- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.721
Bzİ hangİ dua oalcaĞına karq verİr sonra Öel mesajla takİp ederİz canım.Şu an gfİkrİmİz sÖylÜyoruz
sadece
benbİlİdĞİm kadarı İle bİr sorun olmaması laızm
ben nİye karamsarım canım sÖyleyeyİm sana
bİr ay sorna ını dÜŞÜndÜkÇe bunaloyorum
maddİ konualr var .bİr kaÇ ÇÖzÜlmeyen sorun var .
Aİlevİ onalrı dÜŞÜnÜyorum kafamıon İÇİnde İŞte ne bİleyİm uĞraŞıyoruz İŞte
ama arada bunalıverİyoruz
hİÇ İstemesek de
tam sana msj atmıstım canım bunu okudum.......hepımız ferahlara cıkarız ınsallah:Saruboceq:Neyse Çok ŞÜkÜr az Önce mÜjdelİ bİr haber aldım.
Allah devamını getİrİsn.
Rabbİm kİmseyİ darda koymasın
yanİ kısmen İÇİm rahatladı paylaŞayım dedİm
selam kızlar dimpleyi arıyorum kaçak burdaymış lülülülülülü
çilekim sobeeeeeeeedelikafaduldendemın denefımıde sobeledım ama kactı o.......:çok üzgünüm:
canımcım ben senın sayfana baktım bacım senın yas 22 mı??????:1shok:masallah ,ALLAH korusun bu yasta bunca sorumluluk var bıde ustunde......nehır en kucuk bacımızdı bı ustu senmıssın megera.s.a.s.
bu arada demın bır hbr aldım unıversıtedekı kankalarımdandan bırı gelıyor bana bıkac gun...cok sevındım sukur:sm_cool:
hayır olsunnn inş. :teytey:Neyse Çok ŞÜkÜr az Önce mÜjdelİ bİr haber aldım.
Allah devamını getİrİsn.
Rabbİm kİmseyİ darda koymasın
yanİ kısmen İÇİm rahatladı paylaŞayım dedİm
evet burdayımmm :dilcikar: niye arıyomuşsun beniii :çok üzgünüm:selam kızlar dimpleyi arıyorum kaçak burdaymış lülülülülülü
canım arkadaşlarım yazmaya zamanım yokda okuyup çıkıyom kusura bakmayın.sizleri çok öpüyorum....hasta arasında bu kadar oluyo..ah ah evde olsam hep kk açık olurda.burda malaesef kendi pc olmayınca oturamıyom her zaman...:çok üzgünüm:
Şeniz Allah kolaylık versin denefimm :1hug:canım arkadaşlarım yazmaya zamanım yokda okuyup çıkıyom kusura bakmayın.sizleri çok öpüyorum....hasta arasında bu kadar oluyo..ah ah evde olsam hep kk açık olurda.burda malaesef kendi pc olmayınca oturamıyom her zaman...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?