Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhopem ben senden önce buldum o ağvayı sağol canım
evet bana çok yakın ben swetle radyolojiyede bi sölim bakim gelirlermiki acep
çilekcim sende istanbulsun bi oku organizasyonu
ben kocişi alır giderim hayatta kurtulamaz elimden

eşim yanımda benii almaya geldii
hemencik ona da okuttumm
"şimdiden bişi diyemem "dedii :1closedeyes:

ama süper olurr dimi :lepi:

aslında ben bile heveslendim ama benimki burdaki buluşmaya zor gönderiyor nerde kaldı ağvaaa ya ilk başlarda bu kadar değildi gittikçe kıskanç mı oluyor neee kk ya bile karışacak izin versemmmmmklava:klava:klava:
neyse siz gidin bizde sizin resimleri görelim dimiiiiii:1hug:

açıkçası ben de heveslendim ama eşim ne der gider mi hiç bilmiyorum.açıkçası zannetmiyorum.
naz sanki çok uzağız bacım.bi gün bizbize görüşürüz illa gitmek mi şartmış :)

radyolojim sen yeterki gitme buluşuruz de bacım valla gitmem
eşime de söledim zati pek sıcak değil ağva uzak dedi:mymeka:
hiç gitmedim desem uzak diyecem ama uzak değil yani
kısmet belki gideriz valla çok süper olur:dance::dance:

kızlar bu arada asıl bomba haberi unuttum ben
KOCıŞıM YENı BıR ıŞE BAŞLADI bu sefer kendi bıranşında
çok şükür muhasebede çalışacak aynı zamanda bilgisayarların sorunlarıyla
ilgilenecek iyi olur inş daim olur en güzeli tabiki ssk mız olacak beni çok endişenlendiriyordu
çünkü benim işsizliğim bitti bu ay gerçi eşimin devam ediyor ama ohhhh çok şükür

nazcım,eşinin yeni işi hayırlı olsun,daim olsun canım...

myhope,canım ben senin resmini ilk kez görüyorum,maşallah çok güzelsin,boylu olduğundan hamilelik çok yakışmış...ben olsam bu kısacık boyla yuvarlanır giderdim...

canımmmmmm çok sevindimm Rabbim daim etsin inşallahhhh:Saruboceq:
darısı bizim başımızaaaa malum esnaf benimki kriz bitsin diye bekleye bekleye doğuma girecem nerdeyse hala bağkur yokkk:sm_confused:

naz hayırlı olsun yeni işi bacım.inşallah sizi mutlu eder bu iş.
ben ağvaya gitmedim.kayınpederim şilede oturuyordu oraya çok gittim de ağva oraya yakın olduğu halde hiç kısmet olmadı gitmek.
gülyüzüm selam nasılsın.hamilelik herkese yakışır bence.bi olabilsek :)))

canımmmmmm çok sevindimm Rabbim daim etsin inşallahhhh:Saruboceq:
darısı bizim başımızaaaa malum esnaf benimki kriz bitsin diye bekleye bekleye doğuma girecem nerdeyse hala bağkur yokkk:sm_confused:

allah yardımcınız olsun myhopecim yaa.sosyal güvencenin olmaması hakkaten çok zor.ama bence sen eşini biraz sıkştır.doğumla bitse o önemli değil bi şekilde hallolur.ama doğumdan sonra çocuğu sürekli hastaneye götürmek gerekebiliyor bi süre maalesef.hem çocuklar çok çabuk hastalanıyor.hepsi de bi ton masraf

nazım sevinçten hayırlı olsun demeyi unutmuşummmmm
gülyüzlüm çok teşekkürler canımmmm:1hug: ama radyolojime katılıyorum hamişlik herkeze yakışırr:CüvCüv: Allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq:

gülyüzlüm sağol canım myhopem biran önce halledin bağkurunuzu çok önemli bacım
allah korusun seni inş
radyolojim sağol canım inş şile ağva arası yaklaşık 10 km
ben her yerini gezdim şile ağva gitmediğim köyü vs yok
hatta şilede akçakese köyünde yazlık var dayımların çok güzel bir köydür
ben iki dakka kaçtım namaz vakti girdi kılıp gelem

iyiyim canım sen nasılsın???bugün eşimin daysının oğlunun nikahı vardı oraya gittim geldim...yaz sezonu açıldı...bu yaz düğünlerimiz çok...masraf ayı başladı anlayacağın...vallahi çirkinde olsam umrumda bile değil,bir olsun da hayırlısıyla.....

ben kaçtım,yemek hazırlayacağım,buyrun gelin yiyelim...sonra da sonbaharı izleyeceğim...diziden sonra görüşürüz

radyolojim o dediğini yaşadık zaten bilmiyor değiliz kiii ama ev kira dükkan kiraa doktor özel mesela yarın şeker yüklemesi+kan testi var özellll masraf hiç bitmiyor birde krizi bahane gösteriyo herkez alacağını alamıyoooo yani şöyle diyem ayağımızı ne kadar toplasakta yorgan hala çok küçükkkkkkkk:çok üzgünüm:ama Allahtan umut kesilmez ben işlerin açılacağına inanıyorum oğluşum rızkıyla gelecek inşallahhh daha 1.5 ayımız var biraz düzelse işler zaten ilk bağkur başlatacak eşimmm inşallahhh:Saruboceq:Allahtan hastaneden yararlanma 1 aya indiiii ya hala 8 ay olsaydııııı:1shok:

selam kızlar nasılsınız .geçmişi okudum geldim.üzgün olanlar aglamak isteyenler...ooo dolmuş burası..eşime naz yapma konusunda ciddiyim.konuşmayı da hiç düşnmüyorum.özür dilesin bakalım beyfendi..
nazım eşin için çok sevindim.hayırlı olsun yeni işi.insallah sende bulursun bacım tez zamanda......
kızlar bana şimdilik müsade yemek yapıcam...kib öpüyorum.

ooohh hatuna bak
saat 9 olmuş yemek yapıcakmış
kızlar kalamıycam fazla ben.pc yi eşime devretme zamanım geldi de geçiyor bile
kaçıyorum.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.iyi uykular.allah rahatlık versin.
nevinim görmedim sanma sobe.ama eşim tepemde beni bekliyo kalkmak zorundayım.inşallah iyisindir
sen yaz ben okurum yatmadan.şu işlerini bi anlat hele ne yaptın
hadin bys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…