Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yok kızlar akşam birbirimize pas atmadık bile:roflol:...benim eşimde katır inadı derler ya ha ondan var işte.ama bende ondan aşşa kalırmıyım.:dilcikar:
haklıysam sonuna kadar da barışmam....
swethome canım bol bol dua et canım...hamilelikte oluyo öle vakalar sıkıntı patlıcak gibi oluyo insan...eşin insalah güzel haberlerle gelir canım
radyolojim inan senden çok heyecanlıyım....
diger kızlar hepinizi çok öpüyom...a.s.Şeniz

selam kızlar bende evime geldim
evim evim guzel evim
ee kuslukler devam ediyor mu
ah şu erkenlerden nedir cektıgımız bizim
benimki de illahlah dedirtıyor bana cok inat cok

ileğim yaa kusura bakmayın söylememişim.
randevum 13 30 du ama 2 ye doğru ancak biter heralde işim.daha gitmedim.gelir gelmez haber veririm canım.
ya barışın ya artık.küslük çok kötü oluyo.çoluk çocuk olsa onlarla uğraşırız ama o da yok.bi başımızayız zaten.bi de küs olunca al başını kaç oluyo insan yani.

Sağolun kızlar
yav kafam sanki ne iş alıyor ne okuduklarımı alıyor.öyle aptalca bir durumdayım.yani
şimdi annemi aradsm sein niye tuhaf diye birde o üzülür.
Arayamaıyorum.
Neyse ben biraz daha bekleyeyeim bakalım açılrım belki

slm kızlar nasılsınız?ben gece 4 ten berı hastanedyım gece acile taşındık maalesef.şiddetli bir mide agrısıyla uyandım aman alahım o ne agrı öyle.bebısıme baktılar ıyıydı ama annesi çok iyi değil safra kesemde küçük ama sayısı çok fazla taş çıktı.yanı tas agrısıymış yasadığım.dr taslar kanala gırerse sarılık riskin çok dedii.doguma kadar atlatablırsem dogumdan sonra amelıyat olacakmışım. ay ben ne yaparım sarılık olursam yaaaaa.rabbim sen koru meleğimi ve tüm hastalara şifa ver allahım.

kızlar hastalıkla sıktım sizi güzel seyler yazmak ısterdım ama ben bıraz dınleneyım barii bu arada hamış arkadaslar dr yumurta cok yemeyın kakaolu seylerden cıkolatalı gıdalardan uzak durun dedı.hamılelık taş olaylarını çok tetıklermış ona göre siz bari yasamayın bu agrıyı....hepınızı cok öptüüüm.

alhanım geçmiş olsun bacm çok üzüldüm allah senide meleğinide korusun
slm kızlar nasılsınız bakalım ya ben anlamadım kim kiminle küs
kesin denefdir küs olan ama genede net bilgi almakda fayda var ,
geçmişe gitmeye üşeniyorumda

neyseki geçmişi okudum doğru tahmin küsün biri denef
ötekide nevinmiş sonuna kadar süründürün kızlar:mymeka:
benimde inadım çoktur bi küstümü çok surat yaparım :tomato:
adam suratımdan usuanıyor benim:roflol::roflol:
çilekcim sağol canım inş hayırlı olur bizim için bende bi iş bulsam:Saruboceq:
bulamazsam zaten artık bebek zamanıdır yani

:a015: 2 yıl oldu her ay şimdi gelecek die umutlandım geçen ay klomen bu ay klomen ve pregnly kullandım ama malesef bu ayda hastalandım çok mutsuz ve çaresizim umutlarım tükenio az sonra eşim gelcek ağladığımı görsün üzülsün istemiyorum ama elimde değil içim acıyo çokkk zor rabbim yardım etsin

evet nazcımm eğerki durumunuz kötü değilsee bence de beklemenin bi anlamı yokk
ben burdaki arkadaşlarımdan onu öğrendimm
:çok üzgünüm:
Allah sabırlar versin arkadaşımm :Saruboceq:
evet çok zor ama bu da bi sınav iştee
burada sıkıntılarını bizlerle paylaşabilirsinn :teselli:

ben burdayım çilekcim çok şükür yaradanıma dururmumuz orta hallice
allah ailelerimizden razı olsun çok yardım ediyorlar...

aynen nazcım bizimkilerde öylee
siz bence bebek işini ciddi ciddi düşünmeye başlayınn hayırlısıylan :ecrin_bebek:

topiğimiz bugün sakinmiş.
ben kontrolümü oldum.henüz bi yumoş göremedi doktorum.normal şartlarda bugün oluşması gerekiyodu yavaş yavaş.çünkü adetin 10. günü
ama normal şartlar olmadığı için herşey olabiliyo işte.
centaurea ben de iki aydır klomen kullanıyorum hala bişey yok.hemen ümidi kesmekle olmuyo.benim de ümidimi kestiğim zamanlar oluyo ama sağolsun arkadaşlar bi çimdik atıyolar.dövülmekten beter oluyosun.hemen kendine geliyosun :)
naapalım.tüp bebeğe kadar gideriz.elimizden geleni yaparız.gerisi yüce mevlanın işi.ne verirse hayırlısını versin.

kımse yok mu
kızlar nerdesiniz
benimde cok uykum var dun gece hıc uyuyamadım yerimi yadırgadım
benim dizininde saatı degıştı gec başlıyor nasıl bekleyecegim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…