ütüyü sevmeyen bi ben değilim,neyse buda rahatlatt beni:))))

Biz leylaya başından beri gıcığız zaten Nehirle,sütten çıkmış ak kaşık gibi,habire neclaya atıyo topu.Leylanın yaptıkları neclanın yaptığını haklı çıkarmaz elbet ama leylada az değil yani....

Amaaaann neyse ne...Sanırım Sonunda Ali rıza bey leyla ve oğuzla kalacak...Kitapta öleymiş sanırım...Poff ki pofff,valla benim cnbc-e deki dizi geçen hafta sezon finali yaptıda ondan seyrettim,yoksam çarşamba akşamlarım doluydu:))))Ama reklamlarından takip ediyorum tebikide:)))Eksik kalmam bi yerden ayollll....

biliyorum ben yazana yada okuyana kadar siz çoktann yazarsınız ama neyse nevinim radyolojim sobeeee
nazım ben açabildiğim topiklere bakıyorum arada buraya geliyorum ama yazmak hala sorun yaa berinim gel birlikte dövelim şunlarııııklava:klava:

kızlar kocam geldi çıkmam lazım herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi
kocam için dua edin çünkü fena yapacam

ben de geldim kızlar
ya benim nette de sorun var.yarım saattir uğraşıyorum .bişey yapamadım.msn im de açılmıyo.sinirrr
kızlar yaa.ben bbp genel başkanı ve diğer kişiler için çok üzgünüm.allah yardımcıları olsun.çok zor durumdalardır şu anda.hala bulunamamışlar.bi yerde öldüklerini okudum ama henüz ulaşılamadığı için inanmadım ben.ben de sivaslıyım.o yüzden sempatim vardı muhsin yazıcıoğluna.hem de iyi bir insan.ayrıca ben oraları tahmin edebiliyorum bu mevsimde.inşallah sağ salim kurtulurlar.dua edicem onlar için.
bende ütüden nefret ediyorum.o yüzden de kışı sevmiyorum.çünkü eşim memur olduğu için hep kumaş giyiyo.yazın da çalışmadığı için rahat oluyorum yani.
ayrıca bana kimse leyla demesin.salak yaaa

haklısın radyolojim banada kimse leyla demesin resmen saftirik
bu arada koca gene dışarı çıkdı valla saçlarımı yolucam şimdi
evet radyolojim bende çok üzüldüm umarım iyidirler
son dak haberleri dinlemedim ama inş buluburlar hemen

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
myhope, berin14+, denef72+, naz_zzz, NAZ__24, nevinırmak, radyoloji teknikeri
ne güzel toplandık ama site bizi kabul etmiyoooo demekki sorun sadece bende değilmiş inan rahatladım radyolojim bi saattir uğraşıyorum yaa birde taktım kafaya ne oldu diyeee neyse bizde dua ediyoruz canım inşallah kurtulurlar ya Allah yardımcıları olsunn:Saruboceq:

kızlar siz yazmıyonuzda ölece duruyonuzmu yoksa benimi deniyonuz

pinkim bırak leylayı sen bacım o adam olmayacak daha sonu geliyor dizinin
leylaya yazık olacak romanda da böle zaten
myhopem gerilme canım aman bebeni düşün boşver bu site bunu hep yapıyor

kızlar siz yazmıyonuzda ölece duruyonuzmu yoksa benimi deniyonuz

yok kız kendi adıma benim mesaj yazmam gelmesi vs en az 10 dakka sürüyooooo ileri geri bazen site hepten gidiyo tekrar giriş yap ama bak inatla burdayımmmmkaydirigubbakcemile5

myhopem.hava bozuk ya ondan galiba netteki problem.benim yazdıklarım çabuk gşdşyo.senin ki kadar ağır değil.ama genel olarak bir problem yaşıyorum ben.diğer sitelere de normalde olduğundan daha yavaş giriyo

nazım arada kaynamış hayırdır eşinle bir tatsızlık yok dimiii yine dışarı çıktı demişsin dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…