Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben çok yoğundum nehirim anca geldim
selam herkese
çok sevindim nevinim benim yaa.seni bekliyodum zaten ben de peşimden.
ama kızlar yaa benim canım sıkkın.bu doktorun verdiği iğneye şööle bi bakayım dedim netten .bakmaz olaydım.bi ton yan etkisi var.dışgeblik riski yüksek.bi sürü bi sürü.
he bi de topik açmışlar iğne kullananlar.doğru dürüst sonu alabilen çok az insan var.demoralize oldum okuyunca.ya bu interneti kim icat etti.kaldıracam evden en sonunda.eskiden hiçbişeyden haberimiz olmazdı.şimdi herbişeyi bilir olduk.bildikçe de korktuklarımız başımıza geliyo allah korusun
ooofff oofff

doktorlar asla nette sorunarlınzı araştıramyın diye uyarıyor radyologggggggggg
kızarım bak
beni germe şimdi
sonuç alan nadir de olsa o nadirlerden biri sen oalbilrisn
aaaaa döevecağim bak

Ayyy aynı radyolojim ayyynı şeyleri düşünüyoruz. Annem bazen o kadar kızıyorki. Zırta pırta bakıyorsunuz kafanızı takıyorsunuz sonra diyor.
Aynen ne kadar az bilirsen korkularında o kadar az oluyor.. Ablama yeni birşey öğrendiğimde maalesef yeni birşey daha öğrendim diyorum.
Ve eyvah keşke bunu öğrenmeseydik diyoruz. ÇÜnkü boşu boşuna korku yaşayacağız ya...

Ayrıca radyolojim bu tedavilerin çoğu ilacında ve yönteminde bir takım riskler var.
Ama unutma sadece risk. Yani swetime 2'li 3'lü testte dedikleri ama bebişin aslında sapasağlam (maşallah sübhanallah) olması gibi. Sadece risk bunu unutma tamammı. Öyle olacak diye bir kaide yok.
En basit anestezinin bile ne kadar riski var biliyorsun. Ama bu narkoza engel mi hayır :))

Sen inancını yitirme. Bakalım bu ay dinlen, bir dahaki ayda iğnelerini ol. Ondan sonra doktorun belki başka bir yol çizer belli mi olur.

canım evet malesef öyleyiz araştırmadan duramıyoruz hayırlısı canım ..
kızlar aranızda hamilelik monitörü kullanan varmıı?..bana bi arkadaşım getirmişte kullan diyo bisürü kişi hamile kaldı takiple diyoo bilememdimki kullanimmi kullanmıyimmii..:sm_confused:

Var pinkimde görüşüp görüşmemek kısmında takılıp kaldım. Ama görüşüp kurtulacağım galiba :)
o neyki pinkim??
Bak yeni birşey daha öğreneceğiz şimdi :))

Son düzenleme:
pinkim ben de bilmiyorum onun nasıl bişey olduğunu
ama myhope bişeyler kullanmıştı ovülasyoın takibi yapan.belki aynı şşeeydir.myhopem gelince cevap verir.ama madem var elinde.zararı da yok sa neden kullanmayasın ki.tabi ne olduğunu da bilmiyorum da :)

çok korkuyorum
ben çok abuk küsen peseden biriyim.hayal kırıklığına uğramak yıkıyo beni çok çabuk.iğnelere gerek kalmaz inşallah yaa.
bu yolla hamiş kalanlarda var tabi ama çoğu ya düşük ya da kürtajla sonuçlanmış.allahım ne olursun.bunlara gerek kalmasın

pinkim kullan onu bn ne olduğunu anladım .
yumurta çatalamasnı ıvulasyonu takip ediyorsun.
hadi bakalım hayırlsı işelr.
elinde mazleme var kullanmıyorusn dayaklısın sen

radyolog sen dayağın en büyüğünü hakediyorusn canım
döveerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne o felaket tellaı gibi nerede kötü haber var veriyorusn

Hiç sorma swetim yaa..Üff biri değil hepsi aynı..Hemen felaket senaryoları..
ınşallah gerek kalmaz radyolojim bizimde duamız öyle zaten..

Nehır ben bu kızalrı dÖveyım mı
ben azıcık homurdansam bana kzıyorlardı
anam ben ıyı dÜŞÜnemeye baŞaldım kı ıyı Şeyler oldu Çok ŞÜkÜr
bunalr baŞladı negatıf Şeylere off b eeeeeeeee

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
swethome, denef72+, Nehir 21+, nevinırmak+

Seçenekler

YAVVV HEPıNıZ LOBıDE NE YAPIYORUSNUZZZZZZZZZZ

Ben geçmişi okudum geldim Swetim...

