Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yine pazar sukuneti.........dun kendımıze nazar ettık heraldeyerimseniben gulyuzum,pınk,berrın nbr kızlar:1hug:

iyiyim lotusum sağol sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

iyiyim sen nasılsın lotusum ikizler tekmeliyor mu

:CüvCüv:

sagolun kızlar ıyıyım sukur sımdılık.........pınkım hazıranda kardes beklıyoruz senden ınsallah:Saruboceq:yerimseniben
berrınım tekmeler var ama ben cok gec hıssettım bebıslerın hareketlerını .....altıncı ayı bıtırdık bız neredeyse...... ben hısstmeye baslayalı 1 ay olmadı ama daha.......darısı basınıza........:1hug::Saruboceq:
hadı ben kactım kızlar esım alacak pc yı ıyı pazarlar tekrar opuyorum guzeller.........Şeniz

ıyi pazarlar hanımlar ...
Bugün 3 te kalktım, inanamıyorum:1shok:
Bi 12 de açtım gözümü baktım saate, sonra tekrar kapadım, tekrar açtığımda saat 3...Vay bea.
Gerçi hala uykum var. Uyku uykunun mayasıdır demişler.
Amaann bi pazar günüm var uyuyacağım tebi dimi ama :))

nehircim,uyuya uyuya şiştin be gülüm....kaydirigubbakcemile3karpuzda yata yata.......kaydirigubbakcemile3

lotuscum,berrincim,ben eve yeni geldim canlarım...teyzemle,nenem beni çağırdılar,ani kararla evden çıktım gittim,gidesim yoktu aslında ama iyi de oldu...pazar günlerini sevmiyorum çünkü...bir değişiklik oldu benim içinde.....

sizler neyaptınız bakem??????

Ayne gülyüzüm hala kendime gelemedim,daha doğrusu gene uykum geldi naapsam bilemedim.
Bende pazar günlerini sevmem. Çok sıkıcı gelir bana.
Gerçi tek tatilim bugün ama, öyle uyuyarak geçiyor işte. Şöle bi gün daha olsa süper olurdu:roflol:

selam fıstıklar .ay ne güldün okurken geçmişi...ALLAH ta sizi güldürsün....ay kızlar çok yıorgunum ya.dün ablamlar bendeydi.bugünde bahçeli evde otruyom.bahce işleri falan.of ne olcek benim halim böle..laelaelaelaelae
ben birazdan geliyorum az bana müsade...ev işlerimi halledeyim.öle yorgun yorgun oturuyom...kalkayım biraz evi toparlayayım...kafamçokkarıştı

cılekimmmmmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5nbr canım nasılsın???????
bacım uyuda sen benım rekorları bıle gecmıssın.........benımkı saat 1 cıvarı en fazlahelal sana ama sımdı uyursun evlenınce o saatı goremezsın hbrın olsun.....evısı camasır bulask hersey senı bekler......kesınlıkle sana yardımcı olacak bı koca sec canım benım tavsıyem bu....bır omur bırbırınıze yardım edersınız ıkınızde rahat edersınız ınsallah....yerimseniben:Saruboceq:
bu kız nerelerde dıyodum bende kaydirigubbakcemileıyı yapmıssın canım degısıklık olmus........bende aksama kadar oturdum aksamustu anneme gttım yenı geldım:jeyyar:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar herkes nerelerde bıtmedı mı tatıl daha

lotusummm yeşil yeşil yanıyorsunn hala burdamısınnnben geldimmmmmhihoyyytAllahtan net de gelmiş yuppiiiiiiiiii:lepi:

lotusummm yeşil yeşil yanıyorsunn hala burdamısınnnben geldimmmmmhihoyyytAllahtan net de gelmiş yuppiiiiiiiiii:lepi:

hosgeldın canııııımmmmmmmkaydirigubbakcemile5ıyıkı gemıs netın...alkisalkisalkisara ara ugruyorum canım pcye bakıyorum...........
alhanım sobe..........kaydirigubbakcemile

slm lotusum slm myhopem gecmısı okuyordum ay bızım kızlar bır alem yaaa!
eee nasılsınız bakem?
nevınım nehırım perhızımde yaglı yumurtalı çikolatalı kakaolu seyler yasak.bunlar safra kesesını büzermiş büzüncede taşlar oynarmış.o yüzden bunları yememeye dikkat edıyorum.
teknıkerım hayırdır neden kocışle küsmüsün kızzz?kara kedımı girdi aranıza ?

hoşbuldukkkkkaydirigubbakcemile3evet ya hadi çarşdan sonra yoktum ama iki gün dakka başı bakıyorum pc ye net yok sinir oldum bide alışmışım sizlere sıkıntıdan patladım yaa aklım sizlerde ama gelemiyorum yanınızaa bir boşluk oluştuki sormaaaa:enbuyukkk:

anaa ben yazana kadar alhanımla berinim yazmış bileeeekaydirigubbakcemile2
biz iyiyiz kızlar siz nasılsınızz alhanım sorun yok dimii berinim hoşgeldinnnn:1hug:

hosgeldın berrınım..kız bu saatte ne gezmesi heee?
myhopem su anlık bır sorun yok canım ama yedıklerımden karnım doymuyor.yok o yaglı bu yumurtalı derken ac kalıyorum.sebze yıyorum ama oda cok doyurucu degıl ne yapcam bılmıyorum.

hepınız hosgeldınız canlarkaydirigubbakcemile5
ya kızlar bısey sorucam gecende sordumda araya kaynadı benım dr seker degerın cok ıyı yuklemeye gerek yok dıyor.......seker yukleme tahlılı yapmayalım dıyor yanı......ne dersınız varmı boyle bısey????:uhm: yaaaaa bıde bugun mıde yanmalarım gerı dondu:bbo:
topıgın dıger hatunları nerdesınız???????????cılek slm vermeden kactın mı kızzzzzz??????kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…