Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Geçmişi okuyodum canım yaaa,tüh kaçırdık hatunu...

Ben dün kocayla kapıştım,yani ben kapıştım o dinledi,üff püff dedi,deli etti beni,detaylara girmiyem ama üzdü beni baya,bakalım hala gelmedi,gelince konuşmaya devam edicez,sonuçlandıramadık çünkü.Bide sabah hç bişey olmamış gibi davranması yokmu,deli oluyorum yaaa.Sanki komşular kavga etti..Neyse efemmm,böle işte,dün bende ağladım hep,sabah kalktım yine ağladım,sonraa aradım beyimizi,dedim böle böle,ben böle yaşayamam,bişekilde çözmemiz lazım dedi,o hala hadi dükkana gel,akşam dolanırız biraz,sinemaya falan gideriz diyoooo,aaayyyyyyy delirecem,dedim ben bu konuşmayı anlaşarak sonuca bağlamadığımız müddetçe, hiç biryere gidemem,yaptığımdan ettiğimden bişey anlamam dedim,oda tamam,gelince konuşuruz dedi.Bugece barışırız büyük ihtimalle,balık hafızalı olduğum için,unutuveriyorum hemen.Zaten unutmazsak yaşayamayız dimi?

Gelelim doktor işine,kociş ben seni ararım dediydi,sabah 8de çıktı o,sonra aramadı tebi,ben aradım 12de falan,tarın gideriz aşkım,vizite kağıdı falanda alıcam yarın dedi,bende tamam dedim.Sonra başladım mutfağımı temizlemeye,geçen temizlikte es geçmştim,mutfağı,şşşşşşşştttt kimseye söylemeyin,ayybatmış batmış,Allahım hem siliyom kendime söyleniyorum,ne pis kadınsın diye:)))Fırınlı aygazı 1 saatte temizlemişim heralde:))))

Yorgunum,sinirliyim,üzgünüm,zaman zaman gelen hayattan bıkkınlık düşüncesi yine gelmiş bulunmakta,dön dolaş aynı halt,başka bişey yok,poooofffffff yani....

NAZ cım canım,çok sevindim yaaaa,hayırlısıyla daim olsun inşallah,bereketi içinde olsun kazancınızın,valla çok sevindim...Hedi bebiş istiyoz sendende artık,yeter beklediğin hedi:))))))

Myhope'çum,canım baktım resimlerinize dün akşam ama asabi olduğum için yazmadan çıktıydım.Tebikide çoooookkkk güzelsin canım,maşallah maşallah,hamilelik daha bi güzelleştiriyo insanı yaaa,dimi?Ekipte çok güzeldi,herkes çok güleryüzlüydü ve çok mutlydu sanki:))))Ahhh bacım ahhhh,aynı esnaf dertleri bizde de var,alacaklılar para istiyo,ama biz alacaklılarımızdan isteyince veren yok,kriz var para yok diyolar...Geçecek inşallah,öyle umuyoruz en azından...

Çileğim noldu yavrucum beee,oyy kuzum gel bana ağla,sormamda neden ağlıyon diye,özgürce ağlar,rahatlarsın ...(((

Nehir yavrum sana noldu gene yahuuuu....1 gün görmüyom,yalnız bırakıyorum,bi bakmışım dağılmış gitmiş...Offff Rabbim gönlünü rahatlatsın,ne diyem başka bilmiyom valla....

Denef ben arkandayım bacım,biraz düşünsünler konuşurken yaaa dimi ama...Ben benimkine kızgınım ya şimdi kızım sana söylüyom gelinim sen anla misali....Biz konuşurken düşünüpte konuşuyoruz,geri alamıcamız sözler söylememeye dikkat ediyoruz ama bu adamlar kızınca ağızlarından çıkanları duymuyolar dimi ama,haklıyım dimi bu konuda...Bence haklıyım:)))))E mübarek adam bi dakka dur bi düşün öle söylen...Sonra ben özürdiliyom sanki,hıh hıh....Sözlerine dikkat et,özürdilemek zorunda kalma dimi ama...:)))

Ayyy Radyolojim bende öyleyim kızz,sadece eşimle kapışırken değil,kime neye sinirlensem,ağlıyorum hemen...sözler düğümleniyo boğazımda,konuşamıyorum doğru düzgün...

