- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.021
amin amin amin canım benim
Radyolojim canım,hayırlısı böyleymiş bacım...Dicek başka bir şeyimiz yok biliyorsun..İnancımız tam,tedavimizi olup beklicez:))Hadi bakalım iğnelere başlıyorsun,hangi iğneyi alacaksın acaba,gonal-f mi puregonmu....Hayırlısıyla sağlıkla güzel şeyler olsun :)))Canım,o çatlatma iğnesi çok pis ağrı yapar,benim en az 3 gün sürüyordu ağrısı ama seninki bayaaaaaa uzun sürmüş,iğneden değil sanırım:)))bakalım ortapedi nedicek...Hele tüp bebekten sonra progestan diye bi iğne olunuyor,hemide hergün..Nasıl ağrı yapıyor anlataman,15 gün topalladım resmen,üzerine basamıyorsun,yatamıyorsun,sonucumu düşünsen,ağrılara mı yansan bilemiyorsun valla...İnşallah canım,canı gönülden istiyorum inşallah,tüp bebeğe gerek kalmadan,hayırlısıyla sağlığınla hamile kalırsın canım,inşallah....Allah'ım güldür yüzlerimizi Ya Rabbim....
radyolojim,ben puregonu tüp bebekte kullandım,yumurtlama takibinde kullanıldığını bilmiyordum,bu ilaçlar pahalı canım dr.o yüzden heyet raporuyla almanı istemiştir...
.
:1shok: :1shok: :1shok: neeee yuuuhhh
Radyolojim,puregon bi kutusu 400 dü canım ben kullanırken yani geçen sene,ben bikç kutu kullanmıştım,yani rapor lazım bacım...Hem 20-30 lira bile olsa ne farkeder,dünyanın parasını ödüyoz her ay sigorta için,kullanmak lazım,hem parayıda sokakta bulmuyoz demi:)))).
Hiiç gülyüzüm. Evlen baskısı gibi birşey. Yani baskı değilde ne bileyim.
Hergün birilerini söylüyorlar. Bugünde teyzemin kızı bulmuş bi tane.
Hadi diyo evet mi hayır mı. Ya ben nediyeyim pat diye.
Ama bir yandanda görüşmesem kimseyle nasıl olcak bu iş.
Ablamda görüşmek demek evlenmek değil diyor.
Gerçi onun bu konudaki gerçek fikrini bilmiyorum henüz.
Ben benimkini unutmadım daha. O nu unutmayı mı beklemem gerekiyor, yoksa yeni birileriyle görüşmem mi gerekiyor hiiiiçççç bilemiyorum.
Bide o kadar çok kişi söylüyolarki bana. Bak istemeyip istemeyip kimseyi bulamayacaksın diyorlar.
Offffffffffff çatlayacağım.. Ben ne yapacam yaa
Benimde derdime bakın dimi:çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1shok: neeee yuuuhhh
nehirim ama bitmiş bişeyi düşünüp düşünüp te kısmetlerini niye tepiyosun
unutmak kolay değil ama imkansız da değil canım yaa
tabi en iyi kararı yine kendin verebilirsin.
hazır hissetmiyosan da bekle bence.daha çok yeni çünkü ayrılık olayı değil mi?
hem yaşında acele etmeni gerektirecek kadar ileri değil.rahat ol canım yaa keyfine bak
nehircim,bence çivi çiviyi söker...tanış,görüş,belki hoşuna giden biri olur,iyice tanıdıktan sonra da evlilik olabilir...öyle oturup geçmişi düşünmekle olmaz canım...unutmak lazım,gidenler geri gelmiyor çünkü...
nehircim,bence çivi çiviyi söker...tanış,görüş,belki hoşuna giden biri olur,iyice tanıdıktan sonra da evlilik olabilir...öyle oturup geçmişi düşünmekle olmaz canım...unutmak lazım,gidenler geri gelmiyor çünkü...
nehirim herşeyin vakti saati var derim...canın istemiyosa,,,, evlenmek için sakın evlenme der bu ablan..a.s
nehirim bak şimdi
ben eşimle ilk görüştüğümde annemin ısrarıyla gitmiştim görüşmeye
anneme kızmıştım hatta benim ne işim var orda elin adamıyla ne konuşucam felan diye.sonra görüştükten sonra eve dönerken de asla olmaz kesinlikle olmaz diye karar vermiştim.hiç beğenmemiştim eşimi görsel olarak.aslında beğenilmeyecek te bi tarafı yok da artık o anda kafamdan neler geçiyodu bilemiyorum tabi.
sonra o bi kaç kez iş yerime geldi.iş çıkışı bi yerlerde felan oturduk işte.ben de yavaş yavaş bi ısınma oldu.sonra buluşmalar devam etti.ve sonra da nişanlandık ve de 1 yıl sonra da evlendik.tanışmamızla nişanımızın arası 4 ay.
şimdi diyorum ki benim kahrımı ondan başkası çekmezdi.ve de beni ondan başkası mutlu edemezdi.
rabbime milyonlarca kez şükürler olsun.ondan o kadar çok memnunum ki.allahın çok şanslı kullarındanım ben.
ama şöyle de bişey var.benim hayalim de de görücü usülüyle evlenmek vardı.çok güvensiz bir insanım çünkü.kolay kolay kimseye inanp güvenemem ben.
ayrıca da senin benden daha kararsız olabileceğini düşünemiyorum ki eğer öyleyse durum vahim tabi.
ama bana herkes şaşırıyo nasıl hemen karar verdin diye.bi eşarp alıncaya kadar 1 ay düşünürüm yani.öyleyim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?