Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

berinim lotusum iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrra.s.
eşim maç izliyor o bitsin bende yatarım artıkkkk kapanış benden olacak galibaaa hepinize iyi geceler topik ahalisiiii rüyanızda gelecekteki bebişlerinizi görünnn bu arada saatleri ileri almayıda unutmayınnnnn yarın seçim varr iyi olan kazansınnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

Evettt oyumu kullandım geldim. Tüm vatanımıza hayırlı olsun inşallah...
Ohh hava güzel bugün pazar evde yatıp yuvarlanacağım. Çok özledim evde olmayı :))
Siz dışarı ben eve :)) Gezin gezin hava alın. Hamişler kocişleriyle yürüyüş yapsınlar. Temiz hava alsınlar bebişlerine. Bu arada nazım hiç gelmiyor hayırdır..
Ben biraz oyun takılayım. Hayde görüşürüz..

iyi pazarlar
kırmızı kartı gördüm:1no2: senağlama :çok üzgünüm:
umutlar bir sonraki aya....................

radyolojim üzülme bitanem hayırlısıyla çok yakında seviniriz tatlım...hayırlısı ALLAHTAN tez zamanda inşş hepimiz hamile olalım inşş...

merhaba arkadaşlar a.s.
evet vatana millete hayırlı uğurlu olsun enn hayırlıı olanlar geelsin inş. cnm :lepi:
benim kocişimde sandıkta görevli bugünn :1closedeyes:
offff offffffff kaçta işi biter belli değil... CADIARZU :çok üzgünüm: henüz %42 si açıldı
bu gece onsuz uyucam galibaa ya :çok üzgünüm: :1no2:
iyi pazarlar
kırmızı kartı gördüm:1no2: senağlama :çok üzgünüm:
umutlar bir sonraki aya....................
tatlım hayırlısı olsun diyelim dimi :teselli:
bu ay nasibi yokmuş.. sıkma canını Rabbim en a.s.hayırlısını bilir Şeniz

radyolojim kırmızı kartı görmene o kadar çok üzüldüm ki ama ben inanıyorum ki sen doğal yönden hamile kalacaksın ...inşallah o kırmızıları birdaha görmezsin...bu senin için bir başlangıçtı,yola devam...inşallah ikinci denemende olacak bu iş.......

offf offfffffff radyolojım ne desemkı.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ınsallah son kırmızın olur ya ama asla pes etmek yok daha ısın cok basındasın canım hepımızın basından gectı bunlar.........burada bırbırımıze destek ola ola bı suru bebıs yapıcaz ınsallah dımı canım??kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
cılekım benımde esım sandık gorevlısıydı saat 12 gıbı geldı canım darısı basına......yerimseniben
kac gundur naz yok,denef yok,nevın bı ara lobıde gorundu kayboldu,nerdesınız kızlar?????:uhm:merak edıyorum ama...........
gulyuzum,nehırım,berınm,myhopem optum canlarŞeniz
bı arkadas vardı dun aksam transferı yapılmıstı 8.gunuymus kanaması olmustu ona bır bakayım dıye gırdım kk ya.........ınsallah bırsey yoktur......:Saruboceq:

ben cıkıyorum kızlar..............yarın uc boyutluya gırecegız bıze dualar edın olur mu????ınsallah hersey yolundadır teyzelerı...:Saruboceq::Saruboceq:....malum lotus onemlı kontrollerde strese gırıyor:çok üzgünüm:
bıde su kazadakı ısmaıl gunesın hala bulunaması cok uzuyor benı.onada dualar edelım....aılesı perısan:Saruboceq:senağlama
hadı kepenkler ınıyor...........bu saate dek pek kımse ugramamıs sımdıden sonrada ugranmaz heralde.......hayırlı haftalar olsun hepımıze..........a.s.

günaydın arkadaşlarım.geçmişi okumadan geldim.ben dün temizlik yaptım yorgundum...onun için gelemedim.umarım hepiniz iyisinizdir.şimdi bana müsade geçmiş okumaya gidem...

geçmişi okudum geldim bacılar.
radyolojim umutların hiç sönmesin...sen daha yolun başındasın.üzülme canım.ALLah o güzel gönlünü elbet mükafatlandıracak...sınavlarımız zor ama biz başaracagız guzum...a.s.a.s.a.s.

hayırlı sabahlar arkadaşlarr a.s.
yeni seçim dönemi hepimiz için hayırlı olsun inş.. :1rolleyes:
cılekım benımde esım sandık gorevlısıydı saat 12 gıbı geldı canım darısı basına......yerimseniben
sağol tatlımm Şeniz benimki de şükür ki 12 de geldiii hihoyyyt
inş. bugün iyi sonuçlarla gelirsin lotusum :ecrin_bebek:

günaydın
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım.ben yolun ok başındayım biliyorum.yolumun çok uzun olmamasını diliyorum yüce mevladan.üzülmeden edemiyor işte insanbeklediğim halde görünce yine de üzüldüm.hep hayırlısını hayırlı zamanda diliyordum.demekki benim için hayırlı zaman geçen ay değimiş.doktorumu aradım saat 11 de gelicekmiş.artık ne derse ona göre hareket edicez.
benim eşim de dün sandık görevlisiydi.10 u 20 geçe geldi eve.
ayrıca dün misafirlerim vardı.o kadar yorgunum ki şuan.hem bedenen hem de ruhen.bugünün sakin geçmesini istiyorum.inşallah ok hasta olmaz

benimm olgun ve tevekkül sahibi arkadaşımm :teselli:
belki bu da senin sınavın.. ama sen bu vakar halinle bu sınavıda atlatıyorsunn..
inş. Rabbim dediğin gibi hayırlı zamanda yüzünü güldürür a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…