- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.301
ben baya oyun oynadım.senin o oynadıgın oyundan...42.miyim neyim az kaldı sana yetişmemekaydirigubbakcemile3
esramla denefimde gelmişşşş oh şenlendi buralarıııııııkaydirigubbakcemile5
eşim yanımda canım.kaşlarını çatmış bana bakıyo..hehe umrumda degil.bulmuşum sizleri..sırnaşık şey
nasıl bir oyunmuş bu oyun kızlar
hehe hadi yaa
aman allah razı olsun benimki alıştı.ses çıkarmıyo artık.hatta mutlu oluyomui kafamı dağıtıyorum diye.kendisi öyle diyo :))
hani siteye birileri saldırmış ya bi kaç gün önce.akşama kadar siteye girememiştik hani.
aklıma geldi de acaba buraya üye olan kadınlardan birinin eşimi saldırdı ki :))))))
delikafadulden:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hehe hadi yaa
aman allah razı olsun benimki alıştı.ses çıkarmıyo artık.hatta mutlu oluyomuş kafamı dağıtıyorum diye.kendisi öyle diyo :))
hani siteye birileri saldırmış ya bi kaç gün önce.akşama kadar siteye girememiştik hani.
aklıma geldi de acaba buraya üye olan kadınlardan birinin eşimi saldırdı ki :))))))
hehe hadi yaa
aman allah razı olsun benimki alıştı.ses çıkarmıyo artık.hatta mutlu oluyomuş kafamı dağıtıyorum diye.kendisi öyle diyo :))
ay benim koçiş olmasın.ama pc dende hiç anlamaz aklandı koçişim...:roflol::roflol::roflol:
Bubble Shooter diye bı oyun ben 5iyım yaa
denefcim bişey sorayım sana sen int mozılla dan mı gırıyon yoksa int explolelden mi giriyon
Gulyuzumonun İÇİn eŞİne keÇİ boynuzu kÜrÜ yaptın mı?
gulyuzum eşin icin arı polenide cok iyiymış
kızlar bana müsade.bugün belim agrıyo biraz.sizleri çok öpüyorum..iyi akşamlar.ALLAHA EMANET OLUN.:a015:
kızlar bana müsade.bugün belim agrıyo biraz.sizleri çok öpüyorum..iyi akşamlar.ALLAHA EMANET OLUN.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?