Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bilgisayar Nehirdeydi yaa,sayfayıda kapatmamış.Myhope çum aynen dediğin gibi oluyo banada,sayfayı yenile diyorum,sadece anasayfa başlığı oluyor ekranda,sonra bidaha çık,bidaha gir dediğin gibi....

Ayyy ben Muhsin yazıcıoğlunun bulunamadığını yeni öğrendim
Nehir söyledi z evvel,kazayı duyduydumda enkazın bulunamadığını yeni öğrendim..ınşallah bir şey yoktur yaaa,töbe töbeee....

Nzım nere gitti kocan bu saatte kızz,niye gönderiyon?

myhopem.hava bozuk ya ondan galiba netteki problem.benim yazdıklarım çabuk gşdşyo.senin ki kadar ağır değil.ama genel olarak bir problem yaşıyorum ben.diğer sitelere de normalde olduğundan daha yavaş giriyo

canım benim yazdığımda gidiyo ama ben göremiyommm cevaplaya basınca ekran beyaza bürünüyo biraz bekliyom geri yapıp tekrar topiğe giriyom girebilirssem tabi bakıyorum mesaj gitmiş ama ben görene kadar dakikalar geçiyor işte hatta ilk seferinde gitmedi sandım tekrar denedim mesajım çiftlendiii sonra kavradım işiiiiifisfisfis

hosbulduk nevınıma.s.napıyon bakım sen?kaydirigubbakcemile5
nbr kızlar herkes ıyı mı?????
helıkopter kazası ıcın bende uzgunum,ALLAH yardımcıları olsun,o bolge cetın kıs kosullarına sahıpmıs -10 derece dıyorlar,cok da daglık bır yer....helıkopterdekı 5 kısıden halada hbr yok.......:çok üzgünüm::Saruboceq:
yaprak dokumunu tam ızleyemedım haber dınlıyordum ama demek fotoyu neclaya oguz mu yollamıs??????klava:klava:

hoşgeldin lotusummmm:1hug:bende yarım saattir seni bekliyordum nevinim yazınca çıkacakken vazgeçtim bir selam verip çıkayım dedimmm nasılsınn ve evet orayı bende izlememiştim ama topiğine baktım demin öyle diyorlarr adamın tek derdi hala necla galibaa dallas oldu çıktı bi jeyyar eksikkkk:roflol::roflol::roflol:

ıyiyim Lotusum nolsun beee....Bildiğin gibi işte....Sende ne var ne yok...

Myhope'um canım sağolasın....Amaaaannn dizi işte bizde dertleniyoz demi? :))))))

myhopem sende hosgeldın canım.....için mı daralıyor bacım senın hayırdır??????:sm_confused:hamıslıkten heralde duygular karısıyor bazen odur belkı de......:CüvCüv:bol acıkhava al,bıde bolca dua et canım :Saruboceq:ben yattıgım donemlerde cok fena olmustum ev ustume gelıyordu sankı bazen cok daralıyordum....:çok üzgünüm:
berrın,nevın burdasınız gorduuuuummmmmmmmdelikafadulden

kızlar bu ara tup bebe fıyatları degısecek mı hıc hbr aldınız mı???????ınsallah ben yanılıyorumdur da en azından bızım merkez ıcın nısanın ılk haftası degısecek gıbı dıye bırseyler duydum:bbo::sm_confused:bılgısı olan var mı???????

lotusum aslında bende anlamadım aniden bastırıyor sanki nefes alamıyorum ayaklarım karıncalanıyor başım bir tuhaf oluyor iştee Allahtan düzeliyor bir süre sonra geçicidir herhalde neyseeeee tüp bebek hakkında hiçbir fikrim yok canım inşallah olumlu yönde değişir de isteyen herkeze bir kapı açılırrr:Saruboceq:

Lotusçum hiçbir fikrim yok,ilk senden duydum valla....

Berincim sağol bacım ben iyiyim şükür sen nasılsın bakam,bebiş nasıl?

gecıcıdır ınsallah canım stres kaynaklı olabılır bıde sankı dusuk tansıyon belırtısı gıbı........tansıyonun kac cıkıyor canım?????:uhm:
ınsallah ben yanılıyorumdur fıyat konusunda dıyorum ya o yuzden sordum belkı bır duyan vardır..........:çok üzgünüm:

zaten zayıfmışsın tatlım ye birazcık sende bişi olmaz annesi..Bende onun yanaklarından öpüyorum...

Ayy bende şimdi bi acıktım bi acıktım,miniminnacık bi sandviç yaptım kendime

Sanırım yok lotusum,haberlerde de bişe demiyolar sanırım..Ben şimdi tvsiz odadayım,Nehir yattı...Valla bilmiyorumki..Allah yardımcıları olsun yaa,bu soğukta..ınşallah sağsağlim hayırlısıyla kurtulurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…