Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hee bu arada ben o çokk sevdiğin güneşi göremiyorumm :1no2: benneyaptımki bu dört yanı kapalı ofis odamdan :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 manikrünü kendin yapamıyon mu tembel nehir :mymeka:

:çok üzgünüm:Yapıyorum ama kuaförün yaptığı gibi olmuyor. O birde masaj yapıyor ellerime ohh çok güzel oluyor.
Hem bide çok zaman ayırmam gerekiyor ona. Ben eve gidiyorum, yemek yiyiorum, azcık tv seyrediyorum yada internet takılıyorum sonrada cup yatağa. Hiç halim olmuyor. Kuaför iyidir iyi. Kendi aletlerimde var. Hastalık riskimde yok çok şükür.

Aayy güneş çıktı, inşallah havalar ısınır artık.Olsun göremesende varlığı yeter canımm:1hug:

ben ömrü hayatımdaa manikür yüzü hiç görmedim ki hatta padikür, manikürr karıştırıyom hep hangisi eldi ayaktı diye :roflol:
şuna bak hele şimdiden vakit darlığından bahsediyoo :1closedeyes:... hee sen hele bi evlen ben o zaman görürümmm seni:1closedeyes:, ben napimmm ( (epilasyon yapmaya bile vakit bulamadım bu hafta mesela sinir oldum, hiç yapmak istemediğim şeyi yaptım mecbur :1no2:)

ayy ne dicem güneş dedindee, şöle balık ekmeklerimizi alıpta biraz ilerdeki gülhane parkında yiyerek piknik yapsak alkisalkisalkis

Çileekkkkkkk gittikçe bayılma durumlarına geçeceğim galibaa:lepi::lepi:
Harika olur yaa..Uf yaa.. İstanbulda kalacaz böyle giderse.
Kendimi zincirleyecem zaten beni bırakın burda diye :roflol:
Ayy böyle sultanahmette yakın diil mi ayy yorgunluktan öleceğizkaydirigubbakcemile3

Herkese selamlarrrr....

Lotusum ben doğal yollardan hamiş kalma ihtimalim için sıfır dedim tatlım.Yoksam umutluyum yani tüp bebekten ,olacak inşallah busefer Allahın izniyle...Sen bütün cümlelerimi didikliyebilirsin canım,no problem...:))))

Kızlar bunca plana sabah namazına müteakip çıkarsak anca yetişiriz kanımca:))))

Ahhh Radyolojim ahhhh...Bilmezmiyim o dünyaların başına yıkılmasını.Her şey benimi buluyor,neden herkesin oluyorda benim olmuyor,hiç bir işim yolunda gitmicekmi vs.vs.durumlarını...Hayata küsmeler,tamam istemiyorum artık hiç bişey diye düşünmeler,tedavi mrdavi yok artık bu sondu demeler...Ama geçecek bunlar...Yolun çok başındasın unutma,şimdiden bukadar sıkarsan kendini olmaz canım,bizim işimiz sabır işi,tevekkül işi,inanç işi...

Ama bu düşüncelerin süresi en çok 2gündür tamammı canım?3.gün yepyeni bir aya umutla başlama günüdür,iğnelere hevesle,umutla,inançla başlama günüdür...Öyle iğne olmak istemiyorum falan deme lütfen,yumoşlarının gönlünü kırma...

Allahu teala,duaları kabul olmayan kullarının hala ısrarla dua etmelerini çok sever.ıstediğini vermiyorum ama hala benden istiyor dermiş.Yani istemekten yılmıcaz,olmıcak biz yine isticez,olmıcak biz yine isticez ve artık Rabbim dicekki,bu kulum bana sadık kaldı ,hep benden istedi,isyan etmedi ve yılmadı,vazgeçmedi..."OL" dicek ve olacak O'nun lütfuyla...

Bunları bildiğini biliyorum ama tazelemek istedim canım benim...

kaydirigubbakcemile3 program gitgide şekilleniyor ve büyüyorda nevincim haklısın galiba :roflol:
neysee hangisine yetişebilirsek, maksat güzel vakit geçirmek inşş. :lepi:
sultanahmette uzak sayılmaz ama bayılacam yaniii laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Ben asıl isteğimi söyliyimmi???

