Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Tabiki çileğim ederim ni dimek.
Bugün canm hiiiiçççç ama hiiiççç gülmek istemiyo, konuşmakta istemiyo..Allah'tan yazıyorum
Bilmiyorum radyolojim..Akşam sordum kendide bilmiyormuş..Bugün ne yaptılar haberim yok..Msn dede yok zati ablam..Temizliğe başladı herhalde..

çileğim ağla o zaman
çok iyi oluyo valla.kimseyi bulamadıysan çekil odaya yalnız başına ağla.insan çok rahatlıyo canım
işin garip tarafı hiçç yalnız değilim yalnız kalamıyorum
başımı dinleyemiyorumm
Allah eksik etmesinn amann ama
arada insan yalnız kalmakda istiyor dimi
aynennn cnm aynennn
Tabiki çileğim ederim ni dimek.
Bugün canm hiiiiçççç ama hiiiççç gülmek istemiyo, konuşmakta istemiyo..Allah'tan yazıyorum..
Allah razı olsunn :çok üzgünüm:
benimdee :1closedeyes: senağlama

Allah korusun isyan etmekten.. öle diyemeyiz tabii de

ama sabah eşimle beraber çıkıyorum servisle işe...
sonra akşam servislee annemlere
yemek yiyip ordan evee
hergün böyle işteee

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hepinize çok teşekkürlerrrr aslında 6 - 7 kilo aldım amaa pek belli olmuyor oğluşumm olsun benimle yaaaa denefim haydeç ablanın pc de sorun varmış herkez de biri haber vermiştir diye düşünmüş sanırım dün aradık ama yeğenlerinin sınavı varmış sen daha iyi bilirsin tabii gelemem dediii bu arada bozma moralini eşin yaptığı haksızlığın farkına varacak merak etmee :1hug:
yağmur altında çarşıya gidip geldimmm malum banka yağmur dinlemez eşim de gelemiyor neyse biraz çarptı galiba başım ağrıyor hafiftennnn:bbo:
çileğimmm hayırdır canım yaaaaa
nehirim sende mi yaaa neler oluyor huuu hadi neşelenin birazkaydirigubbakcemile
lotusum swetem pinkim alhanım nevinim nazım berinim gülyüzlüm zuhalim esram nasılsınız hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

canım çileğim senin tam olarak sorununu bilmiyorum kiiii ama ben bunaldığımda ya müziği açar deli gibi dansederimmmm-Allahtan kimse farkına varmaz yoksa delimi bu kız derlerrrr:roflol:-ya da beğendiğim bir kitabı okurum ne bileyim sen yanlız kalmaktan hatta kalamamaktan bahsetmişsin bunlar sana uymaz kii yok mu sana tüm dertlerini biraz olsun unutturup yüzünü güldürecek bişiiiiiiiCADIARZU

Havada yağmurlu..Günlük güneşlik olsaydı daha iyi hissederdim herhalde..
Gerçi yağmur rahmettir..
Amaann tadımız tuzumuz yok işte bugün myhopum

1 hafta tatill evimde kafamı dinleyebileceğimm hihoyyyt
ya da
bi akşam okuldan arkadaşlarla bizim evde pijama partisii :jeyyar:

ama bunlar hayal tabiii :çok üzgünüm:

:roflol:
o imajı verdiğimiz için üzgünüm cnm :1no2:
aslında öle diğil ama.... işteee :1closedeyes:

Havada yağmurlu..Günlük güneşlik olsaydı daha iyi hissederdim herhalde..
Gerçi yağmur rahmettir..
Amaann tadımız tuzumuz yok işte bugün myhopum
gel kız ben seni şekere buluyammmmmkaydirigubbakcemile3
1 hafta tatill evimde kafamı dinleyebileceğimm hihoyyyt
ya da
bi akşam okuldan arkadaşlarla bizim evde pijama partisii :jeyyar:

ama bunlar hayal tabiii :çok üzgünüm:
ee gak gecesi yapalım o zamannnnn toplaşalım tüm topik bu geceeee olmaz mıııııkaydirigubbakcemile5-tabi kocişi atlatabilirsemmm-
Şu an bekarlık sultanlıktır gibi gözüküyor:roflol:
kendi adımaaaa evet dört dörtlük değil belki amaa ki bende ona göre öyleyimdir herhaldeee dört üç kesin varrrr evlilik sultanlıktırrrrrrrrr:asigim:

Biliyorum çileğim anladımda işte,işin esprisi..Şu sıra en sevdiğim dostum kaz tüyü yastığım, sıcak yatağım vede tek kişilik odam maalesef

Myhopum öyle tabikide ama naparsın kedi ulaşamadığı ciğere misali benimki:roflol:

Myhopum öyle tabikide ama naparsın kedi ulaşamadığı ciğere misali benimki:roflol:
olsunnnn güldün yaa bak burdan görüyorum seniiii yüzünde gülücükler açmışşşşşşşş hem o ciğer pekde uzakta değil sen bi niyeti bozdaaa ee hani biri vardı görsemmi diyordun ne oldu o işşşşCADIARZU
myhopçumm maseleff ben gecelerii size eşlik edemem :1no2:

alternatiflere açığımmmm dediklerin hayalse gerçekten olabilecek bir fikri olan varmııııı:uhm:keşke yakın olsaydık dimiiiii o zaman sizle de toplaşırdık ne güzellll al bi hayal dahaaaaadelikafadulden

merhaba kızlar temizlikden yırtan arkadaşınız geldi
nasılsınız bakem
myhope bacım gördüm seni ama hiç değişmemişinki
hamiş olmadan da görmüştüm hep aynısın canım
şöle ayakda bi poz verseydinde değişimi görseydik dimi ama
çilekim nasılsın canım nehirde çıkmış kaçırdım tüh
bi istanbul buluşması olsun bende kaçıcam hatta bakim varmı
iyi aklıma geldi kimseyi tanımıyom ama tanışırız napalım.

canım çok teşekkürlerrrrrrrra.s.
dediğin gibi bir poz varda arkadaş dünden beri uğraşıyor pc ye atamamış resimleriii atınca tekrar ekleyecek bende bekliyorum açıkçasıııı
ya herkez aynı diyor aslında aldım ama neyse ben son iki ayda daha çok kilo alıyorum sanırımmm eh bir sonraki buluşmada daha bir belli olur oğluşummmm:teytey::teytey::teytey:
bu arada ağva buluşması ayarlıyordu kazen eşlerde gidebiliyor bir bak istersennnnnnnsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…