- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.061
hayırdır neden anı karar aldın lotusum
kaydirigubbakcemile3 cumt. pardesü diktirmeye gitcektim ya
onla ilgili yavrucumm Şeniz
günaydın arkideşler....dün yorucu o kadar da zevkli bi gündü.bayada kalabaydık.günüm güzel geçti.artık rejim yok yapmıyom yiyom valla..100 kiloluk hatun olcem..kaydirigubbakcemile3
radyolojim çok sevindim canım.hadi bakalım yumurta olcek bebiş...
daha önce bahsetmiştim, "anne pardüsesi" gibi olduğu için hiç giymediğim bi pardüsem vardı, onu götürdüm. üzerinde bikaç değişiklik yapacak.. kaydirigubbakcemile2
Sonra yeni diktireceğim pardesü için bi kumaşçı tarif etti. Önce annemle kumaş almaya gittik.
kısmetse bugün de hem diğer pardüsemi alıcam hemde yeni aldığım ekose kumaşımı götürücem. Bugün ölçü falan alacak..
sonra da prova falan olcakkmış
uzun iş yani cnm fisfisfis
Şeniz
sabah beri net yoktu ancak geldi bende geldimmm ama işlerim var fazla kalamayacağım bir ses edem dedimm radyolojimm çok sevindimm bak dedik sana ama Allah büyük inşalllah yumoştan bebişe geçiş de olmuştur canımmm:Saruboceq:swetemm sıkma canını tatlım hamişlikten duygusallık da var tabii ama bebişini düşünn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk:1hug:çileğimm eh sende eklersin dimii ama gizli saklı olmadannnnnnnkaydirigubbakcemile3 pinkim sanada hayırlı günlerrra.s. denefim şimdi daha iyisin sanırım dimiiii inşallah hep böyle olurrr:1hug:berinimm bende öyle düşünüyom haziran başında alışveriş yapcaz bizde ama vitrinleri gördükçe içim de gitmiyo değil haniiiinehirimmm bana kalsa cnbc-e tnt kanal olarak yeter deee eşim izin vermiyo ki neymiş efem alt yazılı bişi izleyemezmişş bende ancak haftasonları tekrarlarını izliyommmmkaydirigubbakcemile2gülyüzlüm lotusum nevinim alhanım nazım zuhalim esram mumucumm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmm
çok teşekkür ederim canlarım
sizlerin duaları kabul olmuştur bence.inşallah sevincim ay sonunda da katlanarak devam eder :)
sen çagırırsın da ben gelmezmıyım guzel bacım
evetttttttttt bıkac gunluk aranın netıcesı buradayım yıne kıslaaarrrkaydirigubbakcemile2haftasonu bende mısafırlıydım yorucu oldu bıraz ama keyıflı oluyor ya........
radyolojım o yumos bebıs olsun ınsallah ha gayret canım calısmalara devam
denefım ıyı olmus mısafırın kafan dagılmıstır bıraz.....kocıslede barısmıssın ohhhhhhh sevındım canımdelikafadulden
berrın,myhope ben alısverısler yapıyorum cunku artık son uc aya grcem yatıs verırler muhtemelen o zaman dolasıp alamam...gercı cogunu netten getırtıyorum zaten.......az evvel randevu al dr dan dedı esım yarın randevum var yanı....bakalım ınsallah ıyıdır kuzularım nasıl beklıyoruz onları ınsallah hayırla,saglıkla aklı dımagı yerınde evlatlar olarak gelırler........
mumucumda ıkız beklıyomus demek cok sukur hbrı gelmıs,bır an evvel atlatır ınsallah o da kanamalıymıs demek:çok üzgünüm:hastanaden ıyı hbrlerle cıksın ınsallah
haaaa bu arada aklıma geldı canlar dgumdan once tasınacagım nasıpse......ınsallah hayırlısı olur bu evım dorduncu kat merdıvenlıydı asansor yok artık cok zorlanıyordum.........degıstırmeye karar verdık o yuzden..... yenı ev bulduk bakalım tadılatlar yaptırıp dgum oncesı tasınmayı ıstıyorum........herkesı yardıma beklıyorum gemıyeneklava: var ona gore:roflol:
nevın,nehır,cılek,svet,gulyuzum herkesı optum kızlar...................ŞenizŞeniz
ya nehirrr kaydirigubbakcemile
tam da kaybolacak günü buldun ya benneyaptımki
sen bana lazımdınn :çok üzgünüm:
denefcim,bende esmerim,kızıl kullandım ama herkesi kızıl görmekten sıkıldım,o yüzden kızıl istemiyorum,haftaya gider kuaförle konuşacağım,açık bir renk istiyorum,siyahtan çıkmak istiyorum artık,platin rengi düşünüyorum,kuaförde olur derse tabi...yakışmazsa da hemen başka renge dönerim....
kızlar selam nasılsınız..
nehir de nevin de gelmedi benneyaptımki nolduki acep ya :uhm:
ben terziye gidiyorum artıkkk napam kaydirigubbakcemile :a015:
görüşürükk öptüm hepinizii a.s.
Korkma lotusum Allah'ın izniyle çok iyi geçer kontrolün. İnşallah iyidir kızımızla oğlumuz inşallah...
Tabi ikiz olunca telaşıda ikiye katlanıyor haliyle.
