- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.281
tüh ya zühalim gelmiş yakalayamadım...senağlama
insallah denk geliriz zühalim.seni burda görmek çok güzel.unutma olurmu bu kader arkadaşlarını.dertlerini at denize gitsin ..ben öle yaptım artık...yeter ya bu dünyaya bi dahamı gelecem .üzülsek ne olcakki.kendimizden başkası duyuyomu sanki.zamanı geliyo eşimiz bile haklı oldugumuz yerde bizi savunabiliyomu...hayatı zehir etmicam bundan sonra kendime diye söz verdim ben
radyolojim okuyunca şok oldum resmen .bu gidişle biraz zor tedavi olurum ben....kaynanamdan bana sıra gelirse.....bu gidişlede gelecegi yokta...
neyse aman sizleride sıkıntılarımla bogmayayım..
esracıgım hoş geldin canım.senin yaşadıgın duyguları çok iyi anlayabiliyorum....ben umutla geldim buralara kadar.umudum olmasaydı ben şu an yaşamamış olurdum bacım...çok ölümü düşündügüm anlar oldu.neler yaşadıgımı sende biliyosun..ama yüce mevlam insana öle bi umut ve sabır veriyoki anlatamam.sende sabrının ve umudunun meyvasını alacaksın canım..
kımse yok mu yaw
slm arkadaşlar nasılsınız bende gece geldim bakıayın hafta sonunu tadını çıkarıyom hafta içi nefes alamıyoz bari hafta sonu istekelerimizi yerine getirelim dimi yani
esracım trabzon lumusun sen CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?