- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.781
sagol canım ya bunca yorgunlugun ıcınde banada yetısıyosuna.s.a.s.grusmek uzere.......lotusum ne demek canım,bacılık hangi günlerde belli olur,ama sağlam olsamda daha çok yapabilseydim keşke...kendinize iyi bakın,ben şimdilik kaçıyorum belki ilerleyen saatlerde tekrar girerim...
ınsallah nevınım en kısa zamanda topıc senlensınde bıkac gun fark oluversın dımı.......surda hamıs sevınclerı yapalım nasıpse:CüvCüv::CüvCüv::teytey:Radyolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyuyonmu beni bacımmmmm....
Ne hiç ses etmiyon kızzzzz.....
Lotusum amin amin amin canımmm....Ohhh Gülyüzlümün ellerine sağlık,Allah razı olsun...
Radyolojim beni geçebilir...Benden bikaç gün önce başlıcak kısmetse....
inş lotusum inş güzel allahım bize nasib eder bu ay :Saruboceq::Saruboceq:nazımda hayırlı hbrler verecek bıze bu ay ınsallah....ılk nazın hberı sonra ınsallah nevın,gulyuzum,radyolojı pesıne pınk denef arada ınsallah suprızler ayyyyyyyyy ne guzel olur:teytey:temmuz olmadan topıc hamıs dolsa:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 gitmişem bilee öpüyorum tatlım Şenizduuuuur gitme benı yanlız bırakmaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
neyse git madem yoksa kocacın napar sensız.kendıne ıyı bak canım görüşürz
bende seni öpüyorum myhopum a.s.lotusum alhanım swetem pinkim çileğim nehirim nevinim nazım berinim gülyüzlüm mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
ve bizden haberlerrrrrrr başağrısına tansiyondan büyük ihtimalle dedi 9/4 çıktı ama genelde zaten 9/6 civarıdır bendee neyse umarım haklıdır başka neden yoktur oğluşum 2375 gr olmuşş şimdilik hiçbir sorun yok kontroller 2 haftada bire indii şimdilik bu kadarrrrrrr
güle gülee selametle git lotusum a.s.bu arada ben yarın anneme gdıyorum canlar......ne kadar kalırım bılmıyorum.....denef ve gulyuzum aracılıgıyla hbrlesırız......radyolojım sana zahmet benım grevlerımı onlara bıldırırsen sevınırım.......kaydirigubbakcemile5
pınk,mumu ıkınız yoksunuz nerelerdesınız be canlar:uhm:
cılek,nehır,alhan,svet,denef herkesı optum guzeller:1hug:
bebeği uyuttum geldim deyince bi tuhaf oldum ya delikafaduldenkimse yokmuuuu bende bebeği uyuttum da geldim görümcem içerde gideyim bari
iyigeceler...
günaydın pinkçim hamdolsunn iyiyim
sen nasılsınn a.s.
kahvaltı yapmaya çalışıyorum galete ve çayla :bbo:
iyiyiz efemmm :lepi:hayırlı cumalr nasılsınız
sağol tatlım sanada Şenizbende iyiyim canım bende az önce kahvaltımı yaptım afiyet bal olsun tatlım galetalar
canım yaa.sen bana ne zaman yazdın ki ben görmedim.dün akşam yazmışsın başında değildim.eşim söyledi.sonra da kapatmış pc yi.geç olmuştu.neyse karşılaşırız bugün heralde.ayrıca sırayı da hiç bilemeyiz canım.olmadık sürprizlerle karşılaşıyoruz tedavilerimiz boyunca.hayırlısıyla hepimiz kavuşalım da beklediklerimize en kısa zamanda,sıralaması önemle deeeelllRadyolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyuyonmu beni bacımmmmm....
Ne hiç ses etmiyon kızzzzz.....
Lotusum amin amin amin canımmm....Ohhh Gülyüzlümün ellerine sağlık,Allah razı olsun...
Radyolojim beni geçebilir...Benden bikaç gün önce başlıcak kısmetse....
canım görümcen uzaktan mı geldi.misafir olarak mı kalıyo sizde :uhm:kimse yokmuuuu bende bebeği uyuttum da geldim görümcem içerde gideyim bari
iyigeceler...
swetçimmmmmmmm kaydirigubbakcemile
anlat bakalım dünün nasıl geçti alkisalkisalkis
neler yaptınızz :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?