Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi geceler denef ablam sağol tekrardan.
Ne oldu sonuç peki alhanım kiminle evlendi ablan?? :))
Neyse sen yaz ben yarın okurum :)
Ayy bide bu muhabbetler var dimi radyolojim. Elti, görümce, kayınvalide ve benim favorim kayınpeder...
Neyse hanımlar bende çıkayım. Namaz kılmadım daha. Yarında iş var ufaktan yatayım.
ıyi geceler Allah'a emanet olun...

:)
benim de favorim kayınpederdi canımcım ama maalesef ben evlendkten 1 sene sonra hakkın rahmetine kavuştu
hedi ben de kaçtım
iyi geceler

teknıkerım sorma canım ama elımı sürmedende olmuyo olsun allah bılır.
nehırım ablam evlenmediii 30 yasında ama görsen 20 lik dıyo herkes.cok secmekte ıyı degıl okadar ıstıyorum kı ablamda evlensın mutlu çok mutlu olsun diye ama hersey nasıp kısmet...

ıyı geceler kızlar bende söyle kk da neler olmus bır bakayım cıkacam.coook öpüyorum hepınizi.allah rahatlık versin.

anaaaaaaaaaaaa yasasın büssürü kişiyizkaydirigubbakcemile2:sm_cool:
mor kollu cadı lotus serumunu yedı,annesıne gıttı ve geldı:1ninca:-tatlicadiarzu-
svetım canımcım ne bılım benım grdıgım uc boyutlu ultrasondu, dooplerde dıyolarmıs bu ıse........ radyolog dr baya ınceledı,yuzlerınıde gosterdı kuzularımın cd de verdı.....:Saruboceq::Saruboceq:senağlama....canımcım ekranda bız yuzlerını cok daha ıyı gorduk te cd de kurukafa gıbı,kahverengi,bır degısık bısey....bazı ebeveynler korkuyormus hatta.......o cd yımı alamadın sen bacım????
hepınız sagolun bacılar ıyı nıyetlerınız ve dualarınız ıcın..........Şeniz
nehırım ne takıyon kafana gulum yas daha 21....cevre baskısıyla acele edılmez bu ıslerde....sen ınanclı bı kızsın hamdolsun kaderınde yazılı olan sahısı gordugunde ıstedıgın kadar kararsız kal,kusur bul,RABBIM nasıp etmısse agzın dılın baglanacak bacım......hıc kafana takma bakım hem bakalım o mılletın sana bulduklarını bızler buradakı ablaların begencezmı dımı kızlarsırnaşık şeysengözlerimebaksanab
bu ara kendı telasemdeyım dıye tedavlerı unuttum sanmayın ha.......nolur ertelemeyın be canlar......radyolojımle ugrasmıcam artık,pınk ve denef yaz bası nasıpse ve yıne nevınıme takıldım..............guzelım benım esının işleri bu reglınde btsede bı baslasanız ha kuzum?:dance:a.s

alhanım nbr nasıl gdyor????canım sen uc boyutluya gırelı cok oldu dımı unutuverdım ben ya kusura bkma:uhm:
burdayım kızlar herkesı optum:1hug:

lotusum sagol canım ıyıyız evet bız gırelı baya oldu.malum en önden ben gidiyorum gebelık haftası olarak. ayyy öyle böyle derken 28. haftamdayım 77 günümüz var teyzeleriiii sag salım bebıslerimizi kucaklarımıza alırz insallahh.
bızden sonrada teknıkerım,denef ,pink ve nevin helsın ınsallah gülyüzümde tabiiiiii :)

Ayyyyy dayanamadım bi bakayım dedim,kocişi uyuttum kaptım bilgisayarı...

Benim kociş yine bi hafta izne çıktı...Bebek istiyom,bebek istiyom dedim:))))Son dakika bombasını patlatayım bari,Lotusum rahat uyusun bu gece,Nehircimde yarın KK'ya girince okuyup gününe güzel başlasın inşallah...

Cuma günü gidicez inşallah üniversiteye,en azından başlatalım rapor işlemlerini...Yarın olmaz peşembe gideriz dedi eşim,dedim perşembe benim işim var ozaman cuma gideriz inşallah dedi,hazır izindeyken ufaktan başlayalım dedi...Canını sıkma,kafanda büyütme ve hiç bir şey düşünme dedi,düşündükçe kafanda büyür,büyüdükçe içinden çıkamazsın dedi.Bak bende dert milyona ulaştı,düşünüyommu hiç dedi,düşünürsem kafam patlar dedi,ayrıca oturup kara kara düşünmek hiçbir şeye çözüm getirmez dedi:))))))Dedide dedi yani anlıcanız...Ben bu rapor işine çok takığım ya ondan söyledi bnları...Bu gece konuştuk birz kocişle şükürler olsun,kapattım televizyonu,aldım kucağından bilgisayarı,e hadi anlat dedim,sesini duyam biraz özledim dedim:))))

Yani bizim bu 2. raporumuz olduğu için daha kolay çıkar gibime geliyor nedense,yani sonuçta tüp bebek denemk zorunda olduğumuzu bi kere kanıtladık,bidaha kanıt istemezler heralde diye düşünüyorum:))))
Allah'ım yardımcımız olsun,işlerimizi kolaylaştırsın...
Lotusunmu mutlu ettim bu gece dimi canım benim:))))Öptüm kocaman...

