Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

müsaitken paylaşayım da a.s belki fırsatım olmayabilir :1closedeyes:
dikilen pardesümün stilistlik aşaması:

(kumaş resimde görünenden daha açık bir tonda)

canım çok güzelmiş dikilipte üstüne giydiğinde eminim çok daha güzel olacaktır.. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.ş.
Bende yazlık bir pardesü almayı düşünüyorum... Hiç giymedim bu zamana kadar ama düşünüyorum bakalım...

nehirim geçmişi okudum alıntı yapmazsam yazmaya gelince unutuyorum cnım..haftasonunda bursadaydık eşim annem ben abimlere gittik cumartesi doğumgünümdü hediyeler pasta hepsi çok güzeldi herşeyi düşünmüş abim gelinimiz sağolsunlar çok güzeldi yeğenlerimide özlemişim bana iyi geldi sağolsun eşim sayesinde oldu canım kocişim benim götürmek için bayağı uğraştı benide tedavi olucaz masraf olmasın diye para topluyoruzda o sebepten gitmek istememiştim

çilek canım çok güzel pardesün bitince üzerindede görelim olurmu..babana çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum

teşekkürler kuzum a.s.
bende ilk defa giycem bakalım nasıl olacak fisfisfis
çokk çok iyi etmişsiniz
değişiklik çok iyi geliyor insana a.s
çilek canım çok güzel pardesün bitince üzerindede görelim olurmu..babana çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum
inş. kısmet olursa koyarım bitmiş halinide
sağolasın :Saruboceq:

çileğim,babana acil şifalar diliyorum canım...baba deyince benim tüylerim diken diken olur,ben babamı kaybedeli 14 yıl oldu,hala içim sızlar,babam bize biz ona çok düşkündük,Allahın takdiri ilahisiymiş ama çok zor insanın sevdiğini kaybetmesi...sevdiğiniz her insanın kıymetini çok iyi bilin.aman dertlendim yine,bakmayın siz bana....
pardesüninmodeli güzel,iyi günlerde kullanırsın inşallah.....

lotusçum,konturolün iyi geçecek inşallah,evini taşımaya da kk olarak herkesin geleceğine eminim,el birliğiyle iki dakkada hallederiz herşeyi sen merak etme......

radyolojim,senin babana da geçmiş olsun canım,acil şifalar versin...tez zamanda iyileşir inşallah

pinkcim,gezmekle iyi yapmışsın canım,zaten tedavi diye diye herşeyden mahrum kalıyoruz ya,şunu yapsakmı yapmasakmı,alsakmı almasakmı diye diye ömür de gelip geçiyor işte...benimde bu aralar kafam bozuluyu valla biryerlere gidesim var ama bakalım hayırlısı

hımm mekanı cennet olsun inş. cnm :çok üzgünüm:
bu acı hiçbişeye benzemez herhalde :1no2:

teşekkür ederim gülyüzlüm inş. :1hug:

bu arada sonunda nevin hanımda lobide göründü :dilcikar:
nerelerdesin bakimm :sm_confused:

Kızzzlarrrrrrrrrr selamlar,sevgiler hepinize...Özledim yaaaa.....ınternet 3 gündür kesikti,busabah açıldı.Ayy valla ne menen bişeymiş bu internet,olmayınca elim kolum bağlandı,öle kaldım,eee napçam bütün gün diye:))))Bide merak ettim hepinizi tabi...Neyseki geldim....Bide sabahları uyuamıyorum pek nedense,güneş öyle güzel aydınlatıyorki evi,hadi kalk kalk diyor bana sanki,bende söz dinliyorum ve kalkıyorum....

