Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bizde seni öptük canımm iyi gezmelerrr örgü başlamış hee ben anlamam ama yapanlar var sağolsunnnn akşama görüşürüzzz-eşimden fırsat kalırsaaa-a.s.

denefim sobeeeeeeeeeeedelikafaduldennıhayet karsılastık be canımdelikafadulden
nbr kızlar ıyımısınız?????????cok sukur bugun herkes ıyı gorunuyor......alkisalkisalkis
svetım senın neyın var canım nıye canın sıkıldı??????ne guzel hep pozıtıftın sen benım gıbı pımpırıklı degılsın:1hug:aman bak hep soyluyorum bobreklere dıkkat........
nevınım o zaman pardon hayatım kusura bakma yanlıs anlamısım ben umutsuzlugu......
kızlar dua fıkrım ıcın herkes gorus belırtsın bırde dua belırleyelım o zaman.......ya bır ara bunları topıclerde konusmak yasaklanmısmıydı yanlışmı hatırlıyorum??????bılmeden bırsey yapmayalım da....hatırlayan varmı?????
..bu yaz bası topıgımızde tedavıye baslayacak bacılarda cok,dogum yapacakta cok herkesın nıyetıne gucumuz yettıgınce okuruz olmaz mı?????:1hug:

myhopçum sağol tatlım buna şükür iyiyiz işte Şeniz
lotusçum hoşgeldinn a.s.
evet radyoloji arkadaşım daha önce bana bu yasak konusundan bahsetmişti
bi onunla görüş istersen tam olarak bilmiyorum ben

çilekim sobeeeeeeeedelikafaduldendemın denefımıde sobeledım ama kactı o.......:çok üzgünüm:
canımcım ben senın sayfana baktım bacım senın yas 22 mı??????:1shok:masallah ,ALLAH korusun bu yasta bunca sorumluluk var bıde ustunde......nehır en kucuk bacımızdı bı ustu senmıssın megera.s.a.s.
bu arada demın bır hbr aldım unıversıtedekı kankalarımdandan bırı gelıyor bana bıkac gun...cok sevındım sukur:sm_cool:

Bzı hangı dua oalcaĞına karq verır sonra Öel mesajla takıp ederız canım.Şu an gfıkrımız sÖylÜyoruz
sadece
benbılıdĞım kadarı ıle bır sorun olmaması laızm

ben nıye karamsarım canım sÖyleyeyım sana
bır ay sorna ını dÜŞÜndÜkÇe bunaloyorum
maddı konualr var .bır kaÇ ÇÖzÜlmeyen sorun var .
Aılevı onalrı dÜŞÜnÜyorum kafamıon ıÇınde ıŞte ne bıleyım uĞraŞıyoruz ıŞte
ama arada bunalıverıyoruz
hıÇ ıstemesek de

Neyse Çok ŞÜkÜr az Önce mÜjdelı bır haber aldım.
Allah devamını getırısn.
Rabbım kımseyı darda koymasın
yanı kısmen ıÇım rahatladı paylaŞayım dedım

canım cok haklısın bunu bende sıkca yaparım yarını dusunerek bugunumu feda ederım.....hata aslında.....ınan tesellı ıcın soylemıyorum bebısler daıma ugurlu gelır,kısmetlı gelırler......bak su ankı evımden sıkayetlerım vardı ama yapamam derken,hıc akılda yokken hamdolsun bır anda yenı ev nasıp oldu...borcumuza bıle korkmuyorum su an bu bana onların uguru,nasıp oldu ınsallah bır sekılde odenır dıyorum.......4 yıldır bekleyıp doguma 2 ay kala olması tesaduf mu sence????????ınan etrafımda boyle yuzlerce ornek var.....aılevı sorunlarıda anlayabılırım ınsallah defnemızi gorunce senı uzenlerın kalplerı yumusayacak.....ve ne kadar uzulursek uzulelım hersey olacagına varıyor be canım,su akar yolunu bulur ınan uzulme...:Saruboceq::ecrin_bebek:Şenizbak karnında sertlesmıstır sımdı senın gergınlıkten yazık kızımıza aaaaaaaaaaa olmaz kı ama yapma:teselli::ecrin_bebek::CüvCüv:

