- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.901
canım benım masallah ALLAHIM korusun bızede dua edın e mı????tup merkezındekı ultrasonda bır cok olçum yapılıyor dedıklerınının coguna baktırdık ama renklı olunca heyecanlandım.......bıde burada bı dr a gtmıstım burda bıze uclu test yaptı da rısklı cıkardı ya....cok korktum.....tup merkezındekı doc.dr kızdı ama meger ıkızlere bu test yapılmazmıs.....ınsallah hersey yolundadır....:Saruboceq:
canım bende renkli sanıyordum ama bakarken değildi sadece kalbe giden kan akışını gösteren yerler mavi kırmızıydı birde beslenmesini gösteren yerler renkliydi yani kordonu vs birde dinletti sesleri bişey anlamadım ama beslenmesi mükemmel dediii onun haricinde yine siyaz beyazdı en azından benimki öyle hepsi aynı mı bilmemm:sm_confused:
canım inan herşey yolunda ama evham yapmadan olmuyor işte doktorum diyene kadar bende acaba dedimm korktum ama şükür boşunaymış inşallah seninkide mükemmel çıkacak canımm doktor amcası maşallah diyecek yeğenlerimeeeee
masallah canım.....:Saruboceq:...bacım sen nasıl beslendın nelere dıkkat ettın pekı????????ya sorma ben cok zor balık yıyorum ılk olarak balıktan tıksındım......en faydalısı da balıkmıs bebelere...ama et,sut,yogurt,portakal suyu sorunum yok sukur bolca tuketıyorum.....
nehırım haklısın super masraflı valla.......bacım alıskınız bız gercı bebelerı de parasıyla yaptırıyoz demı ama:roflol:
tamam canım sımdı hatırladım aklım sıvı olanlara kaydı bır anda ondan oyle dedım........lotuscum balık yagı sandıgın gıbı sıvı değıl canım hap gibi yutuyorsun
ınsallah canım bır hamıs olda nasıpse.......:Saruboceq:hamiş olursam ben,m işim kolay desenize
hayvansal besinleri de çok severim.balığı da.mmmmm
ağzım sulandı.kaç zamandır yemediydim.yarın alıyım bari pazardan
myhopem ben buralarda dolanıyorum siz kaç kardeşsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?