- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.081
teşekkürler kuzum a.s.canım çok güzelmiş dikilipte üstüne giydiğinde eminim çok daha güzel olacaktır.. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.ş.
Bende yazlık bir pardesü almayı düşünüyorum... Hiç giymedim bu zamana kadar ama düşünüyorum bakalım...
çokk çok iyi etmişsiniznehirim geçmişi okudum alıntı yapmazsam yazmaya gelince unutuyorum cnım..haftasonunda bursadaydık eşim annem ben abimlere gittik cumartesi doğumgünümdü hediyeler pasta hepsi çok güzeldi herşeyi düşünmüş abim gelinimiz sağolsunlar çok güzeldi yeğenlerimide özlemişim bana iyi geldi sağolsun eşim sayesinde oldu canım kocişim benim götürmek için bayağı uğraştı benide tedavi olucaz masraf olmasın diye para topluyoruzda o sebepten gitmek istememiştim
inş. kısmet olursa koyarım bitmiş halinideçilek canım çok güzel pardesün bitince üzerindede görelim olurmu..babana çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum
hımm mekanı cennet olsun inş. cnm :çok üzgünüm:çileğim,babana acil şifalar diliyorum canım...baba deyince benim tüylerim diken diken olur,ben babamı kaybedeli 14 yıl oldu,hala içim sızlar,babam bize biz ona çok düşkündük,Allahın takdiri ilahisiymiş ama çok zor insanın sevdiğini kaybetmesi...sevdiğiniz her insanın kıymetini çok iyi bilin.aman dertlendim yine,bakmayın siz bana....
pardesüninmodeli güzel,iyi günlerde kullanırsın inşallah.....
aminn canımmm bende öyle dedim buna şükürr :Saruboceq:Çileğim geçmiş olsun canım,Rabbim hayırlısıyla acil şifalar versin...Benim teyzemin kızının eşi düşmüştü...havada elektrik tellerine bakımmı yapıyordu ne ,öyle bir şeydi,elektrik çarptı,çarpılıncada yere atmış kendini tam 12 metreden,atlarkende Allahım beni çocuklarıma bağışla demiş,aylarca alçıda kaldı her yeri,onunda topukları parçalanmıştı,bu yüzden anlattım.Şimdi çok iyi maşallah sübhanallah...Sadece uzun yol yürüyemiyor ve uzun süre ayakta kalamıyor.Yani iyileşiyor ama doktorunuzunda dediği gibi eskisi gibi yani orjinali gibi olmuyor malesef ama gündelik hayatını etkilemiyor canım,bu yüzden çok üzülmeyin emi tatlım....Rabbim dermansız dert vermesin canım....
:) olsun kısmet işte :sm_confused:Çileğim bu arada çizim çok güzel görünüyor,dikilince dahada güzel olacak eminim,Allah daha iyilerini nasip etsin canım...Biziz beklemişin ama gelemedik kuzum yaaa,bu internettir modemdir kelek yaptı bize....
aminnnnnn inş. onların yeri bambaşka.. Allah rahmet etsin denefimmm :teselli:çilegim babacıgına ALLAH acil şifalar versin..:Saruboceq:ana baba çok kutsal varlıklardır.ama ben babacıgımı kaybedeli 7 sene oldu.çok özlüyom çok...senağlama
insanın bi yeri eksik oluyo hep.ALLAH ANAMA UZUN ÖMÜRLER VERSİN...:Saruboceq:
hayırdır cnm ne kararı ki bu CADIARZUŞimdilik bir geişme yok canım,bu aralar başka şeylere krar verme aşamasındayız,onu halledelim hayırlısıyla inşallah....Ama en azından en yakın zamanda,bi öngörüşmye gitmek istiyorum.Benim doktorumu ve çalışan personeli semem çok önemli.Hani son zamanlarda çok meşhur bir söz varya,elektrikalmak diye.Aynen o elektriği en pozitif şekliyle almam lazımki,yoluma devm edebileyim..Am sonuç olarak kakr verdik bişeylere en azından,buda bir gelişmedir yani bizim için:))))
Sorma tatlım yaaaa,bende sizleri çok özledim valla:)))Neyse kavuştuk yine:))))
ben de ceket kullanıyorum normaldeçilek bu pardesü modeli çok hoşuma gitt.diktirince nevinle nehir gibi sende bize bi poz verirsin heralde dimi.ya ben de pardesü giymiyorum ama bu modelleri de görünce hevesleniyorum.eşim çok istiyor aslında giymemi.neyse giyeriiz bi zaman
bu arada dün alhanla konuştum.pc si olmadığı için giremiyor.çok fena grip olmuş.sesi çok kötü geliyodu.ilaçta kullanması yasak.başka şeyler için çok kullandığından.allah şifa versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?