- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.761
canım çok teşekkür ederim.biz evlenirken eşimin buzdolabıyla çamaşır makinesini değiştirmemiştik.bekarken kullandıklarını kullanıyoduk.şimdi problem çıkartıyolar.yeni buzdolabını gri alınca da bulaşık makinesiyle ocakta beyaz kalmasın dedim.onları da yeni aldım.eskileri de anneme vericem.eski sayılmaz zaten.4 sene oldu iştehayırlı olsun radyolojim güle güle iyi günlerde kullan inş
alsana bir soru bacım sen yeni evli değilmisin neden yeniledin eşyalarını:::))))
allah razı olsun canım.aynı şeyler neden başına gelsin.düşünme öyle.gelmeyecek inş.bu sefer bebeğin sağlığıyla kucağında olacak inş.radyolojim,aldığın herşey çok güzel,hayırlı olsun,güle güle kullan...
kocişin baharatlı acı şeyler yiyiyorsa onlar azdırır derler...hiç yememeli yani...ilaçlar da biryere kadar kesiyor,ondan sonra tekrar...inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
kızlar,ben bugün randevumu aldım,yarın sabah dr.gidiyorum...dualarınızı eksik etmeyin ne olur...ayağımın biri hiç gitmek istemiyor niye se......bu sefer gerçekten çok korkuyorum...hep aynı şeylerin başıma gelmesinden usandım galiba....hayırlısı olsun bakalım ne olacak
teşekkür ederim canım.hakkaten ne kadar çok teferruatlıymış bu işler yaa.ama sen yine de hepsini yaptır.neye para gitmiyo ki canım.birazda sağlığımız için gitsin.sonra keşke yaptırsaydım deme.şimdiden yaptır ne gerekiyosaKızlar selamlar...
Radyolojim hoşgeldin bacım...Geçmiş olsun,mide fenadır yaa...Eşyaların çok güzel canım,maşallah...Güle güle ,iyi günlerde kullan hepsini inşallah...Buzdolabın benimkinebenziyor sanırım...:))))
Kızlar bende az önce üniversiteden geldim.4 tüp kan verdim,akciğer filmi çekildim.Yarın öğleden sonrada EKG çekilicem inşallah....Bazı tahlilleri ssk karşılamıyormuş..Bissürü gereksiz şey istemişler zaten dedi doktorum..ssknın karşılamadıklarınıda yaptırmıcam zaten,yeter bukadar test,b u karara vardım ben:)))
teşekkür ederim canım.gösterecek tabi inş.herşey gönlün gibi güzel olur inş.radyolojim hepside çok güzeller bacım .iyi günlerde kullan....bayuldum inan...
swethomw canım benim güçleri yetmiyomuş bakıcı tutmaya....sanki ben de para basıyom ya.yoktan yaratacaz.dişimizden giymemizden artırıp verecez.ALLAH BÜYÜKTÜR bacım .....bu daralan kuluna umut gösterecek ben buna inanıyorum..
çilegim ben artık evime bile gitmek istemiyom sorunlardan...inan gecede burdamı kalsam diye düşünüyorum ....dertlerden sıkıntılardan dedikodulardan inan bıktım.herşeyden kaçmak istiyorum.
bana o kadar sıcak gelmedi bugün swetim.siz hamişsiniz ya.ondan hararetiniz vardıray kızlar çok sıcak bankaya indik geldik
anam minbüs ve yaya oalrak gezince benim ayak oldu davul iyice bacılar
denefcim bu ay ayın 26 sında olacağım ama bakalım inş olmam hazır eşimde çok isterken
.
nazım gı eşinin yegenine baka baka istek geldi demi.hadi sen ne zaman adet olcen bakalım...
Kızlar selamlar...
Nazım hakkaten hiç karşılaşamıyoruz senle yaa...Buluşmanın ertelendiğini biliyorsun dimi.O konuyla ilgili bir şey yazmamışsın sanırım,ne diyosun sanada uygunmu 30 mayıs canım?Yazdıysanda görmediysem kusura bakma canım.Bizi bir bilgilendir ,müsaitmisin değilmisin,ok?
Kızlar bende az önce üniversiteden geldim.4 tüp kan verdim,akciğer filmi çekildim.Yarın öğleden sonrada EKG çekilicem inşallah....Bazı tahlilleri ssk karşılamıyormuş..Bissürü gereksiz şey istemişler zaten dedi doktorum..ssknın karşılamadıklarınıda yaptırmıcam zaten,yeter bukadar test,b u karara vardım ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?