Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınnn mirmirmirmir

Çileğim ne diyosun sen,bu haber bukadar geçmi verilir kuzum...
Yeeeehuuuuuu yaşasınnn,süper yaa,kısmete bak yaaa,harika valla..
Ozaman sabah namazına müteakip buluşalım bacım senlen....
:roflol:
delikafadulden :roflol:
hadi öğlen gelin de kuzucuklarım saati ayarlayalım :teytey:
ama kaçta bineceksiniz kaçta ineceksiniz hepsini güzelce netleştirin alkisalkisalkis
Berinle nasıl haberleşicez bilmiyorum ama sanırım çilekte msn adresi var,aslında tel nosunu alsaydık çok iyi olurdu.Belki çileğim almıştır,bilemiyorum...
canım evet msn i var ama hiç açmadı şimdiye dek
görüşemedik ve telefonunu da alamadım tabii :bbo:
artık bugün ondan haber beklemekten başka yapacak bişey yok :1no2:
çilegim sen yinede kullan folik asiti.3 ay önce başlamak gerekiyo...bunu bütün kadın dogumcular söler.inan senin kafanı karıştırmak gibi olmasın ama,bende şaşırdım doktoruna..:uhm:
denefim dün akşam kullanmaya başladım bakalım hayırlısıyla
bende şaşırdım hem de çokkk Çok üzgünüm çoook

Diğer doktorların FOLİK ASİT için şu önerilerine bi bakın Alah aşkına:
***Folik asid hamileliğin ilk 3 ayı içinde oluşabilecek nöral tüp defekti adı verilen beyin ve omurilikteki bozuklukları önlemeye yardım eder. Folik asidi içeren besinleri de bol tüketmenizde fayda vardır. Bunlar; portakal suyu, yeşil lifli sebzeler, kuru ve doğal baklagillerdir.
***Folik asit, fetüsün hücrelerinde doğru genetik yapının oluşmasında yardım eden çok önemli B vitaminidir. Örnek olarak; beyinde su toplanması (hidrosefali) ya da sırtında su kesesi (meningosel) oluşumu olan “nöral tüp defekti” gibi sakatlıkların olmaması için 3 ay önceden Folik Asit profilaksisine (koruyucu ya da önleyici tedavi) başlanması günümüzde tartışmasız olarak kabul edilmektedir. 3 ay süreyle, günlük en az 400 µgm (0,4 miligram) Folik Asit alımı yukarıda sözünü ettiğimiz nörolojik sakatlıkların sayısını yarı yarıya azaltabilir. Bu doz birçok multivitamin preparatlarında bulunabileceği gibi yiyeceklerden turunçgillerde, ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı sebzelerde, karaciğerde, taze sıkılmış meyve sularında, tahıllarda ve yeşil bezelyede bolca bulunmaktadır.

nazcım sen de başla biran öncee a.s
tabiiki cnm haklısın şükürki kist vb. bişey olmadığını öğrendim ve de smear testi de istiyordum o da yapılmış oldu

akşam çatladım zaten tutmaktan kendimi, dayanamadım pat diye söyledim benneyaptımki
bir daha ikimizle ilgili özel konuları kimseye anlatmanı istemiyorum dedim :1closedeyes:
şaşırdıı ve ama o bizim annemiz dedi fisfisfis
olsun dedim istemiyorum söylemeni , hem ben kendi annemle bile böyle özel şeylerimizi konuşmuyorum, dedim :1closedeyes:
o da çok özür diledi bi daha söylemem dedi :1ninca:
ama dediğin gibi şimdi iyileştiğimde rapor vermem gerekecekkk poff fisfisfis
ya biz hep başkaları için mi yaşıcazz Çok üzgünüm çoook

ya piknik olayı kesin değildi, bende yakın zamanda öğrenmiştim zatenn :mymeka:
ama süper oldu yahuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

çileğm eşin yanlış söylemiş doktor desin eşin hiç düzeldim deme
doktorlara kızsın hiç bir şeyi bilmiyoralr
testeelr temiz çıktı felan deisn.:)

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar...nasılsınız..ben yine bi bakıp kaçaçammm.hepinizi öpüyom guzular...a.s.a.s.a.s.

selam...

