Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim geçmiş olsun.inşallah hayırla en kısa zamanda gelir bebişin
ne güzel demişsin bu ay demek ki hayırlı eğilmiş.
ama emekler karşılığını bulacak inşallah.
evet kısssssslarrrr yine geldik işe ,p.tesi
ama bende orgunluk var.bıraksalar burada uyusam.hafta sonu ne yaptın demeyin.
cumartesi gece şükür iyiuyudum çünkü biliyorusnuz cuma hasalanmış gece hiç uyumamıştım.
sabah kalktım yiğenimn doğum gününe gittim.
bir kurabiye yaptım.allll denzide taş diye sektir.
martıalr bile yemez.
resmen taş taşşşş
rezil oldum yani
neyse c.teis gece yine ssabahu saba ettim.
sancılar içinde.
pazar günü oy felan derken kayınvalide ile de komşu gezmesi.
arkasına gece birazcık sahile inme felan derken geç yattım o yorgunlukla uyudum yien şükür.
bir gece uyuyorum bir gece uyumuyorum işin kötü tarafı.bu gece inşallah uyurumç
ay nasıl da uzun anlattım .
ne yapayım iki satır yazıp kaçıyor herkesler ya ben de inat analtıyorum.analttığım da boş şeyler hep ama olsun şekerim değil mi?

neyse işte böyle hala kızımıza isi bulamadık

sağol çileğim.bize rabbimizden başka yardım edebilecek kimse yok.herşeyin sahibine tevekkül etmekten başka çaremiz de yok.zaten o bizim için en iyi olanı bizden daha iyi bilir ve görür değil mi.bekliycez.sabredip muradımıza ericez.
sen nasılsın canım.
nasıl geçti hafta sonun.eşim evde olmayınca ben de pazarları hiç sevmiyorum.bi de akşama kadar ev tıka basa doluydu.hem misafirle ilgilen hem mutfakla ilgilen zor oluyo o zaman.eşim olsa misafirle ilgilenme kısmını ona bırakırdım.eve o kadar yogun geldi ki kendini direk yatağa attı.bir sürü kavga patırtı ıkmış bi de partililer arasında.
misafirlerimizde yatılıydı.şimdi de kalkıp onlara kahvaltı hazırlıycak :)

swetim günaydın
bazen öyle tutmadığı oluyo benim de yaa.sinir oluyorum.yemek işini kıvırdım artık ta hamur işini hala pek beceremem bende.
isim bulursunuz yaa daha çok zamanınız var.biz genelde bizde doğan çocukların isimlerini doğduktan sonraki hafta içinde buluyoruz::)

böyle düşünmene çok çokk sevindimm cnm arkadaşım Şeniz
tevekkül insanı mutlu eder, zahirde kötü görünen perdeyi iyi görmeni, ferah olmanı sağlar..
bizim Rabbimiz çok büyük ve hiç böyle bi kuluna zulm eder mii :1rolleyes:

misafir neden aldın dicektim ama zaten yatılıymış demekki uzak yoldan
eşinlere tatil mi bugünn :uhm: hee öğretmendi dimi onlara tatil tabii :jeyyar:

benimde iyi geçtii cnm eşimle beraberken yapamadığım şeyleri yaptımm kaydirigubbakcemile3
oyumu kullandıktan sonra kuzenime kahvaltıya gittim
sonra eski bi arkadaşımı davet ettim akşama kadar sohbet muhabbet iyi geldii
sonra kardeşim geldi beni beklemeye
beraber hababam sınıfı eşliğinde, kahve ıvır zıvır öyle işte güzel geçti hamdolsun
ama dediğin gibi eşimin olmaması da çok garibime gitti, hiç o saate kadar ayrı kalmamıştık nedensee çokk özledim onu dün neyseki 12 gibi geldi iştee

kız radyolog şimdien bul sen isim yaz bacım bir köşeye
valla zor oluyorç
şartlanırsan daha kolya galiba
ama biz bir türlü isim seçemiyoruz
ama hakkımzıda hayırlsı olsun

günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim..kahvaltı edicem hadi gelin cokacimcoook
iyi olmann ne güzel maşaalah maşaallah :dance:
bizde iyiyiz buna şükürr dimi :lepi:
kız radyolog şimdien bul sen isim yaz bacım bir köşeye
valla zor oluyorç
şartlanırsan daha kolya galiba
ama biz bir türlü isim seçemiyoruz
ama hakkımzıda hayırlsı olsun
swetimm sen hiç düşünmemişmiydinn şimdiye dekk fisfisfis
bekarlığında falan insan hayal kurar ya şutarafagitti
netten araştırsana neler var neler
ya da sen 5-10 tane seç burda oylayalım yerimseniben

ay çileikm ben bir kaç isim düşünmüşütm.
nisa ismi favorimdi.
görümcem kızına eylül koyunc abenimki sanki nisan gibi söylenecekri vazgeçtim.
ama öyle ben de çocuk hayali kurarak büyüen kızalrdan değildim ki ,evlilik hayali kurarak da büyümeidm hiç evlnemem sanırıdım:)))))
yani tuahfım ya gzüel ve manalı söylemesi zor olamayn sismler bulrusanız bana özel mesaj atın lütfen
:)))))))

ıyi günler hatunlar. Nabersiniz?
Benim şimdi moralim bozuldu.
Radyolojim çok üzüldüm ya gerçekten. Şimdi sen diyeceksin ben üzülmedim diye ama ben çok üzüldüm.
Hep ablamla senin beraber göbek yarıştracağınızı düşünüyorum çünkü.
Hamişler göbüşleri büyüttüler nasılsa. Taze göbüş lazım bize :))
ınşallah bu ay hayırlısıyla olur radyolojim. Rabbim kolaylık versin inşallah.
ınşallah sen beklemek zorunda kalmazsın inşallah.
Mart bitti, kedilerede yetişemediniz zaten. Ablam hala başkası tedavi olacakmış gibi davranıyor. Sanki kendi değilmiş o kişi gibi.
ıkiniz birden bu ay hamiş kalsanız süper olurdu. Sonrada denef ablam ve pinkim yetiştimi size..Haydi geleceğin en güzel anneleri toipiğine. Hepiniz hamiş kalınca o topiği ben açammı

Doktor ne diyecek bakalım radyolojiye?
Eee swet inşallah hafifçe atlatırsın bu böbrek işini.
Daha daha nasılsınız bakam?

hem işte gelecek ay yada bir sorna ki ay nevin ve radyolog hamiş haberleri ile çınlayacak bu topik.
o zaman gel gör sen göbekleri.:))))

hakkaten swetim yaa hiçmi isim geçmiyo içinden bizimki belli mesela kız olursa zeynep erkek olursa ahmet olucak..:içelim:

slm kızlarr ay bugun sersem tovuuk gibiyim dün sınırımı astım bırazcık yoruldumda.neyse bugun dınleneyım barııı.nasılsınz canlarım?
swetım kolay gelsın canım ısım işi çook zor beee gercı kayınvalıdem cok zorlamdı bızı ama :) aklıma gelırse söyleriim ok?
denefım bır görünüp kayboldun nerdesın bacıım?
pinkim senıde bıraz tembel görüyorum bu aralar elıme sopamı aldırma heee klava: bebiş işinı rafamı kaldırıyonuz hıc gelısmelerden haber vermıyosun..
nehırım sen nasılsın canım?rradyologuma benımde canım cok sıkıldı ama ben ınanıyorum güzel olacak herseyyyy

alhan pink nehir denef selam canlarım
çileğim misafirim çok uzaktan gelmiyo.sefaköyden geliyo ama ......... :) anladın dimi
ya üzülmeyin yaa boşverin.ben dün çok üzülmüştüm de bugün geçiyo üzüntüm.nehirim hibişey iin geç değil.bi dahaki ay yarıştırırız göbüşleri.daha önümüzde çok çok çok güzel günler aylar var inş.
e 2010 a kaldık ama naapalım.yeter ki 2011 olmasın dimi.razıyız biz.
doktorum yarın çağırdı.üçüncü günüm olduğu için.herale yumoş takibine başlıycak yine.bu sefer iğneyle büyütücez.öyle işte canikolarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…