Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

berincim pc sizin odanızda mı.yani kayınvaliden görüyo mu seni pc ye oturunca.problem olmuyo heralde değil mi

eşim yanımda canım.kaşlarını çatmış bana bakıyo..hehe umrumda degil.bulmuşum sizleri..sırnaşık şey

hehe hadi yaa
aman allah razı olsun benimki alıştı.ses çıkarmıyo artık.hatta mutlu oluyomuş kafamı dağıtıyorum diye.kendisi öyle diyo :))
hani siteye birileri saldırmış ya bi kaç gün önce.akşama kadar siteye girememiştik hani.
aklıma geldi de acaba buraya üye olan kadınlardan birinin eşimi saldırdı ki :))))))

delikafadulden:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
pc dız ustu ama tv odasında duruyor kaynanamda şuan karşımda yattı uyuyor uyumasada farketmez işleri de ben yapıyorum ona ne ki dimi ama

evet bende eşime senin gibi kıskanc birileri siteye saldırdı demiştımkötükedihüso

ay benim koçiş olmasın.ama pc dende hiç anlamaz aklandı koçişim...:roflol::roflol::roflol:

pc den anlasa benimki diyecem ama yok yok onda o bilgi ne gezerrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

denefcim bişey sorayım sana sen int mozılla dan mı gırıyon yoksa int explolelden mi giriyon

Gulyuzumonun İÇİn eŞİne keÇİ boynuzu kÜrÜ yaptın mı?

canımcım keçiboynuzu kürünü denedim,ama benim eşim onun suyunu içemedi,öyle yiyeyim dedi,onunda ne kadar faydası olurki,anlayacağın öyle kaldı,ama bir müddet bunun için ilaç kullanmıştı,ama o zaman da ben hamile kalamamıştım...
gulyuzum eşin icin arı polenide cok iyiymış

arı poleni değilde,arı sütü almıştık,ama ondan da sonuç alamamıştık...ayrıca mersinde atabay diye hebalist var,ordanda karı koca ikimize kür getittirdik...onunda faydasını göremedik malesef

kızlar bana müsade.bugün belim agrıyo biraz.sizleri çok öpüyorum..iyi akşamlar.ALLAHA EMANET OLUN.:a015:

canımcım çok geçmiş olsun,kendini yordun geliba...çok öpüyorum...iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…