Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar bugun cok yogunum akşama yatıya da mısafırım var dayı amca ve hala gıller bızde olcak
cok calışmam lazım cookk kaydirigubbakcemile5

bugün herkesin kabul günü mü yahu. :)
gülyüzüm bu ay atlatma iğnesi yapılmadı biliyosun.ama biz yine de test yapmıyoruz.adet olmamı bekliyoruz.onun için de bi 10 gün felan beklemek gerekiyo şuanda.yani tam ne zaman atladı biliyoruz ama 10 gün sonra olmazsam yaptırırız o zaman.bana yine yok gibi geliyo.ümitlenmiyorum. :)
hayırlısı olsun inşallah.sana da kolay gelsin

inşallah 9 ay boyunca o kırmızılarla karşılaşmazsın canım

sağol canımcım,benim yüzüm yumuşak,almayacam derim alırım işte,ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum....inşallah yardımcı olurlar...az önce de kaynanam aradı onda da misafir var...yemekten sonra çaya geliriz dedi...ona da birşey diyemedim....benim evim han sanki......bugün kendime sinirimden başım ağrıyor........

selam kızlar bugun cok yogunum akşama yatıya da mısafırım var dayı amca ve hala gıller bızde olcak
cok calışmam lazım cookk kaydirigubbakcemile5

kolay gele canım......

swetcim,bebişinin sağlıklı olması,doğuma hazır konuma geçmesi çok sevindirici,hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Hee biraz öyle oldu çileğim yaaa:çok üzgünüm:..
Yok internet dükkanda böyle giderse bayada olmayacak. Modemin bilgilerini nereye yazdıklarını bulamıyorlar. Kaldım netsiz...

Çileğim çok üzüldüm canım yaa. Allah acil şifalar versin babana inşallah canım.
Üzme kendini bununla geçmiş olur inşallah. Ya daha kötü birşey olsaydı. Tamam buda çok kötü olmuş ama daha kötü şeylerde var malum. Üzme kendini dua edin, tez zamanda iyileşir inşallah...

Bu ara çoook kıskandım çook. Kumaşına ve modelinede bittim bayıldım, ayıldım gene bayıldım yani okadar.kaydirigubbakcemile Çok merak ediyorum çook nasıl olacak.
Ama kemerini azcık kalın yaptır olurmu.Gerçi bu haliylede mükemmel olmuş ama neyse:dilcikar:
Tabikide bitince model olacaksın bizim içinkaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok güzel çizmişi şekerim a.s

Swet heyecanlandınmı kıı. Ben bi acayip oldum, doğum şekline dönmüş diye.Ay ne heyecanlı.

Alhanımada geçmişler olsun. Allah şifalar versin inşallah..

Radyolojim herkes 1. dereceden davetlidir çeyiz sermeme. Ve evlilikle ilgili herşeyime.

Bu arada swetim yan gelip yatan ben olacağım. Çünkü çeyiz sermesinde kız hiç bişey yapmaz bizde. Ablaları yapar herşeyi. Bilmem anlatabildimmi:roflol:

Gülyüzüm bencede çok geliyorlar sana yaa.. Daha ameliyatı yeni yeni atlatıyorsun. Azcık anlayış lütfen akrabalarından:1closedeyes:

Pinkim doğum günün kutlu olsun. Nice senelere sevdiklerinle çoluklu çocuklu inşallah..
İnşallah bir dahaki doğum gününü 3 kişi hatta 4 kişi olarak bebişlerinizle kutlarsınız inşallah...

ohhhhh bugünü de atlattım ya gam yemem artık...yorucuydu ama güzel geçti..sağolsunlar yardım ettiler...sabah erkenden havaalanında olmaları gerektiği için biraz erken kalktılar...onları yolcu ettikten sonra eşimle beraber ortalığı toparladık,size bir bakayım dedim ama kimsecikler yok,bende biraz oyun oynayıp yatarım....

nehircim,herzaman gelen insanlar olmadıkları için aldım... yemeğe dememiştim ama olsun geldiler yedik içtik gittiler.....

günaydın hanımlar
nasılsınızı.
gülyüzlüm ne gzüel yapmış ,bitimşsiniz canım.

