Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lotuscum sağolasın iyiyim buna şükürr kaydirigubbakcemile2
bugün bi gariplik var kızlarr yok hayrola bakalımm yoğunlar herhalde fisfisfis
gözün aydın tatlımm sonuçlar iyi şükür ki a.s

selam
ya ben o kadar yoğundum ki kafamı kaldıramadım hastadan yaa
çileğim eğer iğne tedavisine bu ay başlamaya karar vermişolsaydık ilk iğnemi bugün olmam gerekiyodu demek istemiştim canım.karışık anlatmışım galiba.anlamamakta haklısın
lotuscum.doktorum bir ay daha beklemek istedi heralde.bana öyle geldi.bu ağrı biraz bahane oldu yani.bence buyüzden beklemiyoruz.bi ay daha görmek istiyo heralde.bilmiyorum yaa.ben de kendi kendime diyorum ki hsg neden istemedi acaba.aklında ne var acaba.
ama doktoruma çok güveniyorum.aklımda soru işareti yok o konuda.o ne derse devam yani
neyse ben evime gidem artık.
hepinizi kocaman öptüm.
akşam girebilirsem gelirim.yani temizlik yapıcam davakit kalırsa
haydin hoşçakalın allaha emanet olun arkadaşlarım

belki doktorunun içine iyi şeyler doğuyordur
belli mi olurr :jeyyar: hayırlısı inş.
hadi iyi akşamlarr
git bakalımm evişine

selam kızlar anca geldim evde bayağı bı temizlik yaptım camları sıldım yerleri sildim perdeleri yıkadım utuledım eşim astı
şimdide pc basına geldim bı bakayım dedim neler var yok
eee sizler nasılsınız bakemm

pazar oydan sonra köye gitmiştik dün geç geldik bugünde havayı güzel bulunca biraz temizlik yapayım dedim balkonu yıkadım sonra bir size bakayım diye oturdum ama birden kötü oldumm çıkmak zorunda kaldım swetem sen o arada gördün beni sanırım ama hemen pc kapatıp uzandım canımm ev işi de yattı tabii neyse şimdi biraz daha iyiyim radyolojim inan aklım hep sendeydi çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı sağlıklı olsun yeterki beklemeye razıyız dimiiiii inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sana ve isteyen herkezeeee yeniden başlamışsın umarım iğnelere gerek kalmaz canımmm:1hug:
lotusum çok sevindimmm yeğenlerime maşallahhhhhhh
nazım geçmiş olsun canımm inşallah daha iyidir şimdi eşinn
alhanım denefim pinkim çileğim nevinim nehirim berinim gülyüzlüm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

myhopem kendine dıkkat et senin gobiş epeyce vardır işleri eşine yaptır
ben bugun cok yoruldum temizlik falan
dunden kalan yemekleri yedik gece acıkınca ne yıycem diye duşunuyom şimdi

ben geldim...delikafadulden
bugün tam kk ya geldim yazdıklarınızı okuyom.pat hasta geldi çıkmak zorunda kaldım...patronum erken gelince pc ye bi oturuyo oyun oynuyo..bana tv kalıyo mecburen
lotusum canım benim geçmiş olsun...
berinim canım benim sen bu kadar niye yoruluyonki.hamileligin daha çok yeni.dikkat et kendine oldumu bebem
hepinizi çok öpüyorum...ben şimdi bulaşıklarımı yıkayayım...buralardayımmmm

ıyi akşamlar çileğim hayırdır kıı ne işin var bu saatte??
Bugün günümüz vardı. Benim patronum ablamın kocişi olduğu için özel iznim var günlerde. Çalışmıyorum misafirliğe gidiyorum ne güzel dimi :)
Ama bir tek bu misafirlikte akraba günümüzde bu ondan.

Yedik içtik bir güzel. Ama gene acıktım şimdi. Keşkem birşeyler alsaydım teyzemin kızından yerdim şimdicokacimcoook

Radyolojim iğneye başlayacaksın demekki. Hayır olsun bakalım.
ınşallah gerek kalmadan bu ay bombayı patlatırsın :roflol:
Lotusum çok sevindim sonuçlarına hayırlı olsun. Bebişler iyiymiş demek ne güzel maşallah sübhanallah.
Korkutmasalar olmaz zaten bi. Şu testler için diyorum...

