- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.621
ay canım pasta cektı dur bı cıkolata yıyım barıcokacimcoook
evet haklısın gülyüzlüm biz nankörüz galba biraz
eğer sorun ettiğin tipse hiç önemli değil gerçektenkim niye alınacak ki nazcım.anlamadım yaa
ya kızlar ben şimdi çok stres oldum yaa.kızkardeşim erkek arkadaşıyla beraber cumartesi günü bize gelcekmiş.söz felan düşünülüyo da.annem sözden önce adayı eşimin bi görmesini,bizimle bi tanışmasını istedi.offfff.ne yapıcam ben şimdi.çok ta onayladığım birisi değil aslında ama kardeşim çok istediği için kimse bişey demek istemiyo
:1shok: ne diyosun yavrumm, için rahat oluyor mu pekii :sm_confused:neyseki uyudu berincim ohhh be rahatladım
Allah razı olsun cnm.. AMİNNN :CüvCüv:nevinim seni görmüştüm altta gelirsin diye bekledim ama bir cee demeden kaçmışsın gülümmmlotusum da gelmeyecek sanırsamm eh benim gözler de iyice ağırlaştı artıkk kepenkleri indirme zamanııııı iyi geceler tatlı rüyalar geleceğin en güzel anne adaylarıııııııı rüyanızda bebişinizi görün sonra bir kelebek öpsün yanaklarınızdan bir melek aminn desin duanızaaa rüyanız gerçek olsunn en kısa zamanda anne olmak hepinize nasip olsunnnnnnn:1hug:
hımmm demek öle yanii CADIARZUgünaydın canlarım...hayırlı cumalar...
günaydın çilegim.eşim laf attı bana konuştu ama ben hala çok kızgınım..pas atmıyom..kaydirigubbakcemile3
biraz çeksin bakalım....evli oldugu ne zaman aklına gelcek bakalım benimkinin...hala annesinin yanında kalıyo.bende havadisler bu kadar şimdilik....
hepinizi öpüyom bacılar...ŞenizŞenizŞeniz
elhamdülillah ne güzel o zaman cnm :asigim: Allah hayırlısı ise tamamına erdirsin inş.günaydınlar.çilekim denefim ve diğer herkes
öyle laf atmakla oluyo muymuş.bi gelir özür diler insan dimi ama.üzme kendini denefim herşey düzelecek inş.böyle kalacak değil ya.
çileğim doğru söylüyosun.tip o kadar önemli bişey değil.allahtan korkusu olanlardan ok şükür damat adayı.bende ok iyi tanımıyorum.tanışıcaz işte bakalım.kardeşimin hakkında hayırlıysa olsun.değilse de hayırlı eylesin mevlam.çünkü çok seviyolar.
bende kontrolden geldim.yine sağ tarafta yine bir adet yumoş gelişmeye başlamış.14 mm olmuş.bi sonraki kontrol pazartesi
elhamdülillah ne güzel o zaman cnm :asigim: Allah hayırlısı ise tamamına erdirsin inş.
önyargılı olma olur mu kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım yeni yumoşunda hayırlı olsunn inş. hihoyyyt
umarım bu sefer hayırlısıyla değişik gelişmelere sahne olur yumoşcukkk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?