Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

amin amin amin canım benim
yok be güzelim onda hiç ağrım olmadı benim.bu ağrı bi haftadır felan var.hani leğen kemiği denir ya orada içten bi ağrı var oturup kalkarken.bel fıtığımdan da olabilir diye düşünüyorum.bi ara gidicem işte ortapediye.
radyolojim,ben puregonu tüp bebekte kullandım,yumurtlama takibinde kullanıldığını bilmiyordum,bu ilaçlar pahalı canım dr.o yüzden heyet raporuyla almanı istemiştir...
.

demekki ondan istedi rapor çıkartmayı
du bi bakem bakalım kaç paraymış netten

:1shok: :1shok: :1shok: neeee yuuuhhh

nehirim ama bitmiş bişeyi düşünüp düşünüp te kısmetlerini niye tepiyosun
unutmak kolay değil ama imkansız da değil canım yaa
tabi en iyi kararı yine kendin verebilirsin.
hazır hissetmiyosan da bekle bence.daha çok yeni çünkü ayrılık olayı değil mi?
hem yaşında acele etmeni gerektirecek kadar ileri değil.rahat ol canım yaa keyfine bak

nehircim,bence çivi çiviyi söker...tanış,görüş,belki hoşuna giden biri olur,iyice tanıdıktan sonra da evlilik olabilir...öyle oturup geçmişi düşünmekle olmaz canım...unutmak lazım,gidenler geri gelmiyor çünkü...

Bilmiyoruumm...hiç bişey bilmiyorum. Çok canım sıkkın:çok üzgünüm:
senağlama

kızlar ben kaçıyorum,namaz kılam,sonrada kocişe yicek bişeler hazırlıyım,aç gelir şimdi...

Hepinizi kocaman öpüyorum,netim olursa yarın görüşmek üzere,iyi geceler.....

iyi geceler nevincim allah arahatlık versin.
ya bi kere görüşüver ne olacak canım yaa
belki de beğenmeyeceksin.böylece de zaman kazanacakasın.
belki de çok beğeneceksin. ve de güzel şeylere yelken açacaksın.dene derim ben

AYNEN NEHIRCIM CİVİ CİYIYI SOKER UNUTMA CANIM:lepi:

Öyle yapacağım galiba.
Ama bu kararsızlık öldürecek beni.
Zaten her zaman çok kararsız bir insan olmuşumdur herşeyde.
Evlenmek isteyip istemediğimide bilmiyorum. ıstiyorumda istemiyorumda.
Böyle olacağını hayal etmemiştim hiç. Hep sevdiğim insanla evleneceğimi düşünmüştüm. Böyle karar vermek çok zor. Yani sevdiğim insandan kastı anladınız siz.
Bakalım evet derim görüşmeye herhalde...Beni beğenirse tabi. Hep böyle diyoruz bakalım o beni beğenecekmi:çok üzgünüm:

nehirim bak şimdi
ben eşimle ilk görüştüğümde annemin ısrarıyla gitmiştim görüşmeye
anneme kızmıştım hatta benim ne işim var orda elin adamıyla ne konuşucam felan diye.sonra görüştükten sonra eve dönerken de asla olmaz kesinlikle olmaz diye karar vermiştim.hiç beğenmemiştim eşimi görsel olarak.aslında beğenilmeyecek te bi tarafı yok da artık o anda kafamdan neler geçiyodu bilemiyorum tabi.
sonra o bi kaç kez iş yerime geldi.iş çıkışı bi yerlerde felan oturduk işte.ben de yavaş yavaş bi ısınma oldu.sonra buluşmalar devam etti.ve sonra da nişanlandık ve de 1 yıl sonra da evlendik.tanışmamızla nişanımızın arası 4 ay.
şimdi diyorum ki benim kahrımı ondan başkası çekmezdi.ve de beni ondan başkası mutlu edemezdi.
rabbime milyonlarca kez şükürler olsun.ondan o kadar çok memnunum ki.allahın çok şanslı kullarındanım ben.
ama şöyle de bişey var.benim hayalim de de görücü usülüyle evlenmek vardı.çok güvensiz bir insanım çünkü.kolay kolay kimseye inanp güvenemem ben.
ayrıca da senin benden daha kararsız olabileceğini düşünemiyorum ki eğer öyleyse durum vahim tabi.
ama bana herkes şaşırıyo nasıl hemen karar verdin diye.bi eşarp alıncaya kadar 1 ay düşünürüm yani.öyleyim ben :)

nehirim herşeyin vakti saati var derim...canın istemiyosa,,,, evlenmek için sakın evlenme der bu ablan..a.s

Haklısın ablacım ama bide bana canımın isteyip istemediğini nasıl anlayacağımı söylesen.
Ne kadar saçma dimi onu bile bilmiyorum. Hiç bişey bilmiyorum.:çok üzgünüm:.

