Kızlar iyi geceler...Dün gecede bu sabahta net yoktu yaa,şimdide gidip geliyoriarada modemi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum:)))Malum gündüzde günümüz vardı....
Radyolojim canım,hayırlısı böyleymiş bacım...Dicek başka bir şeyimiz yok biliyorsun..ınancımız tam,tedavimizi olup beklicez:))Hadi bakalım iğnelere başlıyorsun,hangi iğneyi alacaksın acaba,gonal-f mi puregonmu....Hayırlısıyla sağlıkla güzel şeyler olsun :)))Canım,o çatlatma iğnesi çok pis ağrı yapar,benim en az 3 gün sürüyordu ağrısı ama seninki bayaaaaaa uzun sürmüş,iğneden değil sanırım:)))bakalım ortapedi nedicek...Hele tüp bebekten sonra progestan diye bi iğne olunuyor,hemide hergün..Nasıl ağrı yapıyor anlataman,15 gün topalladım resmen,üzerine basamıyorsun,yatamıyorsun,sonucumu düşünsen,ağrılara mı yansan bilemiyorsun valla...ınşallah canım,canı gönülden istiyorum inşallah,tüp bebeğe gerek kalmadan,hayırlısıyla sağlığınla hamile kalırsın canım,inşallah....Allah'ım güldür yüzlerimizi Ya Rabbim....
Lotusum,hadi gözümüz aydın bacım....Ne güzeldir onları görmek dimi,sen görünce ağladın,ben burdan duyunca bile gözlerim doluyor..Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin,hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin....
Alhancım,alışveriş yaptın demek,iyi günlerde tam zamanında giydirmek nasip olsun inşallah canım...
Swetim,şekerim,tontişim...Mmmmmmmuuucckkkkk.....
Myhope'um,Gülyüzlüm,Berincim canlarım.....
Denefim,sen özlenmezmisin anacım yaaaa...Aşk olsun....
Şşşşşş hamişler yormayın kendinizi bakimmmmm....
Çileğim,bende rüyamda seni gördüm kızzz...Hayırdır inşallah...Senle msnden konuşuyoruz..Bi divana ben yerleşmişim,karşı divanda da Nehir uyukluyor.Sen Nehire bir eldiven göndermişsin,beyaz yumuşacık,örnek olarak,gelinlik eldiveni gibi bişiy.Ama eldivenler eltininmiş,böyle huzursuzsun biraz,aman eldivenlere iyi baksın,başına birşey gelmesin,eltim çok kızar diyorsun sürekli...Bide evini boyatacakmışın ne renge boyatsam diye soruyorsun,resimler gönderiyorsun bu mu olsun bu mu olsun diye.Aklımda duman rengi var ama hala kararsızım diyorsun..Böle işte:))))
Pofff çok uzun oldu demi:))))