Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı sabahlar arkadaşlarım a.s.

denefim eğer 3 kişi arasında bölüşülürse bakım parası, kimseye dokunmaz a.s
bunun için konuşun bence
onların düğünü ıvırı zıvırı varsa, sizinde borcunuz var ve paraya onlardan daha çok ihtiyacınız varrr
nehirim sorun ingilizce olayı değilde sanırım ben hala oyunun esprisini anlamadım kaydirigubbakcemile3
ya oyunu her açtığımda
ayakkabı, tahta parçası, tekerlek vs. bulmaya çalışmaktan sıkıldımm :roflol:
bi anlatıverin de bende zevk alayım yahuu alkisalkisalkis

günaydınlar canıma rkadaşlarım
iki gün ev molasından sonra bugün işe gelmek inanın o kadar zor geldi ki.akkşam haber verdiler makine yapıldı diye ama geldim yine arıza var.geçen sefer patlayan parça gece yine patlamış.off yaa.paranoyak oldum iyice.bu yapılsa bile nasıl alışıcam bilmiyorum valla.kızlar eşim midesindençok rahatsız yaa.hiç yüzü gülmüyo.kullanmadığımız ilaç kalmadı.hiçbir çözüm söylemiyo doktorlar.gastrit var.reflü var.öldürüyo adamcağızı.bildiğiniz bi özüm var mı sizin.ne bileyim bitkisel felan da olur.gerçi içmediği otta kalmadı da... :1no2:
yokluğun çok belli oldu canım hoşgeldin...
sağol canım.bende sizleri çok özlüyorum buraya giremeyince.
Mortimer Beckett and The Time Paradox diye bir oyun gülyüzüm.
Çok güzel ve zevkli, gizli nesne bulma oyunu. Çoook zevkli çok.
evet bunu bende çok seviyorum.eğer aynı oyundan bahsediyorsak tabi.ben yahooda oynuyordum.burada da var mı ki.

canım hep dualarımızdasın.allah yardımcınız olsun eşinle senin.bakıcı parasını paylaşsanız gerçekten çok iyi olur ama anlattığın kadarıyla görümceler buna da yanaşmazlar.ayrıca moralini bozmak istemiyorum ama altından alınacağı için de kimsenin ucuza çalışacağını zannetmem canım.neyse gün olaaa hayrola inş.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...artık bilmiyom ne kadara bakılıyo.kaça bakarlar...durumum ölçüsünde bulmaya çalışacagım.insallah ALLAHIM gönlüme göre maddi açıdan bi bakıcı bulabilirim.bakıcı parasına yanaşmıyorlar canım.gücüm yok diyo o kavga ettigim görümcem.aslında kavga edilmedide.konuşurken acı konuştu sadece...
radyolojim geçmiş olsun eşine...insalah tez zamanda tedavisine ulaşır.bence ilk önce doktorlar.bide kk da şifalı otlar bölümü var.alternatif tıp diye .bi oraya baksana canım.
çilegim olmamı bacım tabiki paraya ihtiyacım var.en önemlisi tedavi parası...şimdi hep dua ediyorum.ALLAHIM MASRAFSIZ Bİ BEBİŞ GÖNDER BANA DİYE...:Saruboceq:
bana süpriz yapsın bebem...:Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın kızlar ben bırazdan ist yoluna cıkıcaz
hadı kendınıze iyi bakın

teknıkerım gulyuzum um okuması tamamdır

rady cim Allah tez zamanda şifasını verir inş. eşinin
bu konuda bildiğim bişey yok malesef :1no2:

denefim nasıl yanaşmıyorlarr yaa
konuşuldu ve kabul etmediler mi yanii
yazıkkk çok yazıkkkkk yasakkelime

selam kızlar hayırlı günler diliyorum hepinize ..
denefim üzülme tatlım ALLAH büüyk hayırlısıyla bir çözüm yolu bulucaksınız inş herşey gönlünce olsun tatlım

uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonunda karar verdiğim eşyalarım cumartesi günü gelecek.
4500 yetalecik bayıldım hepsine.inşallah memnun kalırım

güle güle iyi günlerde kullan inş. radycim gri eşyalarını kaydirigubbakcemile3
işte sana bikaç önemli soruu :))
bulaşık makinen kaç programlı?
makinen kaç kg.lık?
ve buzdolabın derin model mi?
bu kadar yeter :roflol:

Radyolojim çooook güzeller çok.
Buzdolabınla çamaşır makinesi gerçekten çok güzel..Diğerleride çok güzel ama o ikisine bayıldım yani.

Rady cim o oyunu biz indirip oynuyoruz. Çok zevkli ama yaa.

Çileğim sende varyagamyoncuiremsu
Oyunun amacı mortimer beckett kardeşimiz zaman makinesini yanlış çalıştırıyo, bi türlü kendi zamanına dönemiyo.
Onu oyun odalarından parçaları birleştirerek, işte bi odadaki parçayı öbür odada mesela bir makine çalıştırmak için kulllanarak, şimdiki zamana döndürmeye çalışıyosun.
Bak biraz daha bak çok güzel.

Lotusum gene stres gene stres.. Allah yardımcınız olsun..Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah...
Bizde hayatımızda eğlence çıkartmaya çalışıyoruz işte.
Kuzenlerle ablamlarla, gülebildiğimiz kadar gülüyoruz, iyi vakit geçirmeye çalışıyoruz...

