Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

valla ısın zor bacım RABBIM kolaylık versın.....bı lıste yada perhız yemeklerı tarıflerı gıbı bısey vermıyormu dr un??????:1hug:

ben yanlız gıtmedım zaten kaynanam ısrar ettıde beraber gıttık
kaydirigubbakcemile

alhanım doktorun liste vs vermedimii yani sırf sebzeyle olmaz ki en azından tavuk eti falan yokmu ben ızgarada yapıyorum-daha doğrusu eşim yapıyor ben yiyorum ete el süremem deee-hem yağsız oluyor hemde çok güzell neyse inşallah Rabbimin izniyle hayırlısıyla tamamına ererde sağlıcakla kucaklarsın meleğini canımmmmm:1hug:
lotusum ben iki hamiliktede şeker yüklemesi yaptırdım ama doktorun gerek yok diyorsa takma kafana bencee sonuçta şekerini ölçmüş değerinde iyi çıkmışşş
bu sıralar bende de geriye dönüş varr yine herşey aşırı kokmaya başladı hele de sigara acayip kokuyooo eşimde bırakamıyor anlamadım gittiii neyse oğluşum iyi olsunda şunun şurasında ne kaldı ki canimmmmm azcık daha sıkacaz dişimiziiii

lotusum bende aclık kan sekerı verdım dr um sonucun güzel şeker yüklemesıne gerek yok dedı.ay sen gıbı yanı .gerek duysalar yaptırırlardı merak etme için rahat olsun canım.bu arada mide yanmları 9 ay bıtene kadar devam edıyor hele benım gıbı son aylara gel asıt bogazını cok yakıyor canım.ne yapalım yavrularımız için katlanıyoruz iştee ıyı olsunlarda :)

anaaaaaaaa bacım koku hassasıyetıde gerı donerse ılk uc aya dondugum resmıdırkafamçokkarıştıbenım ıcın zordu o donemler yatıstaydım ya........o gunler aklıma gelınce hala bır tuhaf oluyorum........hamdolsun gunumuze......... gercı ALLAH herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın unuturuz.........:Saruboceq: ama yahu bu hamıslıkte hıc ohhhh aman na rahatmıs dıyemıcez galıba:sm_confused:
canlar esım pc beklıyor kacayım ben.....öptum herkesı yarın grusuruz nasıpsekaydirigubbakcemile5

öylemı canım içim rahatladı.........myhopem de dr gerek yok dıyosa bosver dedı zaten.........yanmalar gecmıstı benım gerı döndü işte ne bılım:bbo:senınde kolay gecer ınsallah gunlerin:Saruboceq:
ben kacar herkese ıyı geceler tatlişlerŞeniz

ıyı geceler lotusum.hıc sorma yaa bızım afacanların dönüşleri muhtesem oldu valla.hepımız zorlu marotondan gectık rabbım daha kötülerinden korsun insallah.
kızlar bende kacıyorum esım yatalım deyıp duruyor hepınızı cok öpüyorum....

bende geldim.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
berinim bahçe işi derken ben bahçe falan yapmıyorum.kocaman bahçeli evim var.bakıma ihtiyaçı oluyo.bugün iki tane agaç diktim...bahçe düzenini kendim yapıyom yavaş yavaş....oyalanıyom.stres atıyom bahçe işlerini yaparken.eşim pek fırsatı olmuyo ben yapıyom o yüzden hemide zevkle..havada güzeldi.baya stres attım....toprakla oynamak süper..bende yorgunum ama biraz oyun oynayayım sonra yatayım.görüşmek üzere kızlar.iyi geceler..

bızımde bahcelı ev o işleri kaynanam ustlenmış her tarafı meyve agacı doldurmuş sag olsun yedıkce benı hatırlarsınız dıyor

benim de o işleri kayınvalidem ilgilenirdi.artık ben yapıyorum .biliyon felç geçirdi...evin hanımıda ben.bahçenin hanımıda ben..çalışan kadın ben..
myhopem iyi geceler tatlummm

günyadın
nasılınız
ben valla hiç işyi değilim.gece sabaha kadar belim bacakalrım oy anma oy diye diye döndüm gebrdim.
şu an gözelrim ,dişim ve boğzaım şiş.
hala ayakalırm ve diğer uzuvalrım ağrıyor offffffff resmen öldüm bittim yani

günaydın arkadaşalar.bu haftamız güzel geçsin....güzel haberlerle hep mutlu olalım..
swethome canım.geçmiş olsun.artık hamilelik zorlamayamı başladı.son 2 ay biraz daha zor geçer bacım...

günaydın canıma rkadaşlarım.iyi haftalar.
çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.yine yorgun geldim işe.geçmişi de okuyamadım.pc de arkadaşın işi var.hemen size selam vereyim dedim.birazdan okurum.
hayden grşrz.