Ayyy gene çok uzun yazdım dimi...Napayım,doldum doldum,boğuluyorum((((

kızlar kendinize gelin bakayım...ne oluyonuz böyle kocalarla aralar açılıyomu,yoksa sizmi naza çekiyonuz kendinizi:jeyyar:

selam berincim...nasılsın,kimsecikler yok uykuyamı daldı bu kızlar yoksa......

selam kızlar ben geldim dayı gldeyiz bu gece pc anca boşaldı gecmişi okuyup geliyorum ayrılmayın bı yere

ben geldim gulyuzum bugun herkese bi hallar oldu nazar mı değdi ne
bende bugun ilk defa doktora gorundum hayal meyal bişeyler gordum bebişimi
dr iyi gorunuyor dedi perşembe ye testler için hastaneye cagırdı inşallah testlerde iyi cıkar

ha doktor cınsıyetı için erkek olabılır dedi sen yınede soylemedim farzet dedi 1 ay sonra netleşir dedi

gec oldu en iyisi ben yatıyım oturma odasında yatıcak sabah erken kalmak lazım dimi hadi size iyi geceler Allah rahatlık versin kızlar

berincim bebişini ilk kez gördün demek...Allah o güzel duyguyu herkese tattırsın...inşallah testlerinde güzel çıkacak canım...sana da iyigeceler canımcım

geldım kızlar...........topıgın vakitsizi lotus geldıhihoyyyt
normal olarak kımse yok bu saatte..........belkı bı gelen olur dur bakalım:dance:gulyuzum en son sen varmıssın kacırmısım senı de:çok üzgünüm:
berrınım hadı hayırlısı canım ınsallah ıyıdır bebısın......arada dra gıt ama annesı bebısınle hasret gıderırsın hem:CüvCüv:
nevınım uzme kendını emınım esın gonlunu alacaktır canım....bugun kocıslerın kaprıs gunu denefınkı de oyle yaptı........amma bu ısı huy halıne getırırlerse care yokklava:yerler:roflol:
myhopem bebısler rızklarıyla gelecek ınsallah canım uzulme sen.....ama bu zamanda hersey zor be canım:Saruboceq:naz hayırlı olsun canım ısınız olmus..........:teytey:amaaa taze gelınlık bıtıyo bılesın yavastan bebıs hazırlıgı yapsanız ha canım:CüvCüv:
cılek,nehır sabaha pozıtıf olunda gelın bakim canlarım............yoksa uzulurum ama bakın:çok üzgünüm:
pınkım bı slm verıp gezmelere kacıyon hala bacım yahu gel de ıkı cıft laf edelımŞeniz
mumuuuuuuuuu bı ses ver guzelım yahu cok merak edıyoruz ıyımısın???
alhan,svet,esra ve herkes kızlar cooookkkk optum:1hug:

ben kacıyorum kızlar......heralde bı gelen olmaz bılmıyorum ama .......GAK ta kepenkler ınıyor......herkese ıyı geceler canlarım:1hug:

günaydın arkadaşlarım.geçmişi okuyup koşa koşa yazmaya geldim.
nevinim afferim kız katılıyom sana.pas atma azcuk koştursunlar demi...:jeyyar:
konuştuklarını bir degil bin kere düşünsünler...
konuşmucammm hala küsüm.....:mymeka:
radyolojim işten gelince yemegim vardı yedim ...ama bu akşam yemegim yok diye yaptım.eve gidince yemek derdim olmasın diye..
berinim çok sevindim canım....ALLAH kucagınada almayı nasip etsin
çilegim sobeledim seni....gel seni öpem bacımŞeniz

hayırlı olsun arkadaşım.. çokk sevindimm hihoyyyt
Çileğim noldu yavrucum beee,oyy kuzum gel bana ağla,sormamda neden ağlıyon diye,özgürce ağlar,rahatlarsın ...(((
sağol nevinim senağlama
size de benim mi nazarım değdi ya noldu böylefisfisfis
herkess bi buhranlarda hayır olsun inş.. ya :Saruboceq:
ama akşam barışmışsınızdır mutlaka :jeyyar:
cılek,nehır sabaha pozıtıf olunda gelın bakim canlarım............yoksa uzulurum ama bakın:çok üzgünüm:
sağol tatlım Şeniz
bugün daha iyiyim zaten hamdolsunnn yerimseniben

