- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.421
hosgeldın berrınım..kız bu saatte ne gezmesi heee?
myhopem su anlık bır sorun yok canım ama yedıklerımden karnım doymuyor.yok o yaglı bu yumurtalı derken ac kalıyorum.sebze yıyorum ama oda cok doyurucu degıl ne yapcam bılmıyorum.
hosgeldın berrınım..kız bu saatte ne gezmesi heee?
myhopem su anlık bır sorun yok canım ama yedıklerımden karnım doymuyor.yok o yaglı bu yumurtalı derken ac kalıyorum.sebze yıyorum ama oda cok doyurucu degıl ne yapcam bılmıyorum.
alhanım doktorun liste vs vermedimii yani sırf sebzeyle olmaz ki en azından tavuk eti falan yokmu ben ızgarada yapıyorum-daha doğrusu eşim yapıyor ben yiyorum ete el süremem deee-hem yağsız oluyor hemde çok güzell neyse inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla tamamına ererde sağlıcakla kucaklarsın meleğini canımmmmm:1hug:
lotusum ben iki hamiliktede şeker yüklemesi yaptırdım ama doktorun gerek yok diyorsa takma kafana bencee sonuçta şekerini ölçmüş değerinde iyi çıkmışşş
bu sıralar bende de geriye dönüş varr yine herşey aşırı kokmaya başladı hele de sigara acayip kokuyooo eşimde bırakamıyor anlamadım gittiii neyse oğluşum iyi olsunda şunun şurasında ne kaldı ki canimmmmm azcık daha sıkacaz dişimiziiii
lotusum bende aclık kan sekerı verdım dr um sonucun güzel şeker yüklemesıne gerek yok dedı.ay sen gıbı yanı .gerek duysalar yaptırırlardı merak etme için rahat olsun canım.bu arada mide yanmları 9 ay bıtene kadar devam edıyor hele benım gıbı son aylara gel asıt bogazını cok yakıyor canım.ne yapalım yavrularımız için katlanıyoruz iştee ıyı olsunlarda :)
ben kacar herkese ıyı geceler tatlişlerŞeniz
yavrummm bunları yaptığına inanamıyorum yaa delikafaduldenÇok eğlendik harikaydı, akşam akşam kapı kapı gezdik, doğalgazlı evlerden odun istedik, zar zor buldular. Çatılara çıktılar, bahçelerine baktılar.
Ama hepsi o kadar iyi davrandı okadar hevesli verdilerki çok güzeldi
Tabi sonuç olarak neler görmedim rüyamda, Adanalı dizisini seyretmediğim halde ne Maraz Ali kaldı, Şebnem Ferah kaldı, Ne ceza kaldı herkes var rüyamda:roflol:
Vede susamadım tabi:1shok:
Ama başka bi yolu daha varmış koyduk kafaya onu yapacağız:lepi:
Şeniznaz,svet,berrın,cılek,nevın,gulyuzum,radyolojı ve tum topıc ahalısıne sevgıler:1hug:
delikafaduldenay nehırım ne güldürdün benı yaaa allah ta senı güldürsün emii?
bırde hıc kalmadıgın evde yattıgın odanın anahtarınıda yastıgın altına koy onuda yapıyorlar.benım dayımın kızı yapmıstı bıryere gıtmıs kapıda anahtar yok hemen masa üstünde anahtar görmüş bu heralde demıs yatmıs.ev sahıbı kadın gecenın bır vaktı gelmıs bıseyler arıyomus karanlık odada.bizimkı uyanmıs hayırdır demıs ya sorma demıs kadın komsu köyden cenaze haberı geldi kocam gıdecek ama masanın üstünde traktörün anahtarı vardı onu bulamıyorum demış :roflol: :roflol: :roflol:
sizinkıde buna benzemesın kapı anahtarı olsun emi?
cileğim düğmeler güzel bende begendım :)
hayırlısı inş. cnm..Canım şimdi bizim mevzu az biraz karışık...
Şöyle özetliyim.Şimdi benim eşimin 2 işi vardı ya,hem fabrikada çalışıyordu hemde ticaret yapıyordu.
Şidi fabrikadan istifa etti,ticarete ve ithalata yoğunlaşacak..Pazartesi fabrikada evrak işleri halledilecek...Birkaç günde toparlanma süresi işte,bide tabi tazminatımızı almamız gerekiyorki,tedaviye başlayabilelim...Hatta eşimin bir espirisi var bu konuda...Raporsuz denemeye karar verince aşkım nasıl ödicez peki dediğimde,amaaan ayrılcam zaten fabrikadan,alır tazminatı hallederiz,çocuğun adınıda tazminat koyarız demişti....:roflol::roflol::roflol:
Yani lotusum durum bu...En geç 10-15 gün içinde gidicez Allahın izniyle,fazla uzatmaya niyetim yok.Bide hastane hakkında çok güzel şeyler okuyorum,dahada heveslendim gitmeye...
Şu fabrika işini halledelim,3gün 5 gün toparlansın kocacım,inşallah.Çok istiyorum gitmeyi,tedaviye başlamayı gerçekten...Yani kesinlikle sallamıyorum,rahat olun yani bu konuda...Canımmm....
bende haziranda kontrole gitmeyi düşünüyorum zaten cnm a.s hazırlıklar başlasınn dimi :lepi:He he he Pinkim benden yana,naaaberrrsiniz....
İnşallah Pinkçim inşallah canım...Haziranada bişey kalmadı zaten...Göbüş yarıştırmak için lotusa,swete,alhana,myhope a yetişemedik ama bu gidişle biz yarıştırırz inşallah bacım...Radyolojim,Gülyüzlüm ve Denefimle beraber tebi....hatta naz ve Çilekle...heheheheyyttt
sağol tatlım iyiyim buna şükürrr Şenizcılekimmmmmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5nbr canım nasılsın???????
evet cnm kusura bakma eşim rahat vermedi işte :dilcikar:cılek slm vermeden kactın mı kızzzzzz??????kaydirigubbakcemile
Allah şifa versin swetçim :a015:günyadın
nasılınız
ben valla hiç işyi değilim.gece sabaha kadar belim bacakalrım oy anma oy diye diye döndüm gebrdim.
şu an gözelrim ,dişim ve boğzaım şiş.
hala ayakalırm ve diğer uzuvalrım ağrıyor offffffff resmen öldüm bittim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?