- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.901
evet öyle oldu nedensehımmm
ertelenip duruyorr, var bi hayır bu işte fisfisfis
günaydın arkadaşlarım
çileğim üzülme yaa.biz seni yalnız bırakırmıyız hiç.biliyosun benim emar bozuk olduğu için iş yerinde fazla kalmıyorum eve gidiyorum.e malum bahar temizliğine başladığım için biliyosun hiç fırsatım olmuyo.dün eve gidip kapıları camları hallettim.ama daha bir ton iş var evde.neyse biter allahın izniyle.
biraz da canım sıkıldı dün akşam.neden mi?
biliyosunuz doğumkontrol kullanmıştım bu ay .iğnelere başlamak için de adetimi bekliyordum.dün akşam geldiler.fakat eşim önümüzdeki hafta okulla beraber kefkeneizmit) kampa gidiyor.adetimin 3. günü iğnelere başlasak çatlatma iğnesinin denk geldiği günlerde eşim burda olmayacak.yani bu ayda ertelemek zorundayız.çok üzüldüm o yüzden.çok zamansız oldu bu kamp.ben zaten bu ay zor sabretmiştim.neyse vardır bunda da bi hayır değil mi.
bu arada kıslarrrr tam 10 kilo vermiş bulunmaktayım.
napıyım nevinim pek yalnız kaldım daa benneyaptımki :a015:Çileğim öptüm canım üzülme nütfen....Dün benimde çok işim vardı,hiç elleyemedim bilgisayarı,gece geldim anca ama kimsecikler yoktu..
sağolasın alhancımcılekım nasılsın canım?
swettım ayaklarını asagıya dogru sarkık ya ondan cok sısıyor tabure alsan ayagının altına olmazmı?bence faydasını cok görürsn.
kızlar bu arada ben dr dan geldım az öncee.dün bır mıktar suyumun geldıgını hıssettım .carsamba gunu gıdecektık bugune gıdelım dedık.
nst ye bagladılar üst sevıyede cıktı dedı cumartesı tekrar nst ye alacak dr.bu arada ultrasonda bakarken bırde ne görelım kordon var kızımın bogazında.dr normal olmaz bu durumda dedı.10 gun içinde her an hersey olabılır dedı.teyzelerı kızımla bana dua edın olurmu???bırde kılosu 2900 gr dedı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?