Ev işide yapmayın yani.Nedir bu aşk. Kıymetlimi bebeklerinizden yaa.. Kendilerini bi iyi hissediyorlar doğru temizliğe. Hiç akıllanmayacaksınız klava:

nerde bu topiğin güzel anneleri ve adayları...gelin de bir konuşak yavvvvvv...dilim şişti....bugün elektriklerimiz kesikti,perşembe gününe kadar da sabah 8.00 - akşam 5.00 kadar elktrik olmayacakmış...anlayacağınız çok sıkıcı olacak...herşeyimiz elektrik...

denefcim,nerelerdesin canım,hiç karşılaşamıyoruz,neler yapıyosun,herşey yolunda inşallah...

myhope,kendini iş için yorma sakın,ben başkasına derim ama kendimde bunu beceremiyorum malesef,hastayken bile gözlerim yerlere bakar,halının üstünde birşey varsa sinir olurum,aman şurası silinecek,şurayı düzeltin,toz alınacak demekten yanında kalan insanı bile huzursuz ediyorum...titizlik gerçekten kötü bir hastalık ama ne yapayım elimde değil...ben hastayken olan anneme oluyor...

lotuscum,bugünde serum alıyor,damar bulayım derken kolları mosmor,ama bu acıları çekmeye değecek inşallah,kızımız ve oğlumuz dünyaya geldiği zaman çekilen bütün acılar unutulacak....

alhancım,sen nasılsın canım???erken doğum falan demişsin...inşallah bebişin gününde doğar...bütün hamişlerimiz hastane çantalarını hazırlasınlar...sonrasında birde o telaşa düşülmesin...

radyolojim,kendine ve herkese moral vermen çok güzel...seni takdir ettim...heyet raporu çıkararak yumurtalama takibi değilde aşılamamı yaptıracaksın yoksa???

nevincim,nehircim,berincin,çileğim,pink sizler nasılsınız???

gülyüzüm bende pek fazla gelemiyom.patronum emekli olmadan önce ne güzel rahattım .şimdi erken gelince ben kk ya gelemiyom.sen nasılsın canım.ben çok şükür iyiyim.hep aynı bende yaniii...
nevinim sobeledim senii..sırnaşık şey

Offf pooffff içim sıkılıyor patlayacağım:çok üzgünüm:

Hoşgeldin denef abla, gülyüzüm...

iyi akşamlar herkese
yok gülyüzüm aşılama değil.doktorum bana puregon la ovitrelle verdi.bunları yarın alıcam.ssk lı olduğum için doktorum rapor ççıkarmak istedi.neden olduğunu bende anlamadım.acaba pahalı şeyler mi bunlar.ya da bi kaç ay üst üste mi buna devam etmeyi düşünüyo bilmiyorum.bu ayda bitsin de herşey daha net olarak sonuçlanır heralde.
nevinim denefim naber canlarım
denef insan çalışırken giremeyince de aklı burda kalıyo dimi
benim de bugün müthiş bi yoğunlk vardı.kavga gürültü iyice sinirlerimi hoplattılar

nehirim hayırdır canım yaa
önemli bişey yok ya inşallah
ya bu arada msn de mi benim pc de mi problem var.açılıp açılıp kapanıyo yaa

denefcim,patronun emekli olunca da işyerine erkenden damlıyor ve bir daha çıkmak bilmiyordur,
patyam dizisini izliyorum,iyiyim çok şükür,bu akşam misafirim gelecekti ama iptal edildi...amcaları hastaneye kaldırılmış,o yüzden gelemediler,bende az önce yaptığım pastalardan afiyetle yedim...

Kızlar iyi geceler...Dün gecede bu sabahta net yoktu yaa,şimdide gidip geliyoriarada modemi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum:)))Malum gündüzde günümüz vardı....