Denef ablacım bu kararınıza çok sevindim ama maddi olarak nasıl etkileyecek sizi onu düşünüyorum.
Tedavin inşallah ertelenmez ablacım yaa.
Bencede mutlaka diğer kardeşlerlede görüşün. Ne derlerse desinler, ister gönüllü ister değil, bu ücrete katılmak zorundalar.
Vicdansızlık yapmasınlar iyice..

Hee rady cim unutmuşumyazmayı. Geçmiş olsun eşin Allah acil şifalar versin inşallah...

Berinim hadi bakalım hyırlı yolculuk inşallah...
Yaklaş bakalım bize :)))
Ya gittiğin yerde internet var dime?
Bu arada kayınvalidende geliyor mu??

canım ben çamaşırı 7 kg alıyoduum.bunu illa eşim istedi.8 kg çelik kazan.kuru temizleme yapıyor.yorgan yıkıyor (8144 bj)
bulaşık makinem hemen hemen evde kullandığımın aynısı.5 program.üst sepet doluykan ayarlanabiliyor.(çok kullandığım bi özeellik bu).yarım sepet yıkıyabiliyor.ayrıca da evdekinden de çok memnundum.(62101EI)
buzdolabım derin galiba (5287NEI)

hayırlı olsun radyolojim güle güle iyi günlerde kullan inş
alsana bir soru bacım sen yeni evli değilmisin neden yeniledin eşyalarını:::))))
denefcim nehircim pinkim bütün kızlar denke gelemiyoruz bir türlü hepinizi öpüyorum
yanımda bi velet var düştü ağlıyor gene gözünden yaş bile gelmiyo düzenbazın hahhahaa

:çok üzgünüm: sen biliyorsun diye niye hava atıyosun şimdi bana :dilcikar:
baştan tam anlayamadım mantığını napiim :çok üzgünüm:
çamaşır makineni çokk beğendim
çok iyi etmişsin 8 kg almakla
bulaşık makinesini bilerek sordum benim 3 program ve hiç memnun değilim
annemin 5 program çok memnun o da
buzdolabıda ne kadar büyük olursa o kadar iyi
hemen doluveriyor çünkü
güle güle kullan tekrar a.s.

hayırlı olsun canım
tüm eşyaların
güle güle kullan canım
allah eşine de acil şifalar versin.
denefim rabbim sana deridnin dermanını versin.borçlarından kurtatsın.hayıurlsı sağlıklı çocuklar verisn kucağını evini bebeler ile doldurusn.hayırlı evalt olsun inşallah.
anam ne diyeyim.yani 3 kuruş ta olsa yardım etseler bari.ama artık milleti anlmaıyorum ben valla

radyolojim,aldığın herşey çok güzel,hayırlı olsun,güle güle kullan...
kocişin baharatlı acı şeyler yiyiyorsa onlar azdırır derler...hiç yememeli yani...ilaçlar da biryere kadar kesiyor,ondan sonra tekrar...inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

berincim;hayırlı yolculuklar canım,yolun açık olsun.....

denefcim;benim yengemlere bakıcı kadın geliyor,felçli olduğu için altından alıp,yemeğini yediriyor,çamaşırlarını yıkıyor,banyosunu yaptırıyor,aylık 400 ytl veriyorlar...inşallah sende eli düzgün,merhametli bir kadın bulursunda baktırırsınız canım...ama para olayına gelince biraz küfetli oluyor...Allah yardımıcın olsun

kızlar,ben bugün randevumu aldım,yarın sabah dr.gidiyorum...dualarınızı eksik etmeyin ne olur...ayağımın biri hiç gitmek istemiyor niye se......bu sefer gerçekten çok korkuyorum...hep aynı şeylerin başıma gelmesinden usandım galiba....hayırlısı olsun bakalım ne olacak

Kızlar selamlar...

Radyolojim hoşgeldin bacım...Geçmiş olsun,mide fenadır yaa...Eşyaların çok güzel canım,maşallah...Güle güle ,iyi günlerde kullan hepsini inşallah...Buzdolabın benimkinebenziyor sanırım...:))))

Çileğim,biraz zaman alır ama çözersin...Tüm parçaları bulman için ,tamamlanan bazı parçaları uygun yerlere yerleştirmen lazım,yoksam bulamazsın...Bu oyun oldukça zorluyor insanı ama çok keyifli...Minik bi ipucu vereyim çözmediysen...Eğer ayakkabının parçalarını tamamladıysan,odaların birinde taburede uyuyan bi kedi olması lazım,ayakkabıyla ona vurcan...Kedi uyanıp kaçacak ve altından başka bir nesnenin parçası çıkacak hatırladığım kadarıyla...

Denefim kararınız hayırlı olsun,inşallah gönlünüze göre vicdanlı birini bulursunuz...

Berinim hayırlı yolculuklar canım...Evet inşallah net vardır annenlerde nasıl haberleşicez yoksam...

Nazım hakkaten hiç karşılaşamıyoruz senle yaa...Buluşmanın ertelendiğini biliyorsun dimi.O konuyla ilgili bir şey yazmamışsın sanırım,ne diyosun sanada uygunmu 30 mayıs canım?Yazdıysanda görmediysem kusura bakma canım.Bizi bir bilgilendir ,müsaitmisin değilmisin,ok?

Kızlar bende az önce üniversiteden geldim.4 tüp kan verdim,akciğer filmi çekildim.Yarın öğleden sonrada EKG çekilicem inşallah....Bazı tahlilleri ssk karşılamıyormuş..Bissürü gereksiz şey istemişler zaten dedi doktorum..ssknın karşılamadıklarınıda yaptırmıcam zaten,yeter bukadar test,b u karara vardım ben:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…