- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.041
Ayyyyy dayanamadım bi bakayım dedim,kocişi uyuttum kaptım bilgisayarı...
Benim kociş yine bi hafta izne çıktı...Bebek istiyom,bebek istiyom dedim:))))Son dakika bombasını patlatayım bari,Lotusum rahat uyusun bu gece,Nehircimde yarın KK'ya girince okuyup gününe güzel başlasın inşallah...
Cuma günü gidicez inşallah üniversiteye,en azından başlatalım rapor işlemlerini...Yarın olmaz peşembe gideriz dedi eşim,dedim perşembe benim işim var ozaman cuma gideriz inşallah dedi,hazır izindeyken ufaktan başlayalım dedi...Canını sıkma,kafanda büyütme ve hiç bir şey düşünme dedi,düşündükçe kafanda büyür,büyüdükçe içinden çıkamazsın dedi.Bak bende dert milyona ulaştı,düşünüyommu hiç dedi,düşünürsem kafam patlar dedi,ayrıca oturup kara kara düşünmek hiçbir şeye çözüm getirmez dedi:))))))Dedide dedi yani anlıcanız...Ben bu rapor işine çok takığım ya ondan söyledi bnları...Bu gece konuştuk birz kocişle şükürler olsun,kapattım televizyonu,aldım kucağından bilgisayarı,e hadi anlat dedim,sesini duyam biraz özledim dedim:))))
Yani bizim bu 2. raporumuz olduğu için daha kolay çıkar gibime geliyor nedense,yani sonuçta tüp bebek denemk zorunda olduğumuzu bi kere kanıtladık,bidaha kanıt istemezler heralde diye düşünüyorum:))))
Allah'ım yardımcımız olsun,işlerimizi kolaylaştırsın...
Lotusunmu mutlu ettim bu gece dimi canım benim:))))Öptüm kocaman...
Hepiniz çooooooook tatlısınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?