Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızalr
hemen bir bakayım deidm.
gulyüüzm hayırlı olsun tedavin.
allahım herşeyi kolyalaştırsın
inşallah
nevin ile sen aynı anda haber patlatırsınız inşallah
radyolog ve denef de hiç ara vermeden peşinize.ve pinkim artık senden hiç durma durma canım allahın izni ile.
rabbim tedavilere gerekecek maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarınızı bol bol verisn inşallah
şimi bne azııck da geçmişe bakıp.
kapatayım .
şu an çırak karşımda gazete okuyor:)
dualrınızı eksik etmeyin benden canlarım.ç
hiç halim yok.artık ağırlaştık ayağımın üstüne basamıyorum..ödem olmuş iyice.
öptüm heğpiniz

crazy hoşhelmişsin canım
ben bu aradalr yolum ama arkadaşalr bende çok daha sıcak ve katılımıclar.
nehir beni uyuttun ha
aşkolsun san bu demek oluyor ki herkes muradına erişyor
tüyan çok güzel olmuş canım:)))))))))

hayırlı sabahlarr hatunlar
yine yorgun yine yorgunummmmmmmm mirmirmirmir

ya nerdesiniz hepiniz böyle
bi ben kaldım resmen benneyaptımki
swette giremeyecek artık pek
nevinn, denef, rady sizler nerdesiniz arkadaşlarımm Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile

günaydın arkadaşlarım
çileğim üzülme yaa.biz seni yalnız bırakırmıyız hiç.biliyosun benim emar bozuk olduğu için iş yerinde fazla kalmıyorum eve gidiyorum.e malum bahar temizliğine başladığım için biliyosun hiç fırsatım olmuyo.dün eve gidip kapıları camları hallettim.ama daha bir ton iş var evde.neyse biter allahın izniyle.
biraz da canım sıkıldı dün akşam.neden mi?
biliyosunuz doğumkontrol kullanmıştım bu ay .iğnelere başlamak için de adetimi bekliyordum.dün akşam geldiler.fakat eşim önümüzdeki hafta okulla beraber kefkeneizmit) kampa gidiyor.adetimin 3. günü iğnelere başlasak çatlatma iğnesinin denk geldiği günlerde eşim burda olmayacak.yani bu ayda ertelemek zorundayız.çok üzüldüm o yüzden.çok zamansız oldu bu kamp.ben zaten bu ay zor sabretmiştim.neyse vardır bunda da bi hayır değil mi.
bu arada kıslarrrr tam 10 kilo vermiş bulunmaktayım.

oooo maşaallah radycim çok iyi vermişsin tebrikler alkisalkisalkis
bende 6 kilo vermiştim ama almak öyle kolay ki 1 kg aldım bile

peki kampa gitmesi şart mı
yani o gitmeyiverse zor durumda kalır mı ??

hayırlısı olsun canım vardır bir hayır elbette..çok güzel kilo vermişsin ah bende verebilsem keşkea.s.

ana lobide bir sürü insnava r
ne yapıyorsunuz
siz orada bakayım
çilek radyolog
bacıalr benim çırak babası dıaşrı çıktı diye oda kaytarıyo işime geliyor :))))))))))

Selam arkadaşlar....

Çileğim öptüm canım üzülme nütfen....Dün benimde çok işim vardı,hiç elleyemedim bilgisayarı,gece geldim anca ama kimsecikler yoktu..

Radyolojim vardır bir hayır diyelim canım....Bence sen çatlatma iğneni ol,doğğğğğru otobüse kefkeneeeee:))))
Bu arada tebrik ederim canım,azmettin verdin beee helal....

Gülyüzlüm hayırlı olsun inşallah...Benimde transfer Temmuzun ilk hatasına denk geliyor inşallah hayırlısıyla..ıkimizde nazlanıyoduk tedaviye şimdi birlikte adım attık,hadi bakalım hayırlısı...

Swetim,ayaklarını uzatabilme ihtimalin varsa uzat bacım,iyi gelir biraz...

Kızlar bugün günümüz var bizim,birazdan hazırlanmaya başlarım...

Görüşmek üzere...

yok arttık nevin
kocişi mi takip edeyim :)) hehe
bekleriz bir ay daha naapalım.sana yetişemiycem ama olsun kısmet artık.senin herşey yolunda giderse transfer ne zamana denk gelir
swet naapalım canım yaa.emara gaz dolumu yapılacakta onları bekliyorum.dolum olsun gidicem evime.
bu arada bulaşık makinem hala gelmedi çok sinirliyim.

slm kmızlar nassııız bakam?
teknıkerım yınemı ertelendı su iğneler?sende esınle gıtsen olmazmı????hemde nevınlerı zıyaret ederdın .esıne dekı benım yerımede kandıradan gecerken ıyı baksın oralara ben orda okumustummm ünv.ayy özlemim deprestı yıne.
cılekım nasılsın canım?
swettım ayaklarını asagıya dogru sarkık ya ondan cok sısıyor tabure alsan ayagının altına olmazmı?bence faydasını cok görürsn.
kızlar bu arada ben dr dan geldım az öncee.dün bır mıktar suyumun geldıgını hıssettım .carsamba gunu gıdecektık bugune gıdelım dedık.
nst ye bagladılar üst sevıyede cıktı dedı cumartesı tekrar nst ye alacak dr.bu arada ultrasonda bakarken bırde ne görelım kordon var kızımın bogazında.dr normal olmaz bu durumda dedı.10 gun içinde her an hersey olabılır dedı.teyzelerı kızımla bana dua edın olurmu???bırde kılosu 2900 gr dedı....

Çileğim öptüm canım üzülme nütfen....Dün benimde çok işim vardı,hiç elleyemedim bilgisayarı,gece geldim anca ama kimsecikler yoktu..
napıyım nevinim pek yalnız kaldım daa benneyaptımki :a015:
sağolasın alhancım
hamdolsun iyiyim
hımmm demek öyle dedi
ama bu durumda doğuma almaları gerekmiyor mu
benim kuzenimde de aynı durum oldu 2 hafta önce
herşey normaldi ama kordon olayı çıkınca
hemen sezeryanla doğuma aldılar
hamdolsun bi aksilik olmadı
umarım hayırlısıyla atlatırsın cnm :teselli:

sagol cılegım yaa .36. haftadayım henuz bıraz daha anne karnında kalsın ıstıyor drum.o yuzden ıkı üç gün arayla nst ye almak ıcın cagırdı.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık saglıcakla gelsınde baska bısey ıstemıyorum...

hımm o şekilde kalması problem değilse şimdilik
tabiiki ne kadar beklerse o kadar iyi
hayırlısı olsun tatlım

Alhna canım
boĞazına dolamıŞ ama bÜyÜk ıhtımal Çıakrabılır kordonu.
Merak etme sen allahn ıznı ıle saĞlıkla kucaĞına alacaksın.
Suyunun geldıĞını nasıl anladın canım ya
ama artık gÜnd e20-40 gram alıyor bebekelr yanı en az 10 gÜnd eyarım kg daha laır ınŞalah
ve saĞlıkla dÜnyaya gerlı sevgılı kızmız
allahım hazırlıksız yakaltmasın canım benım.rabbım yÜzÜne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…