pinkim doğumj günü olduğunu kaçırmışım
iyi ki doğdun pinkim.
hayırlı mutlu seneler olsun önünde.
allah yeni yaşında istediğin bütün gülliklere yaşatsın sana

nehir olmaz ama biz hani bebekleri alıp gelceğiz ya onalrın peşinde koşarken sana ytrdım edemeyiz yaaaaaaa
o yzüden sen tek kalacaksın yaaaaa
zaten sen evlenene kadar topiğin hepis kucağında bebe ile dolaşıyor olur.
kimi çift kimi tek kimi 3 :))))))

çilekkkkk ne ara koydun kız resmi gene göremedim.
ekose kumaşı merak ettim.anam ben deherşeyi kaçırıyorum.
offf
en çok de ben varım gündüz burada halbuki

HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR NASILSINIZ NE ZAMANDIR GELEMEDıM YANINIZA
koşturuyorum boş boş valla
fırtına var bugün istanbulda dışarı çıkıcam nasıl yürücem bilmiyorum
hepinizi çok öpüyorum pek morelim yok insanlara yaranılmıyor ne yapacağız bilmem
nankör bu insanlar nankör..

hayırlı sabahlar hatunlarrr mirmirmirmir inş. cnmcım Allah razı olsunn.. :1hug:
şu internetinizde en yakın zamanda hallolur inş. ya :1closedeyes: sensiz kalmak istemiyoru(m)zzz :asigim:
yaaa demek çok beğendinnnn :asigim: bak içimi rahatlattın şimdi hihoyyyt
çünkü çokkkkk kararsız biriyim ben yaa :1closedeyes:
bu huyuma sinir oluyorumm benneyaptımki
yok şöle mi olsaydı böle mi olsaydıııı :1closedeyes:
öle düşünmiyim yanii artıkk :lepi:
bende çokk merak ediyorum nehirim nasıl olcak diyee :jeyyar:
ekose kumaş ya biraz tok durduğu için kemer kalın olursa kaba olabilirmiş, bakalım cumt.provada ayarlıcaz artık
altı üstü bi pardesü ama ufak şeylerede böyle heycanlanabiliyorum işte :asigim:
çilekkkkk ne ara koydun kız resmi gene göremedim.
ekose kumaşı merak ettim.anam ben deherşeyi kaçırıyorum.
offf
en çok de ben varım gündüz burada halbuki
günaydın hanfendii... hee nasıl takip ediyon sen bakimmm :mymeka:
işte burada, buyur cnm :1hug:

hoşgeldin nazcımm
ne olduğunu sormıcam bile canını hiççç sıkma :1hug:
benim merak ettiğim konu bi haber var mıı :jeyyar: de bakimm :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bu arada
Pinkim dün doğum gününmüş meğerr
Allah hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşaallah.. ailenle beraberr :ecrin_bebek: :asigim:

günaydın.
naz valla mümkünse hiç çıkma evden.inanılmaz bir rüzgar var.valla zor geldim işe.yolda uçuyodum az daha
çilek günaydın canım

ay çilkeim ben dün enin pardesuden bahesidliğini okudum iki kere geçmişe gittim yine göremedeim en son resmi kaldırıd herhalde deim:)
ama sen bugün kelyeinc eutandım.
fakat dün çok yoğundum ya ondandır.
tabi o arada hastaneye felan de gitim geldim ya yarım aklımda uçmuştur iyice.
bu arala dalgınım bir şeyler kaçırıısma affedin beni olur mu?

günaydın tatlım a.s. nasılsın bakimm :))

iyiyim canım yaa
geldik işe yine işte
hasta pek yok şimdilik.hava çok kötü sanki sonbahar gelmiş gibi
eşim nöbetçiydi annemlerdeydim bende dün gece.
evime gidip koltuğun üzerine yatıp ufoyu da açıp sefil uykusu uyumak istiyorum :))

:)) ne güzel olurduuu ahhh ahhh
nasip olursa seneye ben onu bol bol yapıcam :))) (tabii bebiştenten(inş.) fırsat olursa kaydirigubbakcemile3)
çilek unuttum sormayı canım yaa
merak ettim baban nasıl oldu .ne yapıldı.evde mi şuanda
babam buna şükür cnm işte :Saruboceq:
evde şuanda a.s
ödem olduğu için önce alçılı atel takıldı
yarında alçı yapılacak tekrar
sonra dr. ne zamana kadar kalacağını falan söylicek (en az 2 ay) :çok üzgünüm:
tam iyileşme süreci de 6-9 ay
ayrıca eski sağlığında olamıcak ve yükseklik farkı olacakmış büyük ihtimall :çok üzgünüm:
bakalım Allah tan hayırlısı inş. cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…