Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bende şaşırdım :1closedeyes: neden böyle yaptı cnm yaa benneyaptımki
ama yokk inş. buluşmaya sorun çıkarmayacak :mymeka: :lepi:

evet nehircim barıştık kocişle.dün akşam dedim ki biz izmitte buluşmaya karar verdik.neden istanbul daha güzel burda buluşun dedi.
yok dedim.çoğunluk orda o yüzden orda olacak.nası gidiceksin yalnız dedi.ne var giderim dedim.izin vermiyomusun yoksa dedim.yok izin veriyorum da nasıl gideceksin diye merak ettim dedi.hehehe
sonra şaka dedim tabi.

nehirim canım rüyan hayır olsun inşş..bende öyle ilk gittiğin evin anahtarını koyup uyumuştum bir kere ama hiçde birini görmedim iç sesim hep şimdi eşim olan şahsiyetle evleniceğimi söylerdi ama ..bende yıllarca kabul etmedim teklifini inatla bitek o kalsa bu dünyada yine de evlenmem onla derdim..büyük konuşmuşum

Hakikaten çileğim ne zaman yapsak şu işi ne düşünüyorsun bu konuda?

:dilcikar: hıh izin vermişmiş :dilcikar:
Çatlayalımda patlayalım yaneee:dilcikar:

:1shok: Oooff şu büyük konuşma yok mu?
Yani iyi olmuş tabi evlenmişsiniz, seviyorsunuz birbirinizi ama büyük konuşmalar başıma gelince ben çok üzülüyorum ya.
Neyse ben kimse hakkında öyle demedim henüz:1ninca:
Korkuyorum o yüzden sadece hayırlısı olsun diyorum:1ninca:

dün gece hamişlerimiz ne güzel sohpetler etmişler:dance:

Lotuscum
,mide yanmaların olacak canım,buna da şükür canım......

swetcim
;çok geçmiş olsun olsun canım.......

nehircim,baktırda gel bakalım şu kistciğine....kaybola o kistin emi:Saruboceq:

çilekcim;hadi bakalım tedaviye kim önce başlayacak,kısmet işi tabi bunlar...hepimiz bu yoldan,hayırlı günlerde ve hayırlı haberlerle dönelim inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

denefcim
;sitresini topraklarla oynayarak atmışsın ne güzel...ben neyle atarım acep bu sıkıntıları........

Radyolojim,berrincim,alhan,ve myhope nasılsınız bakim...........

ya kızlar bana bugünlerde harbiden birşeyler oluyor...iki gün önce tenecereye su koymuştum kaynasın dedim unutmuşum 1 saat sonra mutfağa gideyim de bir su içeyim dedim,iyike de gitmişim,su kaynaya kaynaya bitmiş,allahtan tencere yanmamış...şimdide patates koydum ocağa haşlanıversin dedim,biraz ortalığı toparladım,toz falan aldım,geldim netin başına oturdum,iş yaprken de kendi kendime de tembih ediyordum,patatesleri unutmayım diye...iyikede tlf.çalmış,kalktım tlf.diye,patetesleri gördüm,iyike de hamuru çıkmamış......ne olacak bu unutkanlığım ya,sekiz yıllık evliliğimde ilk kez başıma geliyor böyle şeyler...bunadım bensenağlama

gulyuzum ben hep unturum korkma sen de:))))))))
ben bekarekn biel yakardım...
bütün apatman ayağa kalkar ben hala hatrılamazdaım:)))))))
ama işte idare ediyorum şimdi mutfakta belkliyorum yemeği :) yanmasın diye

Hakikaten çileğim ne zaman yapsak şu işi ne düşünüyorsun bu konuda?
hımm CADIARZU
havanın güzel olduğu bi gün seçelim nehirim :lepi:
ve de cumt.olsun lütfen kaydirigubbakcemile3

sizin fikriniz ne peki :sm_confused:

pinkçim beniim de hikayem aynıı kaydirigubbakcemile3
eşimi bende baştan hiç istememiştim, hatta başka birini istiyordum ve arkadaşlarıma diyordum ki :1closedeyes:
kesin şimdi bunlar (eşim) beni istemeye gelir babamda işi düzgün, efendi çocuk diye ona verir benneyaptımki... kesin sonunda olacağı bu diye hayıflanıyordum :1closedeyes:
işte sonundaa onunla evlendimmm :roflol: :lepi:
ama şükürki iyikide evlenmişim :asigim:

arkideşler siz cidden izmittemi buluşuyonuz.ben istanbul zannediyodum...:uhm:
ne zaman nerde.pazarmı.hehe bana haber verin bacular.bellimi olur...kocayı kandırırsan bende gelirim.izmit olursa belkim gelirim.istanbul olursa gelememde... söz vermiyeyim ama..arada damarı tutarda benim koçişimim.

çilekcim;hadi bakalım tedaviye kim önce başlayacak,kısmet işi tabi bunlar...hepimiz bu yoldan,hayırlı günlerde ve hayırlı haberlerle dönelim inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gülyüzlüm ben şimdiye dek hep korunduğum için bilmiyorum durum nedir cnm bi problem yoktur diye düşünüyorum inş. :sm_confused:
gitme amacım sadece gebelik öncesi bi kontrol ve yapılması gerekenleri öğrenmek (aşı test vs..) amaçlı a.s
umarım Rabbimin izniyle bi sorunla karşılaşmayızz :1no2:

arkadaşlar evcil hayvanlar bölümüne köpegimin fotolarını koydum bakmak isterseniz....kızım ne kadar büyüdü.
hehe çocuk olmayınca biz eşimle kandırıyoz böle kendimizi.kızım ne yapıyo diyo eşim,, bende iyi ne yapsın büyüyo babası diyom...kaydirigubbakcemile3

gülyüzüm ben böle şeylerle bahçeymiş, köpegimle stres atıyom bacum.tavsiye ederim..apartımanda oturuyosan tabi hayvan bakmak çok zor.ben bu konuda çok şanslıyım...

denefim yok canım ya
istanbulda buluşucaz.ben eşimi denemek için öyle dedimdi.
zamanı da daha belli değil.
çilek inşallah bi sorun çıkmaz canım
bende çarşambayı bekliyorum.kırmızılar gelirse eğer bu haftasonu iğnelere başlamam lazım

ay bana hiç unutkanlık demeyin.kendimi unutmuyorum çok şükür.onun dışında unutmadığım hiçbişey yok.
ama benimki birazda meslek hastalığı.emarda çalışmak unutkanlık yapıyor

ay bana hiç unutkanlık demeyin.kendimi unutmuyorum çok şükür.onun dışında unutmadığım hiçbişey yok.
ama benimki birazda meslek hastalığı.emarda çalışmak unutkanlık yapıyor :çok üzgünüm:

Yok denef abla ızmitte değil, ıstanbulda inşallah.
Birileri bize hava atmak için:tomato: kocasını ikna edebileceğini ispat etti yalnızca:dilcikar:

Gülyüzüm hayır olsun ne unutkanlığı bu.
Varmıydı ya unutkanlık için yapılacak birşey bende onu unuttum şimdikaydirigubbakcemile3

Çok tatlı denef abla. Ne kadar büyümüş öyle, o linke baktımda kocaman olmuş maşallah.
Benim pek aram yokturda. Uzaktan severim yalnızca:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…