Çileğim geçmiş olsun canım,Rabbim hayırlısıyla acil şifalar versin...Benim teyzemin kızının eşi düşmüştü...havada elektrik tellerine bakımmı yapıyordu ne ,öyle bir şeydi,elektrik çarptı,çarpılıncada yere atmış kendini tam 12 metreden,atlarkende Allahım beni çocuklarıma bağışla demiş,aylarca alçıda kaldı her yeri,onunda topukları parçalanmıştı,bu yüzden anlattım.Şimdi çok iyi maşallah sübhanallah...Sadece uzun yol yürüyemiyor ve uzun süre ayakta kalamıyor.Yani iyileşiyor ama doktorunuzunda dediği gibi eskisi gibi yani orjinali gibi olmuyor malesef ama gündelik hayatını etkilemiyor canım,bu yüzden çok üzülmeyin emi tatlım....Rabbim dermansız dert vermesin canım....

Radyolojim çooooooookkkkkk sevindim canımmmm,,gün doğmadan neler doğuyor bak,hadi hayırlısı bacım....Çok özledik hamilelik haberlerini,sen verirsin inşallah hayırlısıyla....Ayrıca unutmadım sizi cicim ,hıh...Net kesildi bikerem....
:dilcikar::roflol:

Denefçim,çok sevindim bacım...Zaten kavgayla gürültüyle olmuyor,kavga ederken bu adamlar çığrından çıkıyor,en iyisi sakin kafayla konuşmak bence....Bi daha böle uzun küslükler istemiyoruz ona göre...Ufak tefekler olabilir ama onlar tuz biber zaten....yerimseniben

Pinkim,doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı,mutlu ,huzurlu,sevdiklerinle ve evlatlarınla inşallah,nice nice yıllara kuzum.... a.s.

Lotusum,kolay gelsin şimdided ama sana değil eşine ve akrabalarına tebiki:))))Çünkü sen bir şey yapmıcaksın biliyorum...Ne kadar beklediğimiz unutma canım bu bebişleri tamammı?Doğumdan sonra toparlanınca kafana göre düzersin evini inşallah ...Ayy kızlar gelin gelin,çeyiz sermesine inşallah,ben bakarım çocuklarınıza,siz keyif yaparsınız valla ohhh mis gibi:))))gamyoncuiremsu

Myhopeçum canım öptüm kuzum,dizilere devam:lepi:

Çileğim bu arada çizim çok güzel görünüyor,dikilince dahada güzel olacak eminim,Allah daha iyilerini nasip etsin canım...Biziz beklemişin ama gelemedik kuzum yaaa,bu internettir modemdir kelek yaptı bize....

Kızlar ben buralardayım,görüşürüz inşallah.Şimdi netten dizi seyredem biraz

Alhancım,Swetim,Berincim,Nazım,Gülyüzlüm öptüm hepinizi kuzucuklarım...Ayyy çok Adile Naşit gördüm kendimi:))))

selam kızlar 2 gündür gelemedim.yine ben yogundum.ancak şimdi fırsat bulabildim.5 dakikalıgına kaçamak yapıyom hemen çıkacagım...geçmişi okumadım.ben biraz geçmişe takılayım.akşam insallah gelirin kk ya.öpüyorum kızlar sizleri.ALLAHA EMANET OLUN.

çilegim babacıgına ALLAH acil şifalar versin..:Saruboceq:ana baba çok kutsal varlıklardır.ama ben babacıgımı kaybedeli 7 sene oldu.çok özlüyom çok...senağlama
insanın bi yeri eksik oluyo hep.ALLAH ANAMA UZUN ÖMÜRLER VERSİN...:Saruboceq:

aminn canımmm bende öyle dedim buna şükürr :Saruboceq:

hoşgeldin bu arada özledim senii ya :1hug:
ee var mı bi gelişme maya tüp le ilgili :uhm:
Çileğim bu arada çizim çok güzel görünüyor,dikilince dahada güzel olacak eminim,Allah daha iyilerini nasip etsin canım...Biziz beklemişin ama gelemedik kuzum yaaa,bu internettir modemdir kelek yaptı bize....
:) olsun kısmet işte :sm_confused:
bğenmene sevindim sağol tatlım a.s.

aminnnnnn inş. onların yeri bambaşka.. Allah rahmet etsin denefimmm :teselli:
sağolasın cnm a.s.

