Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

msn hemen açıldı canım....

aklıma getırdın bende ulker cıkolatalımı yedim
kızma kendine bende hiç aşerme falan olmuyo

yatmam lazım kızlar yaa.eşimde gitti yatmaya
kendinize dikkat edin.gülyüzüm kolay gelsin.pastaların güzel olduysa cumartesi için alırım tarfilerini :)
nazım iyi geceler canım.berinim iyi geceler.inşallah testlerinde çok güzel çıkar
haydin byss
nevin nehir kardeşler nerelerde acebaaa bugün.
neyse.........

kızlar artık dayanamıyom ben yatıyorum hadi hepiciğinizi öpdüm
iyi geceler tatlı rüyalar..

hadi bende yatım barı benimde uykum geldi

teknıkerim nazım gulyuzum iyi uykular
teknıkerim sağolasın inşallah seninde yumoşların istediğın gibi büyür

eşimin hışmına uğradım pc yi bi kaptı bırakmadıııı ama bende inat ettim onu uyuttum geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile3ee kimler var bakalımmmm gececiler huuuu

nevinim seni görmüştüm altta gelirsin diye bekledim ama bir cee demeden kaçmışsın gülümmmlotusum da gelmeyecek sanırsamm eh benim gözler de iyice ağırlaştı artıkk kepenkleri indirme zamanııııı iyi geceler tatlı rüyalar geleceğin en güzel anne adaylarıııııııı rüyanızda bebişinizi görün sonra bir kelebek öpsün yanaklarınızdan bir melek aminn desin duanızaaa rüyanız gerçek olsunn en kısa zamanda anne olmak hepinize nasip olsunnnnnnn:1hug:

bismillah ben açim kepenkleri o zaman hihoyyyt
hayırlı sabahlar arkadaşlarımm a.s.

denefim merhaba cnm
var mı bi gelişme :uhm:

eğer sorun ettiğin tipse hiç önemli değil gerçekten
umarım ahlakı iyidir.. eğer Allah tan korkuyorsa tamamdır cnm :lepi:
ilk bakacağınız şey bu olsun kaydirigubbakcemile5
neyseki uyudu berincim ohhh be rahatladım
:1shok: ne diyosun yavrumm, için rahat oluyor mu pekii :sm_confused:
Allah razı olsun cnm.. AMİNNN :CüvCüv:

günaydın canlarım...hayırlı cumalar...
günaydın çilegim.eşim laf attı bana konuştu ama ben hala çok kızgınım..pas atmıyom..kaydirigubbakcemile3
biraz çeksin bakalım....evli oldugu ne zaman aklına gelcek bakalım benimkinin...hala annesinin yanında kalıyo.bende havadisler bu kadar şimdilik....

hepinizi öpüyom bacılar...ŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar.çilekim denefim ve diğer herkes
öyle laf atmakla oluyo muymuş.bi gelir özür diler insan dimi ama.üzme kendini denefim herşey düzelecek inş.böyle kalacak değil ya.
çileğim doğru söylüyosun.tip o kadar önemli bişey değil.allahtan korkusu olanlardan ok şükür damat adayı.bende ok iyi tanımıyorum.tanışıcaz işte bakalım.kardeşimin hakkında hayırlıysa olsun.değilse de hayırlı eylesin mevlam.çünkü çok seviyolar.
bende kontrolden geldim.yine sağ tarafta yine bir adet yumoş gelişmeye başlamış.14 mm olmuş.bi sonraki kontrol pazartesi

hımmm demek öle yanii CADIARZU
akıllanmadı hala :mymeka:
sabret cnm bakalım nasıl gelişecek :uhm: Şeniz
elhamdülillah ne güzel o zaman cnm :asigim: Allah hayırlısı ise tamamına erdirsin inş.
önyargılı olma olur mu kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım yeni yumoşunda hayırlı olsunn inş. hihoyyyt
umarım bu sefer hayırlısıyla değişik gelişmelere sahne olur yumoşcukkk :lepi:

inşallah canım.çok sağol

swet seni de görüyorum lobi de geçmişi mi okuyosun.günaydın

evet kızlar öle bi laf atmakla olmuyo.yüzüne bile bakmıyom...varya çok sabırlıyımdır.ama hesabını vercek bu yaptıklarının.... canına okucam onun...:dilcikar:
aman aslında umrum degil ya.kocaman yatakda oh ne ala tek başıma...kaydirigubbakcemile3
alhanım canım benim çok geçmiş olsun.aman insallah ameliyat olma durumun ortadan kalkar,
radyolojim hadi bakalım yumoşlar bu sefer güldürecek insallah yüzünü...
çilegim bacım ben hiç üzülmüyom ....sadece kızgınlık var .....intikamım korkunç olacak dermişim...:jeyyar:
swethome canım lobidesin geçmişimi okuyon guzum...nasılmış bizim hamişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…