Şimdi çay içiyom,sonra evimi toplayıp namaz kılıp çıkıcam,ananeme gidecem inşallah...Ooooohhhh hava çok güzel yaaa,mis gibi,en sevdiğim hava buuu...Üşümüyosun,terlemiyosun,insana bi mutluluk veriyor sanki....

ammada kaynatmışız bacılar.:1shok:
radyolojim internette hep okuduguna inanma canım.abimde senin gibi okudu .rahatsızdı.abim kendine kanser teşhisi koydu inan.depresyona girdi.bizde boşu boşuna telaşelendik ve üzüldük.ama megersem sadece midesinde bi mikrop varmış.tedavi oldu.ve şu an abim turp gibi...:sm_cool::teytey:
anlayacıgınız her yazılan dogru degil....ve kişİye göre degişir diye düşünüyorum...
ben evet kızlar temmuzda tedaviye kesin başlıyom....atlamak yok...zamanı degiştirme diye asla bi düşüncem yok.zoru bu sefer başaracagım...evimde bebegimin sesleri çınlayacak.hep bunu hayal ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
BENDE BİR GÜN ANNE OLACAGIM..
UMUTSUZLUK YOK.YILMAK YOK.BÜTÜN ÇEKECEGİMİZ SIKINTILARA DEGECEK ARKADAŞLARIM.....SONUNDA BİZ KAZANACAGIZ.YAVRULARIMIZLA OLACAGIZ EN SONUNDA...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
swethome, denef72+, Nehir 21+, nevinırmak+

Seçenekler

YAVVV HEPİNİZ LOBİDE NE YAPIYORUSNUZZZZZZZZZZ

HEHE LOBİYE YAYILDIK GÜNEŞİN TADINI ÇIKARTIYOZ BACIM...:roflol:kaydirigubbakcemile3
KIZ NE YAPCEZ GEÇMİŞİ OKUYODUM BEN..BİR SATIRINI BİLE ATLAMADAN OKUYOM...DERSİMİ ÇALIŞIYOM BACIM.

Ay hava gÜel demıŞsın ama ben yanıyom bacım
nevın
kız dıaŞrı Çıktım ÜŞÜdÜm ,ıŞyerıdne yadım offfff
dengesızdım ıyıce kaybettım.
Kalorıferler yanıyordu.
Kapattım az Önce patron hayret sen ısınırmıyıdn dedı bana:)
nıye yanıyor dersenzı atÖlye ıÇın laızm bu sıcaklık neyse ıŞte bÖyle
denef aferın bacım dersıne ÇalıŞamana da azmıne kocaaaammmman aferın

ınşallah Denefm inşallah.....

Topiğimizde umut çiçek açtı yeniden ne güzel....Rabbim yüzlerimizi güldürsün....

Radyolojim bacım,sen sadece ilacın fiyatına bakacaktın be bacım,nerelere gitmişin yaaaa....Ben hiç bir yan etkisini görmedim şükürler olsun.Denefime katılıyorum,kişiden kişiye değişir bunlar,herkesin bünyesi farklı,tepkisi farklı...Ayrıca iğne bu açıdan daha iyi,çünkü senin vücudunun verdiği tepkiye göre ilacın dozu ayarlanıyor...Tüp bebekte sana kağıt imzalatıyorlar,"dış gebelik ve çoğul gebelik riski vardır" diye,yumurta toplarken uyutuyorlar seni,o uyutma ilacını verirkende kağıt imzalatıyolar,artık ne yazıyorsa içinde:)))Tüm kimyasalların yan etkileri var bu bir gerçek,hatta bitkilerin,otların bile var...Bir tarafı aşırı çalıştırırken diğer tarafı etkilememesi mümkün değil zaten...Ama biz napıcaz,bunlara takılmıcaz...ılaçlarımı iççez,iğnelerimizi vurcaz hayır ve sağlık için dua edicez...
Bu hayatta ne kaar çok şey bilirsen okadar çok derdin oluyor,ben bunu anladım yaaa...En iyisi bişey öğrenmemek,bilmezsen derdide germez seni dimi ama....

Hayden kızlar ben kaçtım....Dışarısı beni bekliyor....Görüşmek üzere..

Bu arada Çilek nerde yahuu,gelmemiş bugün...

Çok yoğunmuş, çok işleri varmış denef ablacım.
Bende ha gelir ha gelir dedim ama gelemedi. Selam söylüyor size. ışlerini yoluna koyunca gelecek inşallah..

Ahh denef abla imkanın olsa şimdi koşa koşa giderdin dimi tedaviye.
Örnek ol örnek birilerine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…