- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.381
işin garip tarafı hiçç yalnız değilim yalnız kalamıyorumçileğim ağla o zaman
çok iyi oluyo valla.kimseyi bulamadıysan çekil odaya yalnız başına ağla.insan çok rahatlıyo canım
aynennn cnm aynennnbenim eşim de hiç sevmez benim ağlamamı.içi erir.onun yanında ağlamak istemiyorum ama bende kalbim kırılınca mutsuz olunca hemen ağlayanlardanım
naapıyım.bi de tartışınca hemen ağlıyorum.ama elimde olmadan.valla onun zayıf yönünü kullanmak için değil.
Allah razı olsunn :çok üzgünüm:Tabiki çileğim ederim ni dimek.
Bugün canm hiiiiçççç ama hiiiççç gülmek istemiyo, konuşmakta istemiyo..Allah'tan yazıyorum..
gel kız ben seni şekere buluyammmmmkaydirigubbakcemile3Havada yağmurlu..Günlük güneşlik olsaydı daha iyi hissederdim herhalde..
Gerçi yağmur rahmettir..
Amaann tadımız tuzumuz yok işte bugün myhopum
ee gak gecesi yapalım o zamannnnn toplaşalım tüm topik bu geceeee olmaz mıııııkaydirigubbakcemile5-tabi kocişi atlatabilirsemmm1 hafta tatill evimde kafamı dinleyebileceğimm hihoyyyt
ya da
bi akşam okuldan arkadaşlarla bizim evde pijama partisii :jeyyar:
ama bunlar hayal tabiii :çok üzgünüm:
kendi adımaaaa evet dört dörtlük değil belki amaa ki bende ona göre öyleyimdir herhaldeee dört üç kesin varrrr evlilik sultanlıktırrrrrrrrr:asigim:Şu an bekarlık sultanlıktır gibi gözüküyor:roflol:
olsunnnn güldün yaa bak burdan görüyorum seniiii yüzünde gülücükler açmışşşşşşşş hem o ciğer pekde uzakta değil sen bi niyeti bozdaaa ee hani biri vardı görsemmi diyordun ne oldu o işşşşCADIARZUMyhopum öyle tabikide ama naparsın kedi ulaşamadığı ciğere misali benimki:roflol:
myhopçumm maseleff ben gecelerii size eşlik edemem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?