Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Gülyüzlüm hadi hayırlı olsun....Doktora gittiğinde korkuların azalacak inşallah...Her şey yolunda gidecek inşallah...Dualarımız kabul olunacak Allahın izniyle canım...

Swetim selam bacım,nasıl oldun,şiş hissediyomusun hala...E az kaldı inşallah,zor tabi,Rabbim yardımcınız olsun,işlerinizi kolaylaştırsın canım...

:roflol: nevinim alemsin yaa
olur mu öyle şeyy
tahliller eksik diye ankara'da seni uğraştırırlarsa görürsün sen kaydirigubbakcemile3

Uğraştırmazlar inşallah :))))

En önemlileri yapılıyor sanırım,genetik tanı testi bilem yaptırıyoz..Bide kan pıhtılaşma testi..Analdıklarım bunlar,ötekiler kod olarak tabir edildiği için ne oldukları hakkında bir fikrim yok:))))

Ayyy ben biraz şekerleme yapçam galiba,uykum geldi fean halde ve yine başım ağrıyor,pofffff....

:)) Allah rast getirsin inş. sorunsuz atlatırsınız bu prosedürleri a.s

güle güle cnm benim de başımda bi ağrı başladı
ya siz böyle şekerleme, keyif, ev deyince fena halde kıskanıyorum yaa benneyaptımki

radyolojim hepside çok güzeller bacım .iyi günlerde kullan....bayuldum inan...
nevinim hadi bakalım başladı maratonun.dört gözle bekliyorum güzel haberini.
gülyüzüm canım...sanada kolay gelsin..hiç öle deme bacım.bu sefer hamile olacaksın.bol bol dua et ...
nazım gı eşinin yegenine baka baka istek geldi demi.hadi sen ne zaman adet olcen bakalım...
swethomw canım benim güçleri yetmiyomuş bakıcı tutmaya....sanki ben de para basıyom ya.yoktan yaratacaz.dişimizden giymemizden artırıp verecez.ALLAH BÜYÜKTÜR bacım .....bu daralan kuluna umut gösterecek ben buna inanıyorum..
berinim güle güle bacım iyi yolculuklar.unutma bizi ....
çilegim ben artık evime bile gitmek istemiyom sorunlardan...inan gecede burdamı kalsam diye düşünüyorum ....dertlerden sıkıntılardan dedikodulardan inan bıktım.herşeyden kaçmak istiyorum.

hayırlı olsun radyolojim güle güle iyi günlerde kullan inş
alsana bir soru bacım sen yeni evli değilmisin neden yeniledin eşyalarını:::))))
canım çok teşekkür ederim.biz evlenirken eşimin buzdolabıyla çamaşır makinesini değiştirmemiştik.bekarken kullandıklarını kullanıyoduk.şimdi problem çıkartıyolar.yeni buzdolabını gri alınca da bulaşık makinesiyle ocakta beyaz kalmasın dedim.onları da yeni aldım.eskileri de anneme vericem.eski sayılmaz zaten.4 sene oldu işte
allah razı olsun canım.aynı şeyler neden başına gelsin.düşünme öyle.gelmeyecek inş.bu sefer bebeğin sağlığıyla kucağında olacak inş.
teşekkür ederim canım.hakkaten ne kadar çok teferruatlıymış bu işler yaa.ama sen yine de hepsini yaptır.neye para gitmiyo ki canım.birazda sağlığımız için gitsin.sonra keşke yaptırsaydım deme.şimdiden yaptır ne gerekiyosa
teşekkür ederim canım.gösterecek tabi inş.herşey gönlün gibi güzel olur inş.
ay kızlar çok sıcak bankaya indik geldik
anam minbüs ve yaya oalrak gezince benim ayak oldu davul iyice bacılar
bana o kadar sıcak gelmedi bugün swetim.siz hamişsiniz ya.ondan hararetiniz vardır

slm kızlarrr cılegım nasılsın canım senı gördüm bırtek senmı kaldın bana :)))
teknıkerım esyaların hayırlı olsun,güzel günlerde kullan insallah.yegenımız bolca çizik atsın üstüne insalllahhhhh. :)))) bu arada dün söylemeyı unutttum görev tamamdır....
gülyüzüm hayırlı olsun tatlım tedavın kötü düşünüp olumsuz şeylerı cagırma bakayım...hersey güzel olacak de emi?
nevınım allah yardımcın olsun tatlım rabbım ugraslarını bebekle müjdelesın ınsallah.
berınım hayırlı yolculuklar canım yegenımıze dıkkat et emı?
nehırım sen nasılsın canımmmm görüşmeyelı.yenı ıstehare maceralarını beklıyoruz bu arada :)))

evet ben kaldım yokk kimse
olmaz mııı :dilcikar:

:)) iyiyim iyiiyim tatlım hamdolsun çalışıyorum iştee
sen nasılsınn herşey yolundadır inş.

