- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.961
o nası sözz :mymeka: Şenizaaaa kimse beni özlememiş...:1shok:
ben de geçen dediğim gibi nisa ve sare takmış durumdayımmay çileikm ben bir kaç isim düşünmüşütm.
nisa ismi favorimdi.
görümcem kızına eylül koyunc abenimki sanki nisan gibi söylenecekri vazgeçtim.
ama öyle ben de çocuk hayali kurarak büyüen kızalrdan değildim ki ,evlilik hayali kurarak da büyümeidm hiç evlnemem sanırıdım:)))))
yani tuahfım ya gzüel ve manalı söylemesi zor olamayn sismler bulrusanız bana özel mesaj atın lütfen
:)))))))
CADIARZU tahminn ettim ama doru mu anladım bilmem delikafaduldenalhan pink nehir denef selam canlarım
çileğim misafirim çok uzaktan gelmiyo.sefaköyden geliyo ama ......... :) anladın dimi
ya üzülmeyin yaa boşverin.ben dün çok üzülmüştüm de bugün geçiyo üzüntüm.nehirim hibişey iin geç değil.bi dahaki ay yarıştırırız göbüşleri.daha önümüzde çok çok çok güzel günler aylar var inş.
e 2010 a kaldık ama naapalım.yeter ki 2011 olmasın dimi.razıyız biz.
doktorum yarın çağırdı.üçüncü günüm olduğu için.herale yumoş takibine başlıycak yine.bu sefer iğneyle büyütücez.öyle işte canikolarım.
a. s. hoşgeldinnn :lepi:selam kızlar ben geldim geç oldu ama :lepi:
nerdesinizz kızlarr yaa kaydirigubbakcemile
iyidir be cnm nolsun kavgadan geliyorum :roflol:burdayım canım ne alemdesin
tamam swetçim :lepi:bend egeldim ama yazıalr hiç ilerlememiş.
cilek aldım o siteyi sık kullananlara kaydettim.
bakalım bulacağız inşallah bir isim.yavruya
iyi günlerde giydirmek nasip olur inş..bende geldım kızlarrrr
bebısıme bıseyler aldık babanesıyle.battanıye yastık bırkac kıyafet.ay cok sekerler yaaa.ınanın hemen dogsun ıstıyo ınsan o zaman.kendı c antamıda hazırlamam lazım ama henüz cöpüm bile yoook.maası alalımda onada sıra gelecek.dogum cantama ne koyayım kızlar yaaa bılgılendirin şu cahilii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?