- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.541
tamam tatlım hadi tast gelsin işiniz inş. a.s.herkesin işi var galiba çilekim.bende gideyim artık
annemle arçeliğe bi bakıcaz.
heralde yine arçelikten vazgeçmiycez gibi geliyo.
hadi öptüm hepinizi.görüşürüz
ehh işte berinçim buna şükür a.sslm kızlar nasılsınız
teknıkerim cılegım keyıfler nasıl
herkesler nerde bilmiyorum lotusumslm kızlarkaydirigubbakcemile5
napıyosunuz bakayım?????????ancak gelebıldım..........
cılekım senın hamıslık ıcınde yazı beklıyoruz desene.........su aralar radyolojı ve naz........hazıranda denef,nevın,pınk,gulyuzum....arada sen......unuttugum varsa affola ekleyıverın canlar.......:uhm:
bu arada bızler herseye aglayabılırız,benım esımde agladıgım zaman sebebını anlatsamda pek anlayamaz.......onlar ıcın aglamak cok olaganustu bır durum cunku.......:sm_confused:.....
radyolojım kacıyomusun???????:çok üzgünüm:svet sen yaz gelsede kalın gıyın bobreklerın azmasın usutmemeye bak canıma.s.
myhopem oyle ıste bulusmayA gdemeyenler resım yollıcak canım.....:roflol:kaydirigubbakcemile3
eeeeee herkesler nerede????:1hug:
herkesler nerde bilmiyorum lotusum
kesin ben çıkınca gelir hepsi :dilcikar:
sen yine peşimizdesin bakıyorum hemen listelemişsin yine :roflol:
yalnız sıra şaşmasın ben en sondayım laelaelaelaelae haziranda sadece kontrol var çalışmalar çok daha sonra yanii kaydirigubbakcemile3
evet cnm benim eşimin de neden ağladığıma dair önemli bişey yoktur kafasındaa kaydirigubbakcemile3
hersey cokkkkkkkk guzel olacak nsallah canım hepımız ıcın:Saruboceq:Şenizinşaallah lotusum a.s.
bende merak ediyorum nasıl gelişecek olaylarr fisfisfis
Allah hayırlısını versin inş. hepimiz için :Saruboceq:
hosgeldın pınkcım ne var ne yok????????kaydirigubbakcemile5selam kızlar
bende bugun teyze kızına suveter ormeye başladım coktandır soyluyodu sıftah yapıyım dedim sonrada benım bebege yapıcam
denefim biliyorum ben bunu yaa :))çilegim canım oyunun adı BUBBLE SHOTER
ZATEN HEMEN YA 2.YADA 3 OYUN .ÇOK SÜPER YA.TOPLARI VURUYOSUN VURDUKÇA PUAN ALIYOSUN.AMA AYNI RENKLER OLACAK..3 TOP YAN YANA GELİNCE YOK OLUYO ZATİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?