Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canımcım çok geçmiş olsun,kendini yordun geliba...çok öpüyorum...iyigeceler

evet canım ya.hala kömür yakıyoz.dogal gaz gelmedi.eşim eve geç geldigi için ben o agır kömürleri kovaya hazırlıyom...onun için oldu galiba....canım seni çok öpüyorum....umarım iyisindir..
geçmiş olsun canımmm müsade senin iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrr unutma biryerlerde seni seven birileri varrrrrrrr:1hug:

sagol bacım....biliyorum beni sevdiginizi.inanın bende sizleri çok seviyorum...

ben de yatıyorum canlarım.gözlerim mahvoldu valla.iş yerinde zaten işim akşama kadar pc ye bakmak.
eve de gelince sizden ayrı kalamıyorum.
neyse hepinizi öpüyorum.allah rahatlıklar versin.iyi geceler

ben de yatıyorum canlarım.gözlerim mahvoldu valla.iş yerinde zaten işim akşama kadar pc ye bakmak.
eve de gelince sizden ayrı kalamıyorum.
neyse hepinizi öpüyorum.allah rahatlıklar versin.iyi geceler

sanada iyi geceler canımmmm tatlı rüyalarrrrrrrra.s.
ee kimse kalmadı mıııı lotusum nerdesinnnn sen genelde bu saatlerde gelirsin canım yine kaçırmayayım seniiiiiii

herkese iyigeceler,tatlı rüyalar.....

bende yatarım birazdan şimdiden herkese iyi geceler tatlı ruyalar canlarr:teytey: :teytey:

bu sabahın ilk günaydınıda benden olsun..günaydın arkadaşlarım.....
yeni kalktık.kahvaltımızı yaptık .eşimide gönderdim işine.şimdi temizlik yapmam lazım.of ya her hafta sonu temizlik yapmaktan bıktım.onu toparla bunu toparla.bu kadınların niye hiç işi bitmez ya...senağlama

bugün havayı güzel bulunca herkesler gezmeyi gitmiş galiba...ben şimdi kaynanama gidiyorum,gecede orda kalacağım,hepinizi öpüyorum

selamlar
ben de temiizlik yaptım bugün denefim gibi.
sonra da eşimle dışarı çıktık.biraz dolaştık.kettle ım bozulmuştu.yeni bi tane aldım.ya benim elim ayağım gibi kattle.çok pratik.iki dakka da sıcak su hazır.akşam eve gelip te yemek yaparken çok rahat ediyorum.

yarın da iş var.daha ütüler yapılcak.gerçi eşimin yarın okulu yok.onunkileri yarın akşam da yapabilirim.zaten hiç canım istemiyo.çok yoruldum

yarın ilaçlarımı da alıcam.700 milyoncuk bayılıcaz eczaneye.salı da yumoşuma bakıcaz ne alemde diye.
bakalım bu hafta bize neler getirecek..........................

slm kızlar ben mesaıye basladımkaydirigubbakcemile2
yahu pazarları hepten sınek avlıyor topıc:sm_confused:gercı havalarda guzellestı ben bıle gezmelerdeydım bugun...:icecream:son aylarda yatısa gecmeden azıcık keyfını sureyım dımı ama?????
offffff denefım radyolojım pazar temızlıgımı yaptınız?ellerınıze saglık a.s.aslında dusunuyorumda eskıden bızler cocukkende pazarlar yorucu gecerdı boyle......mısal ben calısan anne cocuguydum her pazar banyo,temızlık,camasır,utu,bır curcunadır gıderdı.....yanı pazar calısanın tatılı degıl yorucu gunu yıne.....kaydirigubbakcemile
radyolojım hadı hayırlısı once parayı bayıl bacım gor bak nasıl gelısıyo senınkısırnaşık şeyınsallah olsun da canım....delikafadulden
gulyuzum bacım kayınvalıdecıgınde mı kalıcan demek??????optum canımŞeniz
herkese sevgılerhihoyyyt