çilegim sobeledim seni....gel seni öpem bacımŞeniz
bende senii öpüyorumm kocamannn Şeniz
ee cnm anlatsana kocişin akşam bişi demedi mi sen konuşmayıncaa
yanii tatlıya bağlanması lazımdı :sm_confused:
anlamadımı hatasını :mymeka:

GÜnaydın geÇmıŞı okuyayaım dedım.
Bır yandana da kahvaltı edıyorudm.
O yzÜden bır tÜrlÜ ne yazabılıdm ne de tam geÇmıŞı okuyabıldım benımde pek keyfım yok malesef.
Nedne bılmem kırgınlık ve ıÇ sıkıntııs var.
Kızım da sankı Çok hareketlı deĞıl.
Alllahım onu koruusn.
Of ne bıleyım ıŞte. ıÇımde bır Şeyelr eksık gııb kÖtÜyÜm ya
bugÜn eŞım bır gÖrÜŞme ye gıdıyor.
Benım bır arkadaŞımın tavsıyesı ıle bakalım ne oalcak.
Ama bugÜn hıÇ bır Şey dÜŞÜnmek ıstemıyorum.herkes ıÇın herŞey hayırlı olur ınŞalalh

günaydıınn
ben de geçmişi okuyup geldim
denef barıştın mı kocişinle
bu arada benim eşim kociş lafına SııNNıııRR oluyo :)))
birazdan yumurtama bakacaz.doktorumu bekliyorum daha gelmedi.
bugün bende annemlerde kalıcam.eşimin okulda nöbeti var.
şimdi bi hastam geldi uzun uzun yazamıycam kızlar.yine gelmeye çalışıcam öpüyorum

Geç bir günaydıın..
Bak bak ablam gelmiş dün.
Ben ablamı pazar gününden beri görmüyorum vede konuşmadık hiç. Dün akşam eve gittim yemek yedim vede yattım yatış o yatış.
Annem gece 11 de kaldırdı, yok dedim ben çok kötüyüm devam edeceğim dedim. Bende saati 3 e kurdum yatsı namazını kılmak için, devam ettim uykuma..
Çileğim dün dükkanda çok iş vardı çok yoruldum, yazını tam dükkandan çıkarken msn yi kapatırken gördüm kusura bakma olur mu?
O kadar yoruldumki dün eve gidince sabaha kadar uyudum yani.
Bencede herkeste birşey var. Benim o birşeyim hala geçmedi.
Ablamın nasıl olduğunuda buradan öğreniyorum. Düzelir inşallah aranız ne diyeyim.
Doktorada gittiğinizi sanmıyorum ya bugün neyse..

Nazım çok sevindim inanki, Allah hayırlı bereketli kazançlar versin inşallah..
En kısa zamanda inşallah swetimin ve berinin eşide hayırlısıyla iş bulurlar..
Bu ardaa berincim doktora gitmene çoook sevindim. Tüm sonuçların hayırlı ve sağlıklı çıkar inşallah..

Bu arada myhopum ben vazgeçtim o işten ve tüm evlilik işlerinden. Kafa dinlemem lazım karar verdim.

estağrifurullah tatlımm ne kusuru :1hug:
bi ara istersenn nevini son durum neymiş
bende merak ettim cnm :sm_confused:

Ayyy hayır olsun bu ne yaa. Sendemi swetim..
Yok çileğim kendi haber versin. Hem belki gitmemişlerdir..
Yakında ben gideceğim onların yerine zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…