Hepiniz çooooooook tatlısınız.....

CANIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM tam cıkıyordum msjı gordum ayyyyy cok sevındım yaaaa.......kız zaten bu hamıslıktenmı nedır duygularım karısıktı yıne hem delı mutlu hem hüngür sümük moduna grdım canım benımkaydirigubbakcemile2:Saruboceq:senağlama:dance::teytey:ınan daha 5 dk once bı msj yazdım sana bu konuyla ılgılı baska bısey dıleseymısım olacakmıs demek........ALLAH yar ve yardımcın olsun canım burda nevınde hamiş diye tepinırız insallahhhhhhhh:Saruboceq:Şeniz nehırde cokkkkkkkk sevınecek nevınım....sabaha bu bomba patlar topıcte ben sabahları yokum ama........kaydirigubbakcemile5
eeeeeeeeeee guzeller yok mu arttıran tedavılerı???????hadı ya topıgın koca bır lıstesı olsun..............hihoyyyt

nevinim kacıyorum ben....bugun cok gec kaldım yatmaya ama napım mazeretım var onca serum,sıvı takvıyesı derken wc ıle yatak arasında kalakaldım uyuyamadım karnımın baskısından.:roflol:...haberıne coooooookkkkkk mutlu oldum canım benım hakkında hayırlısıdelikafadulden:Saruboceq:.:dance::sm_cool:.........bu gece topıc sana emanet,sen indır kepenklerı..........optum canım:1hug:

günaydınnn
lotusum
muradına ermişsin gece.
nevinim hadi be bacım kim tutar seni.
ha gayret işim felan var deme.
hadi bakım
nehirrrrrrrrr anam teyze olmak için adım atıldı hadi gözün aydın.
inşallah bir an evvel göbüşte bebek büyütrüsün nevinim
hadi kızlar sizler d sıraya bak lotus yoksa hepinizi dövecek hadi bakemmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nehir kız bacım görüş derim ben sana
beni dinliyorsan bende görüşmedim senin gibi.
en sonunda 30 u bıldum bacım evde kalıyorudm son dakika golu attım millete
ama çivi çiviyi söker .önce hoşuna gitemeyen adamda eskiye benzemeyn şeyler için hayıflanırısn.sonr abirde bakarsın eski aklına bile gelmiyor bir adam çıkmış karşına adama gibi bir adam,
senin aklını başında alan bir adam.
hadi bakalım ufaktan görüş ama şartlama kensini olacka diye.
belli mi olur ,hayatınn erkeği belki karşına çıkacak he
hayırlısnı dile allah tan

günaydın...
oleyyyyyyyyy sevinçli haberle başladık bu güzel güne.nevinimde Allah nasip ederse nevinimizinde yakında hamile olacakkkk.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay teyze olacagız..oleyyy

iyiyim canım sağolsn
senin sesine bayıldım bacım
ne güzel cıvıl cıvıl maşallah
genç bir ses bacım
benim ses biraz genizden gelirde:))))))
seni bekliyoruz nevinin peşine hadi bakemmmmmmmmm bir iki kalkıyor

:hooray:
:lepi:
:teytey:
:dance:
Ayy çok şükür çok şükür elhamdülillah...Ayyy içim şişmişti artık, patlayacaktım.
Amaaan boşver kocayı ben yeğen istiyorum ALlah'ın izniyle inşallah..
Ohh bea sonunda. Ayy cumaya çoook var daha yaww. He bide çokta sabırsızımdır sırnaşık şey
Ayy gider benim dertlerim şimdi merak etmeyin.

Bu arada günaydııııın swetim denef ablasositososito
Ohh be sonunda..İnşallah.. Hayrlısıyla başlasınlar hayırlı sağlıklı avlatları olur inşallah..
Rabbim tüm bebek tedavisinde olanların yardımcısı olsun kolaylıklar versin hayırla sağlıkla sonuca ulaştırsın inşallah..

Denef ablamda başlayacak inşallah..En azından sevinçli heyecanlı aşağı yukarı tarihte belli.
Ama pinkimden bu konuda hiç ses yok yaa..Hep yaza yaza diyor erteliyor. Hayırlısıyla başlar oda inşallah.
Ve gülyüzüm inşallah . İyilişer bir an önce iyilieşir inşallah oda başlar tedaviye ALlah'ın izniyle.

İsteğimiz tabiki tedavisiz kendiliğinden olması ama napalım. Tedaviyide istemek zorunda kalıyoruz iştea.s

Ohh verdim kararımı galiba belki görüşürüm ama evlenmek istemiyorumlülülülülülü

Swetim neden acaba kimseler yok. Çilek nerde?
Radyolojim nerde?
Sabah gelirlerdi onlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…