Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lotusum ne demek canım,bacılık hangi günlerde belli olur,ama sağlam olsamda daha çok yapabilseydim keşke...kendinize iyi bakın,ben şimdilik kaçıyorum belki ilerleyen saatlerde tekrar girerim...

Radyolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyuyonmu beni bacımmmmm....

Ne hiç ses etmiyon kızzzzz.....

Lotusum amin amin amin canımmm....Ohhh Gülyüzlümün ellerine sağlık,Allah razı olsun...

Radyolojim beni geçebilir...Benden bikaç gün önce başlıcak kısmetse....

lotusum ne demek canım,bacılık hangi günlerde belli olur,ama sağlam olsamda daha çok yapabilseydim keşke...kendinize iyi bakın,ben şimdilik kaçıyorum belki ilerleyen saatlerde tekrar girerim...
sagol canım ya bunca yorgunlugun ıcınde banada yetısıyosuna.s.a.s.grusmek uzere.......
ınsallah nevınım en kısa zamanda topıc senlensınde bıkac gun fark oluversın dımı.......surda hamıs sevınclerı yapalım nasıpse:CüvCüv::CüvCüv::teytey:
kızlar esım pcyı ıstıyor belkı sonra yıne grusuruz........a.s.

BEN GELDİM....naslınız canlar.
lotusum çok kalacanmı annende...
bizde dügün telaşesine başladık...haziranın 17 sinde dügünümüz var..
nazım hadi bakalım merakla bekliyom canım..:1hug:

kimse yokmuuuu bende bebeği uyuttum da geldim görümcem içerde gideyim bari
iyigeceler...

inş lotusum inş güzel allahım bize nasib eder bu ay :Saruboceq::Saruboceq:
isteyen bütün arkadaşşlarımla aynı anda hamiş oluruz inş allah büyüktür:Saruboceq:

uykum kactı kızlar bır bakınayım dedım kk ya..........kaydirigubbakcemile3
denefım esım bu haftasonu memleketıne kaynımın dugunune gdecek....pazar donecek.....bana az evvel salıya kadar fılan kal orda dıyordu ama bılmıyorum..annemler hıc bırakmak ıstemıyorlar benı zaten kendı evıme........zamanım belırsız yanı canım.....ben gulyuzum ve senın aracılıgınla hbrdar olurum ınsallah herseyden...mumucum gel artık yıne kayıpsın guzelım ya........
iyi geceler herkese........:1hug:

hayırlı sabahlarrrrrrr a.s.
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis
duuuuur gitme benı yanlız bırakmaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
neyse git madem yoksa kocacın napar sensız.kendıne ıyı bak canım görüşürz
kaydirigubbakcemile3 gitmişem bilee öpüyorum tatlım Şeniz
bende seni öpüyorum myhopum a.s.
tansiyonun baya düşükmüş be cnm :1no2:
bunun için bişey verdi mi dr. :uhm:
inş. sağlıklı sıhhatli, sorunsuz bi şekilde yaparsın doğumunu :1hug:
güle gülee selametle git lotusum a.s.
kendine çokk iyi bak şutarafagitti
iyigeceler...
bebeği uyuttum geldim deyince bi tuhaf oldum ya delikafadulden
bu bebiş baya alıştırma oluyor sana alkisalkisalkis Şeniz

swetçimmmmmmmm kaydirigubbakcemile
anlat bakalım dünün nasıl geçti alkisalkisalkis
neler yaptınızz :dance:

günaydın pinkçim hamdolsunn iyiyim
sen nasılsınn a.s.
kahvaltı yapmaya çalışıyorum galete ve çayla :bbo:

günaydınlar canım arkadaşlarım
ben yine evdeyim bugün.makinam yine bozuk.yarın olcak gibi gözüküyo.bu hafta iyi tatil yaptım valla :) birazdan temizliğe başlıycam.bi bakam dedim size.evde olmak güzel yaaa :sm_cool:
canım yaa.sen bana ne zaman yazdın ki ben görmedim.dün akşam yazmışsın başında değildim.eşim söyledi.sonra da kapatmış pc yi.geç olmuştu.neyse karşılaşırız bugün heralde.ayrıca sırayı da hiç bilemeyiz canım.olmadık sürprizlerle karşılaşıyoruz tedavilerimiz boyunca.hayırlısıyla hepimiz kavuşalım da beklediklerimize en kısa zamanda,sıralaması önemle deeeelll

iyigeceler...
canım görümcen uzaktan mı geldi.misafir olarak mı kalıyo sizde :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…