Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlarkaydirigubbakcemile5
napıyosunuz bakayım?????????ancak gelebıldım..........
cılekım senın hamıslık ıcınde yazı beklıyoruz desene.........su aralar radyolojı ve naz........hazıranda denef,nevın,pınk,gulyuzum....arada sen......unuttugum varsa affola ekleyıverın canlar.......:uhm:
bu arada bızler herseye aglayabılırız,benım esımde agladıgım zaman sebebını anlatsamda pek anlayamaz.......onlar ıcın aglamak cok olaganustu bır durum cunku.......:sm_confused:.....
radyolojım kacıyomusun???????:çok üzgünüm:svet sen yaz gelsede kalın gıyın bobreklerın azmasın usutmemeye bak canıma.s.
myhopem oyle ıste bulusmayA gdemeyenler resım yollıcak canım.....:roflol:kaydirigubbakcemile3
eeeeee herkesler nerede????:1hug:

herkesin işi var galiba çilekim.bende gideyim artık
annemle arçeliğe bi bakıcaz.
heralde yine arçelikten vazgeçmiycez gibi geliyo.
hadi öptüm hepinizi.görüşürüz
tamam tatlım hadi tast gelsin işiniz inş. a.s.
slm kızlar nasılsınız
teknıkerim cılegım keyıfler nasıl
ehh işte berinçim buna şükür a.s
sen nasılsın bakalımm :1hug:

Kızlar salam vermeye aÇtım tam tyopıĞı.geÇmıŞe bakım dedım.patron geldı.Öyle aÇılmıŞ kaldım.
Aman bır tÜrlÜ yazamadım .okuyamadıam da geÇmıŞı bacualr .
Ben bıraz ÇalıŞacĞaım ,18,30 gıbı Çıakrım ınŞallah.
GÖrÜŞemezek ıyı akŞamlar

herkesler nerde bilmiyorum lotusum
kesin ben çıkınca gelir hepsi :dilcikar:

sen yine peşimizdesin bakıyorum hemen listelemişsin yine :roflol:
yalnız sıra şaşmasın ben en sondayım laelaelaelaelae haziranda sadece kontrol var çalışmalar çok daha sonra yanii kaydirigubbakcemile3

evet cnm benim eşimin de neden ağladığıma dair önemli bişey yoktur kafasındaa kaydirigubbakcemile3

canım bız nehırle anlasmalıyız ya tedaviden kaçanı enselıyoruz hemenkaydirigubbakcemile3sen daha hıc dusunmemıstın zaten once borclarım dıyorsun,bır bakıma haklısında bu zamanda hayat zor....ınsallah tedavıye gerek kalmadan hemencecık kosup gelecek melegın:Saruboceq::Saruboceq::1hug:

inşaallah lotusum a.s.
bende merak ediyorum nasıl gelişecek olaylarr fisfisfis
Allah hayırlısını versin inş. hepimiz için :Saruboceq:

bende bugun teyze kızına suveter ormeye başladım coktandır soyluyodu sıftah yapıyım dedim sonrada benım bebege yapıcam

inşaallah lotusum a.s.
bende merak ediyorum nasıl gelişecek olaylarr fisfisfis
Allah hayırlısını versin inş. hepimiz için :Saruboceq:
hersey cokkkkkkkk guzel olacak nsallah canım hepımız ıcın:Saruboceq:Şeniz
hosgeldın pınkcım ne var ne yok????????kaydirigubbakcemile5
bende bugun teyze kızına suveter ormeye başladım coktandır soyluyodu sıftah yapıyım dedim sonrada benım bebege yapıcam

ohhhhhhhh elıne saglık canım......en hıcbısey yapmadım bebelerıme......tembel anneyım ıste.....bu kıs kendıme basladıgım hırkayı bıle zor bıtırdım....aslında bıtırdım bıle denemez yakasını işlemeden kıslıklarla kaldırdım....daha yaparım ama nasıpse:1hug:

lotus iyiyim canım benim eşim hasta biraz grip olmuş ona bişiler hazırlıycam görüşürüz ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

orunce sıtres atıyor ınsan iyi gelıyor
gecen kış bı kac şey ormuştum de bu kış hep pc ye takıldım
lotuscum sende başla bır an once
ne demışler başlamak bıtırmenın yarısıdır dıye

çilegim canım oyunun adı BUBBLE SHOTER
ZATEN HEMEN YA 2.YADA 3 OYUN .ÇOK SÜPER YA.TOPLARI VURUYOSUN VURDUKÇA PUAN ALIYOSUN.AMA AYNI RENKLER OLACAK..3 TOP YAN YANA GELİNCE YOK OLUYO ZATİ..

günaydınn hatunlarr mirmirmirmir
Allah Allahhhh nehir gelmemiş hala ya nevin de yok nolduu ki :sm_confused:
merak ettim şimdii :a015:
çilegim canım oyunun adı BUBBLE SHOTER
ZATEN HEMEN YA 2.YADA 3 OYUN .ÇOK SÜPER YA.TOPLARI VURUYOSUN VURDUKÇA PUAN ALIYOSUN.AMA AYNI RENKLER OLACAK..3 TOP YAN YANA GELİNCE YOK OLUYO ZATİ..
denefim biliyorum ben bunu yaa :))
ben de başka bişi sandımmdı gamyoncuiremsu

günaydınlar.
inşallah bugün herkes çok iyi olur.bende bugün kırmızı misafirlerimi bekliyorum.gelmezlerse hiç heyecan yapmıycam.yarın da bekliycem.bugün gelir gibi hissediyorum.belim ağrıyor.
çilekim gece de kimsecikler yokmuş.bugün kaçaklar gelir heralde

inşaallah cnm :uhm:
bu arada bugün kontrolün vardı değil mi :CüvCüv:
ayrıca beyaz eşya olayını ne yaptınız CADIARZU

günaydın
nasılsınzı bakalım
gece muhabebt varmış yine.
ben üşüyorum arkadaşalr.
ya
bu işyeri hava soğukken neden yakmayı düşünemiyor yaaaaaaa
öleceğiz soğuktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…