Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

huhuhu denefcim selam... geçmişimi okuyorsun

ben geldim.bugün benim patron bi oturdu pc başına kalkmadı.tabi banada sizlerle buluşma şansım kalmadı..:çok üzgünüm:
şimdi evdeyim geçmişi okudum.nasılsınız kızlar...ben iyiyim toparlandım baya.aman dedim salla gitsin...çalışmam evimin kadını olurum.çocukta dogururummm
ben buralardayım birazdan geliyom
hadi toplaşın bakalım ...

myhope,hoşgeldin canım...nasılsın????sıkıntılıyım demişsin...hormonlar baskılıyo galiba canım,hamileliktendir o...ama arada bir dışarı çıkmak,biryerleri gezmek insana iyi geliyor...

iyi akşamlar kızlar geldim denefim toplaşak canım haydeeee

şimdi biraz daha iyiyim canımmm bencede hamişlikten ama yoktu şimdiye kadar birkaç gündür arada geliyor işte geçer inşallahhhh bu arada tüm herkeze teşekkürlerrra.s.
biri ütü mü dediii dağ gibi bulaşık olsa vız gelir ama iki parça kumaş sürünür durur günlerceee ütü diye diye
denefimm inşallah canımmmm o da olacakkk:1hug:
şimdilik burdayım kızlar ama eşim evde habersiz gidersem kusuruma bakmayınnngamyoncuiremsu

ben iyiyim canım yaprak dökümüne kitlendim azım açık izliyom valla

beni deeeeklava:klava:lazım ona bence inecek babasının yüreğine bu gidişlee
bu arada demin bende site gitti ağırdı zaten fırsattan istifade de eşim pc başına geçtii neyse sigara molası verdi de bir bakam dedimm hepimiz dizi izliyoruz anlaşılannn:1hug:

beni deeeeklava:klava:lazım ona bence inecek babasının yüreğine bu gidişlee
bu arada demin bende site gitti ağırdı zaten fırsattan istifade de eşim pc başına geçtii neyse sigara molası verdi de bir bakam dedimm hepimiz dizi izliyoruz anlaşılannn:1hug:
bu ikinci denemem anlaşılan site hala düzelmemişşş bakalım bu gidecek mii

ya valla şişdim şimdide oğuz yan cizdi
dallası geçti dizi.

yok bir saattir boğuşuyom gitmedi sandığım mesaj gitmiş bilee ama ekranımda tık yok şimdi de düzelteyim dedim aç kapa uğraşıp duruyom yaaaa site kafayı yedi bize de yedirtecek galibaaaa yoksa bitek bende mi böylee:sm_confused:

ya kocam gelmedi offf öldüm açlıkdan valla yemek istiyorumcokacimcoook

myhopem bende bi sorun yok sanırım sende bir sorun var canım

sırf intikam almak için beraber oluyo hain oguz...kötükedihüso
daha yemedinmi yemek bacım yesene
myhopem söle eşine bi tane daha yaksın sigara sende bizle ol..sırnaşık şey

galiba ama niye ki ya offf neyse canım atıştır bişeyler eşin gelince onunla yine yersinn:1hug:

gelsinde atıştırmalık niyetine onu yiycem ben bak görür o
saat kaç oldu ya aman neyse gelecek er yada geç
denefcim öldürecenmi sen myhopenin kocasını
nikotin komasına girer adam

ya kızlar anca açıldı yine siteyle boğuşmaktan yazamıyorum ki yazdığımda gitmedi gözüküyor ekranda en baştaki kadınlar kulübü yazısı hariç herşey siliniyor ya önce geri sonra ileri oda açılırsa dakikalar geçiyoooo bu sefer eşim değil site beni istemiyoooodelikafaduldendelikafaduldenhatta başka sitelere girdim açılmasını beklerken acaba pc demi sorun var diye ama onlar hemen açıldıı anlamadım gitti neyse bu arada denefim sigaraya gerek kalmadı benimki uzandığı yerde uyuyakaldı bilee bari diziyi açayım kumandayı kapınca başka kanala geçti deeee hem eleştiriyoruz hemde izlemeden duramıyoruz yaa fazla bişey kaçırmamışımdır umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…