Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çikolatamı dedin denefim canım çekdi şimdi
kızlar artık benden bu kadar ben çıkıyorum
kocişim geldi belki gece gelebilirim herkese iyi akşamlar
hepinizi çok seviyorum
nehir artık karar verin şu buluşmayada kocişi didiklemeye başlıyım
hayde görüşürüzzzz..

ay nehir çok sevindim canım .inşallah tamamen yok olur yaa.
ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.bende kistimin kaybolduğunu ilk duyduğumda hem inanmakla inanmamak arasında gidip geliyodum.bi taraftanda uçmak istiyodum :)))

nehircim gözümüz aydın canımcım...çok sevindim.....inşallah tamamıyla giderde kurtulursun.........

nehırım gözün aydın canım ne yaptınız teknıkerımle kıstlerınıze?nasıl söz gecırdınız kız?ıyı ıyı masallah ınsallah tekrarlanmaz canım benım.
teknıkerım sen nasılsın canım?

Heheyy çok mutluyum yahu.
Teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun.

Eee alhanım kolay mı biz geleceğin anne adaylarıyız inşallah..
Ne kadar bekar olsamda bende öyleyimkaydirigubbakcemile3

Aynen gülyüzüm gözümüz aydınkaydirigubbakcemile5

Radyolojim gördüm gözlerimle küçülmüş. Benim sağ yumurtalıımdaydı hep, şimdi küçülmüşgamyoncuiremsu

iyiyim alhanım.kimse yok diye oyun oynuyodum.sizde gelip kaçmışsınız.bende gidiyorum zaten.bizimkinin yarın nöbeti var.koltukta uyuyup kalmış.yatırmam lazım onu.iyice dinlesin garibim.
nehirim hayırlara vesile olsun inş.
tamamiyle kaybolsun inş.
allah rahatlık versin GELECEĞıN ANNE ADAYLARI

slm kızlaaaaaaaarrrrrrrkaydirigubbakcemile5

sana öyle gelmiş cicim:dilcikar:bu ara az bıle gryorum esım tatıldeydı kac gundur pc yı vermıyo bana:çok üzgünüm:canımcım kactır sorucam sen nıye aglamak ıstıyosun bakimmmmm:teselli:
lotusum ben galiba yine kum geçiriyorum
çok fean böbrek ağrısı ve acaip bacak ağrıalrım var.
rengim sağsarı
offf
kaıslmalır atırmadan atlatsaydım bir allahım yardım etisn
yapma be svet........ya hamıslıkte agrı zor,hele bobrek daha da zor canım......ama dur bakalım belkı sadece usutmedır ınsallah yanılıyorsundur......bacım, alhanda ,sende dogumlara kadar ıdare edebılsenız keske .......sonra ılk ıs bobreklerın caresıne bakılmalıa.s.

işte buduralkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyttopıgın kıstlerı de yok oluyor,dualarımız karsımıza cıkıyor ınsallah:Saruboceq:...once radyolojının gıttı sımdıde nehırın:lepi:coookkkk sevındım ınan canım hadı hayırlısı topıkte hamıs hbrıne sevınemıyoduk ne zamandır buda ona denk bır hbrkaydirigubbakcemile5ınsallah hamıslıgınıde kutlarız canım:Saruboceq::lepi:

kepenkler ınıyor,topıc yıne kapanıyor kızlar..........herkese ıyı uykular,tatlı ruyalarrr:1hug:Şeniz

hayırlı sabahlar kızlarrr a.s.
güle güle çileğimmm görüşrz yarın canım.
inş. tatlımm
ya sen bence kıyafet bulmakta zorlanıyorsan
şöyle referanslı bildik bi terzi bul diktir gönlüne göre çok daha iyi olur bence

a...... malum olurmuş derler kaydirigubbakcemile3 önceki gün ne dedim ben sana, ne dedimmmm he şutarafagitti
tamam tam olarak tutturamadık ama kaydirigubbakcemile3 çokkkk şükür nehirim çok sevindim alkisalkisalkis
biz dua ediyoruz sana Allah ın izniyle, Rabbim de boş çevirmiyor ellerimizi hamdolsun :asigim:
sana öyle gelmiş cicim:dilcikar:bu ara az bıle gryorum esım tatıldeydı kac gundur pc yı vermıyo bana:çok üzgünüm:canımcım kactır sorucam sen nıye aglamak ıstıyosun bakimmmmm:teselli:
yoo hiç de banan öle gelmedi handendüü lülülülülülü

ağlamayı seviyorum ben lotusum fisfisfis
bişeye sıkıldığımda, üzüldüğümde, daraldığımda ağlamak beni rahatlatıyorr senağlama
ama ağlayamıyorum :a015:
(ama tabi Allah dertmansız dert verip ağlatmasın, ciddi bişeyciğim yok hamdolsun lotusum, günlük şeyler işte)

günaydın şekerler.
çilekçim günaydın.ağladın mmı bari cicim.ağlamak süper bişey yaa.olmasa ben naapardım bilmiyorum. :))

aynen cnm.. teşebbüs ettim ama eşim çok kızıyor, müsade etmiyor :sm_confused:
diyorum bu çok doğal gülmek gibi a.s .....
ama hayır ben üzülüyorum diyo bişey var zannediyor benneyaptımki
cnm onlar bizi bu konuda anlayamaz bencee.. :dilcikar:
onların ağlama potansiyelleri çok farklı olduğu için :a015:

Son düzenleme:

yuhhhu
çok şükrübacım inaşllah tam oalrak kaybolduğu günüde görğrğsğn.
allah şifa veisn kalan dertlerine

aman be ben de ağlarım olur olmadık şeye bu dafe da ağladım diye tartıştığım zanalr olur.
ama çoğu zaman da içi acır bilirm bakışından

günaydın herkles
geçmiş olsun dileklerinzi için çok çok teşükkür ederim hepinize.
çok sağolun .gece nispeten daha rahat bir gece idi.
uyudm epeyce biraaz daha dinlenmiş oldum.
bir uyandım defnem bana tekme atıyor.
babası gelmiş yatağa onun eline vurmaya açlışıyormuş meğerse.babacı kızım benim.
ne yapsın gece 4-5 de yatağa gelen babayı görünce uyanıyor ufaklık.
:)))))))
ama daha iyiyi çok şükür
yaz tam gelsede şu paspal halimden kurtulsam
üşüyeceğim diye valla yien hırkalara büründüm.

rahat uyumana sevindim swetçim :lepi:

haklısın bende şaşırıyorum bu havada ne giyeceğimi :uhm:

ya gneş çıkıyor sıcak oluyor
birde bakıyorum nerdeyse millet şortla gezecek allahım diyorum hayrola.
ama ben üşüyorum.
işyeri d biraz serin biizm .geç ısınır.
dıaşrıya öre giyinince burası soğuk oluyor of yandım ki ne yandım oluyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…