Radyolojim canım,hayırlısı böyleymiş bacım...Dicek başka bir şeyimiz yok biliyorsun..ınancımız tam,tedavimizi olup beklicez:))Hadi bakalım iğnelere başlıyorsun,hangi iğneyi alacaksın acaba,gonal-f mi puregonmu....Hayırlısıyla sağlıkla güzel şeyler olsun :)))Canım,o çatlatma iğnesi çok pis ağrı yapar,benim en az 3 gün sürüyordu ağrısı ama seninki bayaaaaaa uzun sürmüş,iğneden değil sanırım:)))bakalım ortapedi nedicek...Hele tüp bebekten sonra progestan diye bi iğne olunuyor,hemide hergün..Nasıl ağrı yapıyor anlataman,15 gün topalladım resmen,üzerine basamıyorsun,yatamıyorsun,sonucumu düşünsen,ağrılara mı yansan bilemiyorsun valla...ınşallah canım,canı gönülden istiyorum inşallah,tüp bebeğe gerek kalmadan,hayırlısıyla sağlığınla hamile kalırsın canım,inşallah....Allah'ım güldür yüzlerimizi Ya Rabbim....

Lotusum,hadi gözümüz aydın bacım....Ne güzeldir onları görmek dimi,sen görünce ağladın,ben burdan duyunca bile gözlerim doluyor..Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin,hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin....

Alhancım,alışveriş yaptın demek,iyi günlerde tam zamanında giydirmek nasip olsun inşallah canım...

Swetim,şekerim,tontişim...Mmmmmmmuuucckkkkk.....

Myhope'um,Gülyüzlüm,Berincim canlarım.....

Denefim,sen özlenmezmisin anacım yaaaa...Aşk olsun....

Şşşşşş hamişler yormayın kendinizi bakimmmmm....

Çileğim,bende rüyamda seni gördüm kızzz...Hayırdır inşallah...Senle msnden konuşuyoruz..Bi divana ben yerleşmişim,karşı divanda da Nehir uyukluyor.Sen Nehire bir eldiven göndermişsin,beyaz yumuşacık,örnek olarak,gelinlik eldiveni gibi bişiy.Ama eldivenler eltininmiş,böyle huzursuzsun biraz,aman eldivenlere iyi baksın,başına birşey gelmesin,eltim çok kızar diyorsun sürekli...Bide evini boyatacakmışın ne renge boyatsam diye soruyorsun,resimler gönderiyorsun bu mu olsun bu mu olsun diye.Aklımda duman rengi var ama hala kararsızım diyorsun..Böle işte:))))

Pofff çok uzun oldu demi:))))

radyolojim,ben puregonu tüp bebekte kullandım,yumurtlama takibinde kullanıldığını bilmiyordum,bu ilaçlar pahalı canım dr.o yüzden heyet raporuyla almanı istemiştir...

nehircim,canını kimler sıktı senin...kıyamam sana minik kuşum...

Denefim geldim geldim...Nasılsın canım,görüşemiyoz bayadır.Benim net gidiyo sürekli yaaa offff...

Radyolojim,puregon bi kutusu 400 dü canım ben kullanırken yani geçen sene,ben bikç kutu kullanmıştım,yani rapor lazım bacım...Hem 20-30 lira bile olsa ne farkeder,dünyanın parasını ödüyoz her ay sigorta için,kullanmak lazım,hem parayıda sokakta bulmuyoz demi:))))

Kardeşim,noldu kııııııı,anlat hele....

Hiiç gülyüzüm. Evlen baskısı gibi birşey. Yani baskı değilde ne bileyim.
Hergün birilerini söylüyorlar. Bugünde teyzemin kızı bulmuş bi tane.
Hadi diyo evet mi hayır mı. Ya ben nediyeyim pat diye.
Ama bir yandanda görüşmesem kimseyle nasıl olcak bu iş.
Ablamda görüşmek demek evlenmek değil diyor.
Gerçi onun bu konudaki gerçek fikrini bilmiyorum henüz.
Ben benimkini unutmadım daha. O nu unutmayı mı beklemem gerekiyor, yoksa yeni birileriyle görüşmem mi gerekiyor hiiiiçççç bilemiyorum.
Bide o kadar çok kişi söylüyolarki bana. Bak istemeyip istemeyip kimseyi bulamayacaksın diyorlar.
Offffffffffff çatlayacağım.. Ben ne yapacam yaa
Benimde derdime bakın dimi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…