- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.101
bugün herkesin kabul günü mü yahu. :)
gülyüzüm bu ay atlatma iğnesi yapılmadı biliyosun.ama biz yine de test yapmıyoruz.adet olmamı bekliyoruz.onun için de bi 10 gün felan beklemek gerekiyo şuanda.yani tam ne zaman atladı biliyoruz ama 10 gün sonra olmazsam yaptırırız o zaman.bana yine yok gibi geliyo.ümitlenmiyorum. :)
hayırlısı olsun inşallah.sana da kolay gelsin
gülyüzüm kolay gelsin canım.ama sen daha yeni toparlanıyon.misafir bu kadar kalabalık kolay degil.ben bile o kadar yorulmuşumki günümde.nasıl uyudugumu inan bilmiyorum.insallah gelen misafirlerin en azından serviste yardımcı olurlar sana.
ben kızıl renkten artık bıktımda.kahverengi tona döndüm.ama boyanma zamanı geldi.tadilat istiyom kendime..kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bugun cok yogunum akşama yatıya da mısafırım var dayı amca ve hala gıller bızde olcak
cok calışmam lazım cookk kaydirigubbakcemile5
inş. cnmcım Allah razı olsunn.. :1hug:Hee biraz öyle oldu çileğim yaaa:çok üzgünüm:..
Yok internet dükkanda böyle giderse bayada olmayacak. Modemin bilgilerini nereye yazdıklarını bulamıyorlar. Kaldım netsiz...
Çileğim çok üzüldüm canım yaa. Allah acil şifalar versin babana inşallah canım.
Üzme kendini bununla geçmiş olur inşallah. Ya daha kötü birşey olsaydı. Tamam buda çok kötü olmuş ama daha kötü şeylerde var malum. Üzme kendini dua edin, tez zamanda iyileşir inşallah...
yaaa demek çok beğendinnnn :asigim: bak içimi rahatlattın şimdi hihoyyytBu ara çoook kıskandım çook. Kumaşına ve modelinede bittim bayıldım, ayıldım gene bayıldım yani okadar.kaydirigubbakcemile Çok merak ediyorum çook nasıl olacak.
Ama kemerini azcık kalın yaptır olurmu.Gerçi bu haliylede mükemmel olmuş ama neyse:dilcikar:
Tabikide bitince model olacaksın bizim içinkaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok güzel çizmişi şekerim a.s
günaydın hanfendii... hee nasıl takip ediyon sen bakimmm :mymeka:çilekkkkk ne ara koydun kız resmi gene göremedim.
ekose kumaşı merak ettim.anam ben deherşeyi kaçırıyorum.
offf
en çok de ben varım gündüz burada halbuki
hoşgeldin nazcımmHAYIRLI SABAHLAR KIZLAR NASILSINIZ NE ZAMANDIR GELEMEDİM YANINIZA
koşturuyorum boş boş valla
fırtına var bugün istanbulda dışarı çıkıcam nasıl yürücem bilmiyorum
hepinizi çok öpüyorum pek morelim yok insanlara yaranılmıyor ne yapacağız bilmem
nankör bu insanlar nankör..
günaydın tatlım a.s. nasılsın bakimm :))
:)) ne güzel olurduuu ahhh ahhhiyiyim canım yaa
geldik işe yine işte
hasta pek yok şimdilik.hava çok kötü sanki sonbahar gelmiş gibi
eşim nöbetçiydi annemlerdeydim bende dün gece.
evime gidip koltuğun üzerine yatıp ufoyu da açıp sefil uykusu uyumak istiyorum :))
babam buna şükür cnm işte :Saruboceq:çilek unuttum sormayı canım yaa
merak ettim baban nasıl oldu .ne yapıldı.evde mi şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?