- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.741
nehirim sorun ingilizce olayı değilde sanırım ben hala oyunun esprisini anlamadım kaydirigubbakcemile3Çileğim o oyun çok süperdir yaa. Annem bile defalarca oynadı o oyunu. Hemde annem hello dan başka ingilizce kelime bilmez. Gerçi haksızlık etmiyim anneme bizim sayemizde ve oyunlar sayesinde çok kelime öğrendi :))) Oynamaya ingilizce gerekmez yani. Mutlaka oynamaya devam et çok zevkli çünkü.
sağol canım.bende sizleri çok özlüyorum buraya giremeyince.yokluğun çok belli oldu canım hoşgeldin...
evet bunu bende çok seviyorum.eğer aynı oyundan bahsediyorsak tabi.ben yahooda oynuyordum.burada da var mı ki.Mortimer Beckett and The Time Paradox diye bir oyun gülyüzüm.
Çok güzel ve zevkli, gizli nesne bulma oyunu. Çoook zevkli çok.
canım hep dualarımızdasın.allah yardımcınız olsun eşinle senin.bakıcı parasını paylaşsanız gerçekten çok iyi olur ama anlattığın kadarıyla görümceler buna da yanaşmazlar.ayrıca moralini bozmak istemiyorum ama altından alınacağı için de kimsenin ucuza çalışacağını zannetmem canım.neyse gün olaaa hayrola inş.ben geldim.ama fazla duramıcam.yatmadan bi bakayım dedim.ben saga sola haber gönderdim.bakıcı tutacaz.eşim kayınvaldemin altını almama razı degil.kızlar bakmıyorsa sen bakmak zorunda degilsin diyo.bakalım insallah vicdanlı bi bakıcı bulurumm...dua edin canlarım.neyse bana müsade öpüyorum hepinizi.gün dogmadan neler dogar demi arkadaşlar...
:çok üzgünüm: sen biliyorsun diye niye hava atıyosun şimdi bana :dilcikar:Çileğim sende varyagamyoncuiremsu
Oyunun amacı mortimer beckett kardeşimiz zaman makinesini yanlış çalıştırıyo, bi türlü kendi zamanına dönemiyo.
Onu oyun odalarından parçaları birleştirerek, işte bi odadaki parçayı öbür odada mesela bir makine çalıştırmak için kulllanarak, şimdiki zamana döndürmeye çalışıyosun.
Bak biraz daha bak çok güzel.
çamaşır makineni çokk beğendimcanım ben çamaşırı 7 kg alıyoduum.bunu illa eşim istedi.8 kg çelik kazan.kuru temizleme yapıyor.yorgan yıkıyor (8144 bj)
bulaşık makinem hemen hemen evde kullandığımın aynısı.5 program.üst sepet doluykan ayarlanabiliyor.(çok kullandığım bi özeellik bu).yarım sepet yıkıyabiliyor.ayrıca da evdekinden de çok memnundum.(62101EI)
buzdolabım derin galiba (5287NEI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?