- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.681
ıyı geceler nazım allah rahatlık versın.
lotusum senıde yanlız bırakmak ıstemem ama bende cıkıyorum canım.benım kız kıpır kıpır wc yolunu arsınlatıyo sabaha kadar azcık uyuyayım barıı.
bu arada sabah dükkanı acan arkıdışimizede günaydınlarrrrr
tabikiii hayır kaydirigubbakcemile3, çok basit bişey zatencılegım bende hıç bınmedim teleferıke korkarmıyım bılmıyorum
bebek duşuk olurmu korkudan acep
sen niye hiç geçmişi okumuyosun bakiimmm :mymeka:benim için no probleme canım
ben anadolu yakasındayım ama eminönü bana yakın
bide eşimin bırakacağını düşünürsek 30 dk ordayım
ayıptır sorması ne kumaşı kuzum bu
mesaj alınmıştır şakkıdı Şenizeeeeeeee bulusmanın yerı ve zamanı da tamam neredeyse yanı.....o kadar ugrastım baktım olmuyor beyaz bayrak cekıyorum canlar napım:çok üzgünüm::roflol:sızın adınıza sevınır,fotolarınızla avunuruz bızde........sengözlerimebaksanabkumasların da resmını ısterız ha ona gore......hatta bulusmaya gıdemeyen gakcılar olarak bız ıcılen kahvenın fıncanının bıle resmını ıstıyoruz dımı kızlar:dilcikar::roflol:
ıyı geceler nazım allah rahatlık versın.
lotusum senıde yanlız bırakmak ıstemem ama bende cıkıyorum canım.benım kız kıpır kıpır wc yolunu arsınlatıyo sabaha kadar azcık uyuyayım barıı.
bu arada sabah dükkanı acan arkıdışimizede günaydınlarrrrr
bende uyuyorum kızlar kepenklerı ındırıyoruz alhanımla ..............herkesı optuk Şeniz
doktorumla görüştüm şimdi.bugün muayeneye ağırdı.yarın iğnelere başlıyoruz
pofff
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin seniinnnnnGünaydııınn...
Çilek elime geçme sakın:mymeka: Ne karışık rüyalar gördüm senin yüzünden yaa..
Buluşmaya annemle ben yetişemiyoruz bir türlü,ablam sizin yanınızda, sen telefonda diyorsun bir daha görüşmeyelim hıh falan diyorsun. Ayy ne moralim bozuldu yaa rüyamdakafamçokkarıştı
Lotusum canım benimmmm:teselli: Söz senin için özel fotoğraflar çekeceğim:içelim:
Bu arada okumaya bende varım tabikide.
Ama doğru başka bir şeyde okuyabiliriz aslında. Ne okunur başka?
Ben varım hepsine.
Bencede bir sefer daha okunsun. Şööle hamişlerimiz okkalı dualar etsin:roflol:
Bu arada annemde istanbul için çok heyecanlı. Ayy kamerayıdamı götürsek diyorkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin seniinnnnnGünaydııınn...
Çilek elime geçme sakın:mymeka: Ne karışık rüyalar gördüm senin yüzünden yaa..
Buluşmaya annemle ben yetişemiyoruz bir türlü,ablam sizin yanınızda, sen telefonda diyorsun bir daha görüşmeyelim hıh falan diyorsun. Ayy ne moralim bozuldu yaa rüyamdakafamçokkarıştı
Lotusum canım benimmmm:teselli: Söz senin için özel fotoğraflar çekeceğim:içelim:
Bu arada okumaya bende varım tabikide.
Ama doğru başka bir şeyde okuyabiliriz aslında. Ne okunur başka?
Ben varım hepsine.
Bencede bir sefer daha okunsun. Şööle hamişlerimiz okkalı dualar etsin:roflol:
Bu arada annemde istanbul için çok heyecanlı. Ayy kamerayıdamı götürsek diyorkaydirigubbakcemile3
Radyolojim itiraf et her ay aynı şey olmuyor mu hasta olunca.
Dünyanın yıkılması, hiç birşey yolunda gitmeyecek, kim bilir daha neler yaşayacağım, yok ben galiba anne olamayacağım...vs. vs.. bir sürü düşünce.
Ama geçiyor bikaç gün sonra. Yeniden toparlanmaya başlıyorsun. Bir dahaki ay için heyecanlanmaya bile başlıyorsun.
İnsanız işte bir garibiz.
Gene öyle olacak inşallah. Umutsuzluğun evet sürecek biraz daha ama. Gene bebişimiz için heyecanlanmaya başlayacaksın.
Geçecek umutsu günler inşallah...
Bak kıpırdanmaya başlayacaksın, doktorun çağırmış çünkü :)
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin seniinnnnn
dün ne düşündüysen artıkkkkkk :mymeka: etkisinden kurtulamamışsınn delikafadulden
anneye bak yaadelikafadulden, ben anneme dedim böle böle buluşuyoruz diye sizden de daha önce hiç bahsetmemiştimm ama, bakarız dedi :1ninca: :dilcikar:
kamerada getirin tabiii :lepi: Şeniz
sen niye bu kadar akıllısın.niye bu kadr mantıklısın.niye herşeyi çok güzel ifade ediyosun
ben neden böyle olamıyorum :çok üzgünüm: :1no2:
bende dün eşime nasıl nered buluşacağımızı anlattım
biraz telaşlandı gibi geldi bana
böbrek mafyasının eline düşme sonra diyo :))
:roflol: o getirsin seni hem içi rahat ederbende dün eşime nasıl nered buluşacağımızı anlattım
biraz telaşlandı gibi geldi bana
böbrek mafyasının eline düşme sonra diyo :))
ayy hala hava atıyor yaa :dilcikar: noldu ki dün benneyaptımki
Bilmem artık ne düşündüysem:dilcikar:
Birtek naz bekliyordu rüyamda bizi. Ama saatte 19:30 biz daha izmitteyiz geleceğizde görüşeceğizde.
Ama hazırlanamıyorum bir türlü. Radyoloji artık bekleyemezmiş..Bende senin su ısıtıcın varmış:roflol: sana burdan almışım, onu getirecekmişim:roflol: sen yok bir daha görüşmemize gerek yok falan diyorsun:roflol: Bende diyorumki ama görüşmemiz lazım:roflol: Ayy ne rüyaydı.
Bizim kamerada çok eski. Gerçi çok severim kendisini:1closedeyes: Biraz ağır yani. Bizde kesin kim taşıyacak muhabbeti olur:roflol: Yani okadarda büyük değil tabi:roflol::roflol:
Ama annem sizi tanıyor. Sen daha ilk söylemişsin, öyle karşılaması normal yania.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?