Canım denefım saĞolasın .
Galıba dÜn bıraz yÜrÜrdm.
AlıŞverıŞ merkeınde yavaŞ yavaŞ yÜrÜdm deıdm ama yok yorulmuŞum.
Bırde yanına boĞza ve dıŞ eklenınce pf bıttım.
Ay sankı Şu an sancıdan ÖleceĞım.baŞıma da aĞrı saplandı.
Bır kum geÇırıdĞımde bır de bugÜn Çok kÖtÜ olum ya
acaıp kÖtÜyÜm
allah koruusn bır Şye olmaz ınŞallah

Günaydın hanımlar.

Swetim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.
Hayırdır yorgunluktan mı oldu diyorsun? Öyleyse bugün eve gidince hemen yatıyorsun hiç birşey yapmadan. Dinlenmen lazım. Hatta birazda erken kaçabilirsen işten çok iyi olur.

Denef abla ayy bende bayılırım bahçe işine. Ama yokki bahçe nerdee.
Olsa her yerine her türlü meyve sebze ekerdim.
Depremden sonra 7 ay bi Derbent'te yaşamıştık. Orada bezelye ekmiştim, olanlardan annem yemek bile yapmıştı. Çok güzeldi. Bu açıdan bahçeli evim olmasını çok isterdim.

Radyolojim günaydın. Kocişinle barıştın mı bakam?

Çileeekk nerdesin yaaakaydirigubbakcemile

Bugün doktora gidiyorum. Bakalım kistçeğizim ne yapıyorkaydirigubbakcemile3

günaydın canım arkadaşlarımm a.s.
5. teşebbüsümde çok şükür yazabiliyorumm alkisalkisalkis
ayy deli oldum yaa.. benneyaptımki
cumt. anneme geçtim ordan okiyim dedim nehiri.. tam yarısını okudum ki, eşim hadi hadi eve gidelim diye tutturdu...
evde .. açmaya kalktımm ayy bu saatte açıllırmıymış yarın bakarsınnn :bbo:
pazar annemlerde açtım hadi hadi hadiiii amma ilgileniyosun şurayla yaaa :1ninca:
ayy delirdim resmen senağlama bi cvp yazamadım sinirlendim kapattım kötükedihüso
neyse sabah geldim internet yokkkkkkkkkk
poofff bu kadar olur yaniiii kötükedihüso yavrummm bunları yaptığına inanamıyorum yaa delikafadulden
üşenmeden kapı kapıı dolaş senn :roflol:
ama süperr olmuşşşş çokk eğlenmişsinizz :lepi: benimde öle bi ortamım olsa keşke :bbo: bu günlerin kıymetini bil evlenince bu günleri zor bulursun maselelfff :a015:
rüyaya bak bi de yaa delikafadulden Allahım Ya Rabbim delikafadulden
naz,svet,berrın,cılek,nevın,gulyuzum,radyolojı ve tum topıc ahalısıne sevgıler:1hug:
Şeniz
delikafadulden
hayırlısı inş. cnm..
tazminat hee kaydirigubbakcemile3
bende haziranda kontrole gitmeyi düşünüyorum zaten cnm a.s hazırlıklar başlasınn dimi :lepi:
cılekimmmmmmmm sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5nbr canım nasılsın???????
sağol tatlım iyiyim buna şükürrr Şeniz
cılek slm vermeden kactın mı kızzzzzz??????kaydirigubbakcemile
evet cnm kusura bakma eşim rahat vermedi işte :dilcikar: klava:
Allah şifa versin swetçim :a015:

Günaydım çileğim. Yes yes yes heppücüğünü yapmışem :roflol:

E yani tabi evlenince kapı kapı dolaşılır mı heçnaniknanik

Gerçi betül hayatımızda oldukça eğlence hiç bitmeyecek gibikaydirigubbakcemile3

Hımm senin kocişin kısaknçlığa başlamış kanımcaCADIARZU
ıstanbul olayına pürüz çıkartacak gibi görünüyor buradan ne dersin:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…