Şimdilik bir geişme yok canım,bu aralar başka şeylere krar verme aşamasındayız,onu halledelim hayırlısıyla inşallah....Ama en azından en yakın zamanda,bi öngörüşmye gitmek istiyorum.Benim doktorumu ve çalışan personeli semem çok önemli.Hani son zamanlarda çok meşhur bir söz varya,elektrikalmak diye.Aynen o elektriği en pozitif şekliyle almam lazımki,yoluma devm edebileyim..Am sonuç olarak kakr verdik bişeylere en azından,buda bir gelişmedir yani bizim için:))))

Sorma tatlım yaaaa,bende sizleri çok özledim valla:)))Neyse kavuştuk yine:))))

gülyüzüm denefim allah rahmet eylesin babalarınıza inş.sizlerinde sabrını artırsın
nevincim hoşgeldin canım şükür kavuşturana.sağol tatlım.bende çok şaşırdım çatladığına.zaten artık neye üzüleceğimi neye sevineceğimi kestiremiyorum.o kadar çok sürprizlerle çıkıyo ki hayat karşıma.anlamadım gitti.bişeyler oluyo ama :)
çilek bu pardesü modeli çok hoşuma gitt.diktirince nevinle nehir gibi sende bize bi poz verirsin heralde dimi.ya ben de pardesü giymiyorum ama bu modelleri de görünce hevesleniyorum.eşim çok istiyor aslında giymemi.neyse giyeriiz bi zaman
bu arada dün alhanla konuştum.pc si olmadığı için giremiyor.çok fena grip olmuş.sesi çok kötü geliyodu.ilaçta kullanması yasak.başka şeyler için çok kullandığından.allah şifa versin inş.

hayırdır cnm ne kararı ki bu CADIARZU
ben de ceket kullanıyorum normalde
ama artık giymek istiyorum, sende eşine bi süpriss yap bence yerimseniben çok sevinir :asigim:
hee bu arada modeli ben çizdim :jeyyar: beğenmene sevindim a.s.

alhancım sana da çokk geçmiş olsun.. Allah şifa versin a.s.

Radyolojim teşekkür ederim canım...bütün ölmüşlerimiz nur içinde yatsınlar......canımcım tahlil gününe çok varmı,kendimmiş gibi heyecanla bekliyorum inan....

Alhancığım,çok geçmiş olsun canım.....nane limon kaynat iç .....ilaç içemiyorsun hamiş olunca da bu dert var işte...

benimde akşama 8-10 kişi yemekli misafirim var...pc ile mutfak arası gidip geliyorum....uzun süre ayakta kalamıyorum,ameliyatlı birine bu yapılırmı arkadaşlar ama onlar benim amliyat olduğumu bilmiyorlar ama,neyse bugün de bir geçeydi hayırlısıyla,ondan sonra bir güzel dinleneceğim:Saruboceq:

teyzeleri, biz doktora gittik geldik.
kızızmı esniyorud ağzını açıp kapatıyordu.
sermiş kendini kmıl kımıl ediyordu.
doktorumuz çok gzüel bir kzı oalcak dedi.
doğum pozisyonu için dönmüş miniğim.
artık başaşağı duruyormuş.
çok iyi dedi.doktorumuz inşalah ehrşey yolund agider.
hayırlıs haktan.

gülyüzüm kolay gelsin canım.ama sen daha yeni toparlanıyon.misafir bu kadar kalabalık kolay degil.ben bile o kadar yorulmuşumki günümde.nasıl uyudugumu inan bilmiyorum.insallah gelen misafirlerin en azından serviste yardımcı olurlar sana.
ben kızıl renkten artık bıktımda.kahverengi tona döndüm.ama boyanma zamanı geldi.tadilat istiyom kendime..kaydirigubbakcemile3

lotusum kolay gelsin canım.ama lütfen yorma kendini.yakın olsak inan gelirdik yardıma....eşin oh ne güzel herşeyi organize etmiş.1 çöp bile kaldırma tamammı.sonra pişman olursun bacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…