iyi geceler canlarım aman muhabbet ne güzelmiş bır ben gelememısım.bu aralar tansıyonum cok düşüyo hıç halım olmuyo kızlar yaa.sizi ihmal ettıgımı düşünmeyın olurmuuu ?
teknıkerım canım benım ınsallah yumoşların fazla yormazsenı canım hayırlı haberlerın için duacınız.
lotusum sen kızımın adını sormustun yenı aklıma geldı kusura bakma elif simay yada elif naz düşünüyoruz teyzesi.malum epey nazlı geldı ya ondan :)
denefım evın mis gibi olmustur ahhh ne güzel oturulur şimdiii.insallah hiç kirlenmez (imkansız ama ) öyle dua edelım olsun :)
esracım arada gel böyle sevındır bizi emiii?
myhope cim sagol iyiyiz canım sen nasılsın?
zuhalcim sınavın nasıl gectı cnım yaaa aklıma geldi sorayım dedım.....

iyigeceler kızlar alhanım nasılsın canım geçmiş olsun
dikkat et kendine az kaldı seninde bebişini göreceğiz inş
bende ihmal ettim epeydir kayınvaldemden dolayı
yanlış anlamayın kızlar aklım hep sizde ama gelemiyorum
be sabah bütün aile kahvaltı ettik görümcem eltim kaynım bebekler
kayınpeder kayın valde bi tek damat bey yokdu onlar da nane molla biraz
güzel bir sabahdı azcık geçmişe bakıcam neler olmuş merak ediyorum

amanda aman alhanım,nazım,berrınım.......burası epey senlenmıs hosgeldınız canlar:teytey:a.s.:1hug:
naz yatılı mısafırlerın gtmıslermıydı canım?????

alhanım berrınım bır suru topıge yazdım........bır ınternet sıtesınde arcelık bebek urunlerı cok ındırımde mama robotu 39.40 lıra,bıberon ısıtıcı ve sterılızator 39.90 lira,tek sterılızator 19.90,tek bıberon ısıtıcı 19.90 lira...ben bıkac bısey sıparıs ettım .ısteyenlere ozel msj atarım sıtenın ısmını.90 lıra uzerıne kargo ucretsız.......bence bır bakın.:1hug:

Son düzenleme:
slm nazım lotusum berınım....
ohhhh masallah nazım allah muhabbetınızı arttırsın...kalabalık olmak güzeldir bilirim.. sorma canım yaa az kaldı tansıyonum aksam 8/4 tüü halsizlik çok yapıyo sersemlıyorum cok.dısarı tek cıkamıyorum zaten düşer kalırım dıye..
sagol lotusum bakalım neler varmıs eksıklerım var onları tamamlamam lazım nerdeyse 10 haftammmmmm kaldı yaaa gecen gece rüüyamda dogum yapıyordum nasıl heyecanlandım anlatamam.uyandıgımda kendımı sıkmaktan kaskatı olmustuum.. :)

Son düzenleme:
loturcum kımse yok diye bende oyun oynuyodum cok da yorgunum sabah erken kalkmıştım eşim film seyrediyor bi turlu bitemedi ben yatsam eşim sonradan gelince uykum kacıyor bi daha da uyuyamıyorum oyuzden filmin bitmesini beklıyorum
ee aldıklarını gule gule kullan canım darısı başıma yarın bı bakarım nete

alhancım 10 ayın kaldı dedin delikafadulden delikafadulden delikafadulden laelaelaelaelae

lotuscum bende yatılı kalmadılar gittiler o akşam kayınpeder aldı götürdü
karısıyla kızını zaten benim evim küçük pek rahat edemiyorlar ben bile edemiyorum
ilk zamanlar iyi geliyordu ama şimdi daralıyorum
alhancım neye 10 ay kaldı canım
berincim yat canım yorma kendi ben gideceğim şimdi yatmaya
yarında kayınvaldemdeyim offff temizlik için rica etti birlikde yapacağız
kızı gitti bu akşam kocası gelecekdi almaya inş işi çıkmıştırda gelememiştir
üç kişi oluruz ev çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…