- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.701
kaydirigubbakcemile3 manikrünü kendin yapamıyon mu tembel nehir :mymeka:
ben ömrü hayatımdaa manikür yüzü hiç görmedim ki hatta padikür, manikürr karıştırıyom hep hangisi eldi ayaktı diye :roflol:
şuna bak hele şimdiden vakit darlığından bahsediyoo :1closedeyes:... hee sen hele bi evlen ben o zaman görürümmm seni:1closedeyes:, ben napimmm( (epilasyon yapmaya bile vakit bulamadım bu hafta mesela sinir oldum, hiç yapmak istemediğim şeyi yaptım mecbur :1no2:)
ayy ne dicem güneş dedindee, şöle balık ekmeklerimizi alıpta biraz ilerdeki gülhane parkında yiyerek piknik yapsak alkisalkisalkis
Kızlar bunca plana sabah namazına müteakip çıkarsak anca yetişiriz kanımca:))))
kaydirigubbakcemile3 program gitgide şekilleniyor ve büyüyorda nevincim haklısın galiba :roflol:Çileekkkkkkk gittikçe bayılma durumlarına geçeceğim galibaa:lepi::lepi:
Harika olur yaa..Uf yaa.. İstanbulda kalacaz böyle giderse.
Kendimi zincirleyecem zaten beni bırakın burda diye :roflol:
Ayy böyle sultanahmette yakın diil miayy yorgunluktan öleceğizkaydirigubbakcemile3
bende tahtakaleden almıştım güral porselen 240 tl ydi baya uyguna aldık a.sYani o civarlar diyelim çileğim.
Ablamda oralardan almıştı yemek takımını. Ve istediğin kadar parça eklettirip çıkartabiliyormuşsun .
Ne bileyim ablam oralardan aldıya bende o civarlara bakmak istiyorum bi ne modeller var, fiaytları nasıl falan.
yani o civarlar diyelim çileğim.
Ablamda oralardan almıştı yemek takımını. Ve istediğin kadar parça eklettirip çıkartabiliyormuşsun .
Ne bileyim ablam oralardan aldıya bende o civarlara bakmak istiyorum bi ne modeller var, fiaytları nasıl falan.
Aynen biz götürüypruz topiği bugün.
Swetin yeşil ışığı yanıyo ama hiç pas vermiyor.
Ağrılarını soruyorum sabahtan beri çıtı çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?