almazmıyım canım senı basım gözüm üstüne :)))) bu arada sen ne zaman cıkıyorsun canım iştn?
pinkim nasılsın canım nerelresın kacak?

kısmet bakalım cnm
bi aksilik olmazda, planlarda değişiklik olmazsa
önümüzdeki bahar aylarında(2010 nisan-mayıs) inş. a.s

benim mesaim bitti çok öpüyorumm seni ve herkesi a.s.

duuuuur gitme benı yanlız bırakmaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
neyse git madem yoksa kocacın napar sensız.kendıne ıyı bak canım görüşürz

.

nazım gı eşinin yegenine baka baka istek geldi demi.hadi sen ne zaman adet olcen bakalım...
denefcim bu ay ayın 26 sında olacağım ama bakalım inş olmam hazır eşimde çok isterken
inş olur ama olmazsada herşey allahdan denemeye devam...

canım nevinim haberim var sağolsun çileğim haber verdi inş bi aksilik olmazsa geleceğim
bu arada hayırlı olsun inş ilk denemeye tutar canım öpüyorum seniŞeniz

nevincim,alhancım,denefcim,radyolojim,çileğim güzel dilekleriniz için teşekkürler canlarım,inşallah herşey dediğiniz gibi güzel olur.......

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
dün annemin günü vardı sapancaya gittim dönecektim eşim aradı kal dediii bugünde bir yakınımızın mevlüdü vardı kaldım nasılsa gelecem diye bişeyde yazmadım sabah kalkar kalkmaz gittim neysee
swetemmm geçti ama olsun doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun tüm dileklerin gerçekleşsin meleğin hep yanında olsun inşallahhh tabi eşinle birlikteee evlilik yıldönümünde kutlu olsun canımm her günün bir öncekinden güzel olsun inşallahhh:1hug:
radyolojimm geçmiş olsun eşine canımmm ve aldıkların çokk güzel güle güle kullann iyi günlerde inşallahhhhh:1hug:
denefim ne demek herşeyi sizin üstünüze yüklemek yaaa siz sabancının mı torunusunuz Allah Allahh biraz olsun vermeleri lazımm valla hiç vicdan yokmuş bunlarda Allah ıslah etsin ne diyeyim Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah canımmma.s.
lotusum alhanım swetem pinkim çileğim nehirim nevinim nazım berinim gülyüzlüm mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
ve bizden haberlerrrrrrr başağrısına tansiyondan büyük ihtimalle dedi 9/4 çıktı ama genelde zaten 9/6 civarıdır bendee neyse umarım haklıdır başka neden yoktur oğluşum 2375 gr olmuşş şimdilik hiçbir sorun yok kontroller 2 haftada bire indii şimdilik bu kadarrrrrrr

myhope,tansiyonun pek düşükmüş canım,normalde benimde düşüktür 10.6 falan...bebişimizin durumu çok şükür iyiymiş....sende kendine dikkat et canım

slm kızlarkaydirigubbakcemile2
bugun gulyuzum bendeydı.....evı toparladı sagolsun bacım...ben nasıpse tadılatlar bıtınce yenı eve gecıcem ya gelen gıden bırkac kolı yapıverıyor bana.....kaydirigubbakcemile3ama evımı en ıyı gulyuzum bılır ceyızımıde beraber alıp sermıstık cunku .......dınlenmeye gectım dıye tasınmanın pek bır konusu yoktu bır muddettır,tadılatları beklıyoruz zaten ama hazıran bası gıbı tasınılır nasıpse ........yınede pek bırsey bellı degıl canlar:sm_confused:gulyuzumde hayırlısıyla tedavıye baslıyor dualarımız onunla bu sefer yuzumuz gulecek ınsallah:Saruboceq:nevınım hadı senınde hayırlı sonuclarını beklıyoruz gulum...prosedurlere cok takılmamakla en ıyısını yapıyon bacım......nazımda hayırlı hbrler verecek bıze bu ay ınsallah....ılk nazın hberı sonra ınsallah nevın,gulyuzum,radyolojı pesıne pınk denef arada ınsallah suprızler ayyyyyyyyy ne guzel olur:teytey:temmuz olmadan topıc hamıs dolsa:Saruboceq:
myhopem masallah alperenımıze kocaman olmus annesı hadı hayırlısı guzelım vuslat yakın sızın.RABBIM hepımızı bır avazda kurtarsın ınsallah.........:Saruboceq:
radyolojım masallah esyalar super bacım gule gule kullan......hem cok sık hem cok kullanıslı bellı....hayırlı ugurlu olsuna.s.
bu arada ben yarın anneme gdıyorum canlar......ne kadar kalırım bılmıyorum.....denef ve gulyuzum aracılıgıyla hbrlesırız......radyolojım sana zahmet benım grevlerımı onlara bıldırırsen sevınırım.......kaydirigubbakcemile5
pınk,mumu ıkınız yoksunuz nerelerdesınız be canlar:uhm:
cılek,nehır,alhan,svet,denef herkesı optum guzeller:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…