Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hissetmeye başladın mı biz 18 haftalıktık belki öncesinde de vardı ama farketmek zordu işte tam bebeğim bu dediğim zamandı hafif hafif sonrasında gittikçe güçlendi şimdi inan tekme atınca göbişim şekilden şekile giriyorrrrr gözle görülüyor içim bir tuhaf oluyor hareket ettikçeeee Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallahhhhhhh

elimi hep karnıma tutuyorum hiç hareket yok şimdilik bazılarının kı oynamaya başladı dıyolar

Off erken kaÇrım dedım beceremedım
ya ben ne kadar becerıksız bırıyırm ya
artık yarım saat kaldı ne yapalım geÇıŞtıreceĞız.
Şunun Şurasında kaÇ c.tesı daha ÇalıŞacaĞım kı
dıye kendımı avutsam olur mu acaba
belkı bır hafta gelır bır hafta gelmem offfffffffff

berinim daha erken ama insan hep acaba diyor dimiiiii merak etme annesiiii öyle hareketlenecek ki sen bile şaşıracaksınnnnnnn
swetemmmm canım dediğin gibi ne kaldı ki sık dişini accıkkk yakında meleğin kucağında olacak onu düşünnnn:1hug:

denefim cnm üzmeyelim kendimzi doğrsun canım gene çıkmışın yakalayamdım seni :a015:neyse sağlık olsun bugünkü sınavım iyi geçti herkesi öpüyorum saolun canlarım şans dilakeleriniz için :dance:

evet ya akşama görüşürüz demiştiii işi çıktı herhaldee neyse denefim gaktan bekleniyorsun canımmmmm
diğer gececiler de yokkkkk belki gelirler ama bende olmazdım yaaa eşim uyuyakaldı her cumartesi olduğu gibiiiiiii kıyamam ya çok yoruluyorrr:asigim:
sen neler yapıyorsun canımmmm:1hug:

ben de geleyim o zaman :)
kaynım bizde kızlar.eşimle o pc başındaydı.ben tv seyrediyordum.şimdi yer değiştirdik.
kimsecikler yok hakkaten.

slm arkadaşlar nasılsınız bende gece geldim bakıayın hafta sonunu tadını çıkarıyom hafta içi nefes alamıyoz bari hafta sonu istekelerimizi yerine getirelim dimi yani

hoşbulduk kızlar
iyiyim hamdolsun denefim sen de iyi misin.
eşini nereye postaladın

esroş naber canım.valla ben cumartesi akşamı olunca haftasonu bittiyo diye üzülüyorum yaa.pazar günü de öööle geçip gidiveriyo bi anda.hiçbişey anlamıyorum.cumartesi de zaten yarım gün çalılşıyorum.

yani bebişimiz gelse de şu monotonluktan kurtulsak.hayatımız renklense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…