Vahim olmasa bile senin kadar diyelim. Aynen o kadar kararsızımki bin kere sorup dururum. Onu mu alayım bunu mu alayım. Yok onu beğendim ay hayır beğendim galiba.
Ben hiç memnum değilim bu huyumdan.
E o halde bana yalnızca görüşmek düşüyor herhalde.
Görüşmek evlenmeye evet demek değil bunuda kafama kazımam lazım galiba.
Yani bu olay şimdi görüşmeden geçse bile gene tekrarlanacak aynı şeyler.
Başka biriyle görüş diyecekler bu sefer.
Görüşeyim bari. Nasıl oluyormuş bir fikrim olur en azından. Bide gerçek dünyada erkekler nasılmış öğreneyim azcık.
Sağolun Allah razı olsun hepinizden..

nehirim...evlilik için çok erken degilmi.senin en güzel günlerin.ilk önce şöle düşünmelisin sorumluluk almaya hazırmııyım...hazırsan zaten evliligede hazır sayılırsın..

kızlar hepinize iyigeceler dilemek zorundayım...benim kociş nete girecekmiş...

bende çivi çiviyi söker misali yaptım.eşimdende çok memnunum ama arada beni kırdıgı olmadımı..oldu.....ama evlilik öle bişey ki bunu boşuyum başkasına varayım misali olmuyo...evlilik te ben şuna inanıyorum.senin sevdigine degil seni sevene gideceksin...

kızlar bana da müsade.eşim artık kk yı bile kıskanmaya başladı.benden çok kk da konuşuyon diyooo... iyi akşamlar..kib kızlar....

ıyı geceler kızlar asılsınız canlarım?ben yogunum bu aralarrr.yazın kaynımın düğünü var bıseyler aldık eltime.yorgan nevresım takımı ,yastık,battanıye falan.kayınvalıdem sen ıyısını begenırsın deyıp bana bıraktı işi. hakkını yemeyeyım banada pike takımı aldı :) yemekte de ordaydık eve gec geldıık.
bakıyorum gece bekcılerımız artmıs he?
gülyüzüm,nevinim ıyıyım canlarım sız nasılsınız?
nehır gunlerde benım içinde pasta börek ye olurmuu?benım ablamda sen gıbı canım samsunun yarısı ıstemıstır ama kımseyle görüşmeden olmaz deyıp kestırıp atıyo bu nasıl bır mantık anlamadım been?ınsan bir bakar degerlendırır dımı?ama yok olmaz görüşse sankı kesın evlenecekmış gibi gelıyormuş hayırlısı olsun canım sen ve tüm bekarlar için...
denefım ,teknıkerım sızler nasılsınız canlarım?
teknıkerım raporsuz alma sakın ilacları epey pahalı onlar.ınsallah hayırlara vesıle olurlar canım benım.

Haklısın denef ablacım. Ama hep erken evlenmek istemişimdir. Yani en güzel zamanlarımı sevdiğim insanla geçirmeyi dilemişimdir. Sorumluluğa gelince o bakımdan evliliğe hazır hissediyorum kendimi. Yada öyle sanıyorum bunu bilemem tabiki. Ben bebişe bilem hazırım:ecrin_bebek::roflol:
Şimdide fazla istekli çıktım :)
Yani sonu ya kötü olursa diye biraz daha günümü gün edeyim diye bir düşüncem yok. Hazır gençken heyecanlıyken karar vereyim. Yoksa bir daha zor karar veririm gibi geliyor. Yaş ilerleyince bildiğim kadarıyla daha ince eleyip sık dokunuluyorya.
Annemin babamın evliliği maşallah sübhanallah mükemmel. Yıllarca harika örnek oldular bize.
Ablamla eniştemde öyleler. Teyzemin kızlarıda .. Yani hep evlilik için örnek oldular bana. ılham kaynağı oldular diyelim.

Ayy kafam bulandı iyicene sende haklısın denef abla. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

alhanım hoşgeldin canım
başkaları için hiiiiiçççç yorma kendni canım benim
hele elti milleti için hiç ama hiç yorma
bak bana örnek al.yazın kendimi paraladım ama nooldu.akşam eşimle konuştu kaynım ve eltim benimle konuşmaya tenezzül etmediler.
ama ben hiçbişeyi karşılık almak için yapmadım.balık bilmezse halık bilir demişler.ben herşeyin mükafatını rabbimden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…