Eşin iyi yapıyor valla. Gidin doktora ve tavsiyesini alın vede uygulayın tabiki :))
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumz lotusum...
hadı kızlar ben yatar sıze iyi geceler
bıtanem adını altta gorunce bekledım coktan uyumustum yoksam.......berrınde kactı sanırım....
demek lotus ablan tasınınca ................şeyyyyyyyy benım ısım var..........moduna grcen oylemı nehırcım:mymeka:gorursun sen bende senın ceyızını dızmeye gelmıcem ıste......naniknanikhalbukı elımde ıkı azgın bebeyle ayak altınızda dolasmak vardı dimi??????hatta o bebeler senın guzel ceyızınden uc bes parcacık bıseyler kırabılırlerdı ama neyse bu zevklerden mahrum kalıcan fıstıkcım..:roflol::roflol:ama hala sansın var olsun lotus sen yınede gel dıyosan da kıramam yani seni bekar ve kücük bacı sensın ablalık yapmalıyız sana buradasırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: Ayyy gelirim gelmem mi. Ama dedim ya sana bekçilik yapmaya gelirim diye.
Tamam hem yardım edip hemde bekçilik yapabilirim kabul ediyorum:roflol:
Ne güzel olurdu, koliler dağınıklık, aynı şehirde olsak gelirdim yani aşkolsun.
Hamişlere ve ablalara hizmette sınır yokkaydirigubbakcemile3
Çeyiz başka gelceksiniz tabi. Hemde kesin. Bebikleride bırakmak yok bi yere onlarda gelecekler:dilcikar: Kırsınlar napalım, canları sağolsun:jeyyar:
Gerçekten hiç bişey yapma lotusum lütfen. Sadece normal katlanacak eşyaları katla oturduğun yerdenne yapabiliyorsan yap. Bak sonra pişman olursun dimi ama?
Çok dikkatli ol.
Lotusum sağol canım ablam:1hug: bekledin beni
Ama sen yat kontrolün var zaten. Uyumaya çalış bebişlerimiz idrar torbana baskı yapmadığı müddetçe:roflol: Ayy çok açık bir yazı oldu ama doğruu, analarına bi fırsat vermiyorla şimdidenkaydirigubbakcemile3
Allah rahatlık versin size ailece. Bende yatarım gene birazdanŞeniz
:Saruboceq:
canım benım RABBIM herseyı senınde,hepımızınde gonlune gore vesın...:Saruboceq:..esımle pazarlıgı yaptık zaten canım sadece yere oturup camasır katlamak ve tabak bardak sarmak serbest fazlasını yaparsam benı cezalandırıp tasımıcakmıs ....dogumdan sonrada ıkı cocukla tasınamazmısım bu evde yaslanırmısım:roflol::roflol:benım esım uzun sure bekar yasamıs ya canım halleder o ....sımdıden bı dunya toplanma projesı var.....es dost akraba derken altından kalkarız ınsallah......
hadı opuyorum ıyı geceler tatlımmmmmŞeniz
eşin iyi düşünmüş sağolsun.. gidin tabi a.s.canım slm.........ya kk dakı cetvele bı baktım 6 ay yarın bıtıyor masallah subhanallah:Saruboceq::Saruboceq:drlarım da nısanın son haftası gel dıyolardı....esıme bunu oyleyınce o ısrar ettı dr a bı gdıp gorunelım son aylar ıcın tavsıyelerı neler danısalım dedı.......ama dıyorum ya kontroller oncesı gerılıyorum elımde değil.....ınsallah ıyıdır kuzucuklarım:Saruboceq::Saruboceq: :ecrin_bebek:
gelmeni çok istedim ama nasip değilmiş :1no2: canım napalımm :sm_confused:
Ya çok üzüldüm çileğim yaaa. Sabahtan beri dükkanda interneti getirmek için neler yaptım. Telekomla saatlerce görüşmeler. Ama yok modemden kaynaklanıyormuş galiba. Modeminde markası farklı diye yardımcı olamadılar. Şimdide yeni kalktım.
Biraz düzensiz oldu ama. Eve gelince yattım, annemde kaldırmamış, ama şimdi kendiliğimden uyandım bir bakam dedim. Namazda kılmıyorum, hastayım ayıptır söylemesi, uyusun demiş sabaha kadarkaydirigubbakcemile3
Ama kumaşını ekose aldıysan ne diktirsen güzel olur ben diyim sanaa.s
Ama şöyle kemerli bişeylerde harika olurdu yanişakkıdı
Allah razı olsun cnm inş. insanın canı gidiyor dimi onlar için :çok üzgünüm:hayırlı sabahlar.
ay çilek çok üzüldümyaaa.çooook geçmiş olsun babacığına.benim babam da geçen sene bu zamanlar çooookkkk feci bi trafik kazası geçirmişti.çok şükür pert olmuş bi arabanın içinden sağ salim çıktı uyluk kemiğinde bi kırık vardı.ama bizimkisi doktor hatası yüzünden hala iyileşemedi.3 kere ameliyat oldu platin takıldı.şimdi koltuk değnekleriyle yürüyor.ama iyileşecek inşallah.
çok iyi anlayabiliyorum seni.doktorunuzu çok iyi seçin canım.allah yardımcısı olsun.kendine bişey olmamış ya.bunda bişey yok düzxelir canım.
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasınn a.s.çilek allah babana şifa verisn.
çok çok çok geçmiş olsun.
çok zor bir yerden kırılmış.rabbim yarıdm etisn.bunla geçirmiş olsun.da
allah beterinde koruusn kız içim bir tuhaf olduç
okurkne radyoloğumun babası geldi aklıma zaten altta da hemen yazmış.
rabbim herkese şifa versin.
tövbe allahım tçvbe diyorum.sağlığımızın ve anne babamıızn kıymetini bilmeyliyiz.
allahım belalardan korusun.
aminnnnnnn..... :Saruboceq: inşaallahh :Saruboceq:tabi canım yaaa
allah kimseye evlat ,ana baba,kardeş ,eş acıssı göstermesin.hepsi de çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?