Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın denef günaydın swet
evet yaa hiç sorma.sandalet giyenmi ararsın.kısakolla gezen mi.valla ben hala hırkalarımla geliyorum.ısınamadım hala.ben zaten anca temmuzda felan ısınıyorum :))

ya kızlar ben bi amaşır bi bulaşık mak. bi de buzdolabı alıcam.arçelik düşünüyorum da.bununla ilgili forum varmı kk da.ben bulamadım.belki fikir edinirim diye bakmak istiyorum da.siz ne dersiniz

ya kızlar ben bi amaşır bi bulaşık mak. bi de buzdolabı alıcam.arçelik düşünüyorum da.bununla ilgili forum varmı kk da.ben bulamadım.belki fikir edinirim diye bakmak istiyorum da.siz ne dersiniz
cnm öyle bir topik var mı bilmiyorum ama
ben buzdolabı ve bulaşıkta(5 programlı olacak, benim 3 programlılardan hiç memnun değilim, anneme aldık 5 programlı süper temizliyor) arçelik öneririm :lepi:
çamaşır makinesinde bosch daha iyi deniyor ama araştır iyice a.s
peki neden almayı düşünüyorsun, almamışmıydınız :uhm:

Aaa radyolojım
gÜnaydın deyıp kaÇacaĞım yazmıŞ denef de onun ıÇın yazdım
aŞkolsun sbah gÜzenydını toplu vermıŞtımÇ

tekrar gÜnÜn aydın olsun aŞkım
aaaaa
lafı mı olurÇ

selamü aleyküm bacılar...
radyolojim benim bosh çamaşır makinam.çok memnunum.ama buzdolabımda bosh hiç memnun degilim....valla beyaz eşya biraz şans işi bacım....bacım hazinemi buldun .3 bi arada...:1shok:
gerçi kampanyalar var.indirimlerde var....uygun alırsın...

slm kızlarr nasılsınız?ay ben su oyuna fena sardım ne güzel şeymıs yaaa.toplarda bonibon gibi yiyesim geliyoo :)
teknıkerım canım bennım camasır ve buzdolabım bosh ben cok memnunum.neden ıllakı arcelık dıyosun canım?

ya biz evlenirken eşimin bekarken kullandığı çamaşır mak ve buzdolabını değiştirmemiştik.şimdi buzdolabında bi problem var galiba.soğutmamaya başladı.ona tamir parası vereceğime yenisini alırım diye düşündüm.çamaşır makinesi fena değil ama onla ilgili de bi kaç şikayetim var.o da değişsin istiyorum.bulaşık makinem 5 programlı beko.çok memnunum.bulaşık makinesini de annem için istiyoruz .
ya bizim ailede hep arçelik kullanılıyor.çok memnun kalıyoruz aldıklarımızdan.o yüzden diğerlerine güvenebilirmiyim .bilmiyorum.kararsızım

tünaydın bacularım............

Radyolojim,benim çamaşır makinam bosh,çok memnunum,ama bulaşık makinam da bosh olmasına rağmen hiç memnun değilim,cam eşyalarım çizik çizik oldu....bulaşık makinasında arçelik iyi diyorlar ama sen bilirsin canım,anneme de yeni bulaşık makinesi aldık ama ona da siemens alındı,şu an memnun gibi.....şans işi bu elektronik cihazlar...ama kesinlikle bulaşık makinasını bosh tan almanı önermiyorum......

Swetcim,ağrıların nasıl canım düzeldinmi????????

Çilekçim,genelde dr.ilk gidildiğinde ultrasyondan bir bakar, birşey yoksa bir ilaç yazar bunu iç der.o ilaçta yumurtlamayı arttırıcı oluyor,belki bir tembellik varsa bu ilaç iyi geliyor ve öbür aya hamileyim haberini verirsin bizlere dedim şekerim......nacizane fikrim

denefimm tam okurken arkadaş aradı kaldı o ara sobelenmişim sanırımmkaydirigubbakcemile3
swetem geçmiş olsunn şimdi daha iyisindir umarımmmm
nehirimm çok sevindim canımm inşallah hepten yokolacak sen de zamanı gelince çok güzel bir anne olacaksın canımmmm:1hug:
lotusumm dün eltimin işi varmış yeğenimi bana bıraktı ilk kez yanlız kaldık ecreyle ama hiç ağlamadı maşallahh bide cimcime mi cimcime öyle oyunlar yapıyorkii ben yoruldum inan onu izlerkenn mayısta iki yaşını dolduruyo onla uğraşırken gelemedim sonra eltimde geldi mutfak vs geç gittiler işte o yüzden yoktum canımm resim hee bizde mi göndersek acepp malum gakın buluşmasıysa cismimiz olmazsa da resmimiz olsun dimiiiiikaydirigubbakcemile5
radyolojim annem arçelikten biz ise bekodan hiç memnun değilizzz tvsi 3 yılda çöpe gitti çünkü tüpü bitmiş tüp fiyatınız biraz üstüne sıfır tv aldık bizdee neyse ama beyaz eşya tamamen şans işi yaa umarım en kalitelisine denk gelirsinnn:1hug:
bu arada hani denefe dediğim telde arkadaşım beni kahve içmeye çağırmıştı ben birazdan kaçacamm biraz devamsızlık var bugünlerde ama telafi edecem inşallahhhh
nevinim gülyüzlüm çileğim alhanım pinkim nazım berinim zuhalim esramm mumucumm nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

anladın cnm sağolasın inş. :1hug: Allah nasip kısmet ederse :CüvCüv:
nevinim gülyüzlüm çileğim alhanım pinkim nazım berinim zuhalim esramm mumucumm nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Şeniz buna şükür myhopçum :a015:

nehirrrrrr nerdesin kaydirigubbakcemile netin mi yok gene yoksa :çok üzgünüm:

herkesin işi var galiba çilekim.bende gideyim artık
annemle arçeliğe bi bakıcaz.
heralde yine arçelikten vazgeçmiycez gibi geliyo.
hadi öptüm hepinizi.görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…