Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tabi ya berincim 10 hafta ddiyecekdi galba
benimde jeton düşmediki

ay ben kafayı yedım :)düzelttim kızlar 10 haftam yanı :)

bu arada esım yatalım deyi tutturdu hepınıze ıyı geceler canlarımm.allah rahatlık versıın hepimizeee :)

alhanım gecmıs olsun dıkkat et kendıne canım....ayran ıc sık sık.bana drum tavsıye ettı.hem kalsıyum alırsın hem tansıyonun duzelır...bazen benı de dogum heyecanı basıyor bakalım hayırla ve saglıkla nasıp olsunda bebısler......zaten hamısken ılk aylar dusuk ruyası,son aylarda erken dogum ruyası gorurmussun bacım:roflol:kafamçokkarıştı
nazım haklısın canım her evın duzenı kendıne gore tabı........:1hug:
berrın ne fılmı ızlıyon bakım sen:1rolleyes:

evet goruncen de evde olsa cabucak bıtırırsınız temizligi dua etde gıtmemiş olsun dimi:Saruboceq:

ben izlemiyom herif izliyor kanal d de olanı

kızlar iyigeceler artık uyuyacağım kociş bekler yatakda uyumaz o şimdi ben biliyom
myhopem gördüm seni sanada iyigeler canım öpüyorum yiğenimle seni
alhanım berinim lotusum öpüldünüz

bende aylar oncesi daha bebek pıyasada yokken düşük yaptıgımı gormuştum:çok üzgünüm:

bende geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
öğlen 1.30 da evden çıktık daha yeni geldikkkk önce kayınvaldeme hastane ziyaretine gittik iyiydi şekeri düşmüş biraz ordan eşimi ekippp-acısını sonra çıkartacak biliyorum ama olsunnnnn-buluşmaya gittimmmmm:lepi:akşam dönüşte yine hastane malum hafta sonu yarından sonra biraz zorr neyse ordan da hiç hesapta yokken arkadaş ziyaretiiii bayağı yoğun ve de güzel bir gün olduuuuuu:teytey::teytey::teytey:
denefim radyolojimm mis gibi yapmışlar evleriniii güle güle kirletin canlarımmm:1hug:
nazım sende yarın temizleyecekmişsin şimdiden kolay gelsinnnn a.s.
alhanım geçmiş olsun canımmmm
lotusumm berinim nasılsınızzzzz:1hug:

myhopem nasıl olayım cok yorgunum ve cok uykum var bırazdan yatarsam şimdiden size iyi uykular tatlı ruyalar
senin keyfın yerın ne guzel
sefam olsun

canım hosgeldın.........:1hug:kk bulusması mı vardı yoksa bacım???:enbuyukkk:

canım hosgeldın.........:1hug:kk bulusması mı vardı yoksa bacım???:enbuyukkk:

evettttttttkaydirigubbakcemile5
resimlerin bir kısmı eklenmiş bile buluşma topiğinden bakabilirsinizzzz
nazım iyi gecelerrrr bizde seni öpüyoruzzzzzza.s.
berinim niye yorgunsun canımmmm neyse sanada iyi gecelerrrrrrr:1hug:

amanın canım gordum resımlerı masallah fıstık annea.s.ne kadarda eglenmıssınız:teytey:
ben musadenızle kacıcam canlar cok uykum var optum herkesı.........:1hug:

sağol canımmm çok güzel bir gündüüüüü çok eğlendikk stres attıkkkkk:lepi:
sanada iyi geceler canımmmm:1hug:
topik ahalisiiiii hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr Allaha emanet olunnnnn yarın görüşmek üzereeee gakın kepenkleri kapanıyorrrrr

günaydın canlarım.dün temizlik yormuş beni ya.her tarafın dökülüyo......bugün keşke tatil olsaydı yine.
günaydın swethome.....gülüm kib.seni çok öpüyorum...

ay haftas onu temilikler yapılmış ohh mis gibi .
güle güle kirletin.ben yapmadım.
malesef başladım ama bitiremedim.
eşim ile yapmak siteidm ama hadi onunişi çıktı ben yapayım dedim.
kayınavldierl birleikte çıaklım felan dediler.güneşe kandım hadi deidm.çıkalım.
sahil felan yoruldım.
felan ama neyse güneş görüdk .biraz da kırgınlık va rherhelde rüzgar çartı.
ama neyse ev krili kaldı.
biri bana aklı verisn.
burnunu oynatınca ev nasıl temileniyor. herşey pırıl pırıl oluyormuş diye:))))))))))))

günaydınlarrr.
denefim al benden de o kadar yaaa.
hafta sonu mu tatil mi dinlenme mi yorulma mı hiç anlamıyorum yaa.ben hafta içi daha az yoruluyorum yemin ederim.burda akşama kadr boş boş oturuyorum.ama haftasonu öyle olmuyo ki.
heryerim ağrıyo valla.
swetim erkeğin yaptığı işten ne olur ki.dün bi yerleri süpürdü görecen.ne fiskosun altına girmiş o süpürge ne de köşelere.ya ilk iki sene eşim süper temizlik yapardı.en az benim ki kadar temiz olurdu.adama bişeyler oldu.nazar edğdirdim.şimdi zorlamayla bi iş yapıyo o da yarım yamalak.

kızlarımız olunca bize yardım eder swetim.gerek kalmaz buruna felan :))
myhopem ilk fırsatta baıcam resimlere.
alhanım dikakt et canım yaa.yalnız çıkma sokağa felan.doktorunlada görüş bence.vardır mutlaka bi çözümü.tansiyyon düşüklüğünü ben de çok iyi bilirim.
lotuscum hayırlı olsun şimdiden canım aldıkların.güle güle kullan.

Günaydıın...
Myhopem çok tatlısın gene.. Çok hafif alperenimizi gördüm . Hala ço belli olmuyor gibi.ç Sende fıstık gibisin. Kilon çok yerinde duruyor. Maşallah sübhanallah..

Lotusum aldıklarını güle güle kullan inşallah..

Herkeslere günaydın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…