Neyse Çok ŞÜkÜr az Önce mÜjdelİ bİr haber aldım.
Allah devamını getİrİsn.
Rabbİm kİmseyİ darda koymasın
yanİ kısmen İÇİm rahatladı paylaŞayım dedİm
tam sana msj atmıstım canım bunu okudum.......hepımız ferahlara cıkarız ınsallah:Saruboceq:

selam kızlar dimpleyi arıyorum kaçak burdaymış lülülülülülü

hosgeldın canım.........napıcan bakim sen bızım cılegımızıkaydirigubbakcemile3oturun ıkınızde surada gtmeyın bır yere:1hug:

temmuzda 23 doluyor Allah izin verirsee cnm
evet bi yandan erkenden bunları atlattım diyorum ama bi yandan da diyorum ben daha 22 yaşındayımm ve bu kadar sorumlulukkk:1no2:.. ağır geliyor kafamçokkarıştı
inanır mısın bazen kendimi 25-30 gibi hissediyorumm
ama kader nasip kısmet işte cnm :1rolleyes:
Rabbim böyle istedi :1rolleyes:
Neyse Çok ŞÜkÜr az Önce mÜjdelİ bİr haber aldım.
Allah devamını getİrİsn.
Rabbİm kİmseyİ darda koymasın
yanİ kısmen İÇİm rahatladı paylaŞayım dedİm
hayır olsunnn inş. :teytey:

canım arkadaşlarım yazmaya zamanım yokda okuyup çıkıyom kusura bakmayın.sizleri çok öpüyorum....hasta arasında bu kadar oluyo..ah ah evde olsam hep kk açık olurda.burda malaesef kendi pc olmayınca oturamıyom her zaman...:çok üzgünüm:

sen ısıne bak hayatım kalbımız senınle..........kolay gelsinnnn:1hug:

Şeniz Allah kolaylık versin denefimm :1hug:

swetem aynı problemler benzer şekilde bizde de varr eşim malum esnaf alacak çokk gelen faturalara yetmiyor daha hiç hazırlık yapamadık doğumu düşünüyorum ama Allah büyük lotusumun dediği gibi inşallah bir kapı açacak diyorum tek umudum o zaten başka kimseden fayda yok çünküüüü:çok üzgünüm:tam anlamadım ama devamı gelir inşallah canımm bu arada sen iyi ol meleğin iyi olsun gerisi Allah kerimmm:1hug:
denefimm kolay gelsin canımmm ne kusuru sen iyi ol yeterkii arada yaz yeter canımm bizde seni öpüyoruzzzza.s.

hosgeldin canım..........dedıgın gıbı ALLAH kerim.......
ben cıkıyorum kızlar.......belkı aksam grusuruz........herkese ıyı aksamlar:1hug:

lotusum ve myhopem evet allahtan başka sığınacak başka bir şeyimiz yok.
elbeteki kapılar kapandığı gibi açıalcakta.
hep o duygu ile ayaşadım .şükür çok fazla yansıtmak istemedim defne me bu kötü duygularıçama hassa kızım benim anlıyor herşeyi.
ailevi derken eşim tarafının dışında dua etiğimzi düzelsin diye beklleidğimzi başka sıkıntıarl canım.
defnem in uğuru inşalalh ehpimizi sarar.
ama o kunuda az önce mutlu haber aldım.
abşam aradı .inşallah çok çok güzle günlerin başlangıcı olacak.
rabbim hepimzie size de bize kapılarını açacalk inşallah .
dünyanın en güzel anne leri sizlerde rahata çıakcaksınız bizlerde.
anne adayalrı ssize de sözüm ona göre...

slm canlarım nasısınz?berınım sen varsın yanlızca nasılsın bacım?
swetım ınan kul sıkısmayınca hızır yetısmıyor.ve kızın kısmetıne cok ınan.ben hamılelıgımın basından berı özel hastanelere dökmedıgım para kalmadı en dara düştüğümüz vakıt rabbım bır kapı actı mutlaka.kızım çok kısmetlı ben bunu bırcok kez denedım..gercekten rabbım onları rızıklarıyla gönderıyor.dilerım sıkıntıların tez zamanda gecer canım.

anam anam canlarım gelmıssss... hosgelmıssınız kızlarr.
ben bugun cok yogundum mısafırlerım vardı sonra onklar gıttıler komsulaım geldı mutfak halımı yıkadılar sagolsunlar.allah sızede böyle komsular nasıp etsinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…