Doğu bankta yemek takımı bakmak istiyorum aslında ben aylardır.
Gerçi anamla benim işimiz belli olmaz. Çünkü biz daha geçen ay istanbula gelip yemek takımı bakmayı planlıyorduk.
Dönerken bilem uğrayabiliriz.
Ee her zaman geldiğimiz yer değilki heves ediyoruz işte

Bu arada alhanım sobeekaydirigubbakcemile5

Yani o civarlar diyelim çileğim.
Ablamda oralardan almıştı yemek takımını. Ve istediğin kadar parça eklettirip çıkartabiliyormuşsun .
Ne bileyim ablam oralardan aldıya bende o civarlara bakmak istiyorum bi ne modeller var, fiaytları nasıl falan.
Aynen biz götürüypruz topiği bugün.
Swetin yeşil ışığı yanıyo ama hiç pas vermiyor.

Ağrılarını soruyorum sabahtan beri çıtı çıkmıyor.

kızlar maşallahınız var...ben yokken neler kaynatmışsınız öyle...bizde lotusumla güzel vakit geçirdik......
gezmelere de karar verilmiş......anacım ayaklarınıza rahat birşeyler giyin bu kadar yeri nasıl gezeceksiniz,plandağınız yerlerin hepsini bir gündemi gezeceksiniz.......içinizde hamiş olanlar da var ona göre yer ayarlayın...fıldır fıldır gezeceniz demek sırnaşık şey

radyolojim,yüzsüz misafirlerin gelmiş demek canım ama canını hiç sıkma bacum,sen bir şekilde yöntemini bulup bu işi becerecen ben buna inanıyorum......

bende tahtakaleden almıştım güral porselen 240 tl ydi baya uyguna aldık a.s
ama doğu banktan o şekilde satıldığını bilmiyordum fisfisfis

kız sitedeyim gibi görünüyor ama sadece ismen
yani pek takılamıyorum
hatta bir ara baktım.ağrıalmımı sorduğunu görüdm ama yazmadığımı biel farketmedim.
çok daha iyi canım sağolasın.
Bugünlerde işlweerim biraz karışık.
Azıcık da kafam karışık
bir kaç sorun kafam da büyüyor.uzaklaşmak sitiyorum ama şu an bu mümkün değil.
Bir saate felan düzelirim diye düşünüyorum.inşallah.
Siz maşallah kaptırmıınız
kız
ssen tabak çanağa sonra bak.bu gezme günü olsun annem ,sonra da tabak çanağa gelirisn.yavru kuşum

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
radyolojim nehirimle nevinim düşündüklerimi yazmış zaten umutsuzluk yok inadına her ay taki onu yakalayana kadar yeşertecez onu dualarımızla sulayacaz Rabbim de nasip edecek inann başka topikte bir arkadaşım meryem süresinden bahsetmişti gerçi bilmiyorum belli bir kesmimi yoksa hepsi mi okunuyor ama onu okuduğu ay hamiş kaldı tabi nasip kısmet ama hani dua diyoruz ya aklıma geldii siz karar verin biz okuruz canlarımm yeterki Hak katında kabul olsun sonu mutluluk olsun hepiniz içinnnn:1hug:
off planlara bakkk içim gitti şimdi resimlerle idare edecez artık napalımmm:çok üzgünüm:
denefim swetem lotusum alhanım nazım gülyüzlüm çileğim nevinim nehirim pinkim berinim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

selam kızlar nasılsınız bende gecmışı okurkene sureklı pc donmaya başladı nıhayet okumayı
başardım

evet gulhaneyı turlamak guzel olur mıs gıbı agacların altında oturmak ve gezınmek ah ahhh

gec geldım herkes gıtmış
bende bıraz teyze kızına gıdım barı orgu yapım gevezelek ederkene
hadı akşam goruşuruz optuma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…