üçgünden beri nete giremiyordum...geçmişe şöyle bir bakayım ne var ne yok dedim ama biteceği yok...herkes iyi herhalde...ben çok yorgunum,kardeşimi askere gönderdik,iki günden beri onun yemeğiydi,kınasıydı,yasiniydi derken hışım çıktı,kendimi zor yatağa atıyordum...dünde dr.görüştüm,ilaçlarımı yazdı,onları aldım,adetin ikinci günü gideceğim ve ilaçlara başlayacağız inşallah...

swetcim,alhancım,myhope...doğum stresi sarmış sizi iyice,tabi lotusumu da..hayırlısıyla inşallah sağ salim çocuklarınızı kucağınıza alacaksınız...:Saruboceq:

denefcim..hadi sıra sende canım,tedavini aksatma,yallah de bir kalk yerinden,gerisi olacak inşallah:Saruboceq:

nevincim,tahlil sonuçlarını kafaya takma,dr.herşeyi biliyorlar,takibini,ne ilaç kullandıracaklarına ona göre yaparlar,

radyolojim,senin tedavin bu ay kalmış galiba...onda da vardır bir hayır...inşallah önüzmüzdeki aya başlarsın...canımcım görevimi bu akşam tamamlarım

çileğim,pek yazılanları okuyamadım,acelem de var güne gideceğim...sende dr.gidecekmişsin,sonuç ney canım

herkesi öpüyorum

gülyüzlüm Allah kavuştursun sağ salim inş.

ben gebelik öncesi genel kontrol için gitmiştim a.s
yapılan testler temiz çıktı kısmen
bir de smear testi var o da 18 inde sonuçlanacak nasipse

amin canım...inşallah smear testinde iyi çıkar,çok şükür birşeyciğin yokmuş...inşallah sonu bebekle sonuçlanır

bende geçmişi bitirebildim sonunda.ne çok şey yazmışsınız.
işe gitmedim bugün.yatak odamla gardrobumla uğraştım sabah 9 dan beri.offf çamaşır katlamayı yerleştirmeyi yer değiştirmeyi hiç sevmiyorum yaa.bi de tozdan hapşırık krizim tuttu üstüne.ne güzel dimi.
toplantı ne zaman başlıyor acebaaa.kimsecikler yok hala ortada.
bu arada berin bana da yazmıştı msn ini.telden girebilirim demişti.ama benim msn im genelde açık olmasına rağmen bir türlü karşılaşamadık.neyse inşallah bugün girebilir.

huuu huuu bız geldık kızlar nasılsınız canım?
cılegım ve nazım mutlaka folık asıt kullanmaya baslayın.bızım üçlü test bozuk cıkınca dr bebegın omurığinde delık olabılır demıstı dogdugu zaman .bende neden kaynaklı dedım folık asıt eksıklıgınden demıstı.sakın ıhmal etmeyın emııı?
myhopem dün kk ya gırdım ama kocacım yüzünden yazamadan cıktım...
gülyüzüm allah kavustursun canım kardesın nereye gıttı canım ?hayırlı teskereler benımde kardesım sırnakta ınsallah tüm askerlerımız burunları kanamadan evlerıne dönerler.
teknıkerım benım kıslıklarıda kaldırsana canım beee.egılıp uzanmam yasak dıye hala yazlıklarımı cıkartamadım beeen

inşaallah hayırlı zamanda gülyüzlüm a.s.

rady o hapşırık krizleri odaları taşırken çok oldu bendee
1 haftada sürdü :))))

hadi kızlarrrrrrrr toplaşınnnnnnn artıkınnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis
(bu arada cumanız mubarek olsun inş. )

alhancımm işin ciddiyetini öğrendikçe dr. a sinirim bi kat daha artıyorr
tşk ederim zaten dün akşam başladım kullanmaya cnm
hayırlısı olsun bakalım bismillah dedikk alkisalkisalkis

gülyüzüm canım benim ALLAH kavuştursun..tez zamanda kardeşin sag salim yapsın gelsin askerligini.bütün dualarımız biz uyurken vatanımızı koruyan mehmetciklerimize..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülyüzlüm hayırlı teskereler canımmm güle güle gitsin gelsin kardeşinn inşallahhhha.s.
alhanım tahmin ettim zatenn benimkide kanepede uyuyakalmıştıda geldim yoksa ne mümkünna.s
swetem ya ilaç vs yokmu onun için zor oluyordur sanaa fazla yorma kendini canımm:1hug:
denefim bizde seni öpüyoruzzza.s.
radyolojimmm kolay gelsin darısı benim başımaaa
ummuhan hoşgelsinnnna.s.
çileğimm pinkim nevinim nehirim lotusum berinim nazım mumucum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

teknıkerım benım kıslıklarıda kaldırsana canım beee.egılıp uzanmam yasak dıye hala yazlıklarımı cıkartamadım beeen
kaldırayım canım ayıpettin. :))
ya zaten ben tamamen kaldırmıyorum hani hurçlara koyup felan.gardrobun bi köşesine kaldırıyorum sadece.kolay ulaşabileceğim yerlere de yazlıkları koyuyorum.ne bazamın altında ne de başka yerde yer yok çünkü kaldırcak.her taraf yatak yorgan yastık dolu.sinir oluyorum.
ama bana yatıya felan gelirseniz rahat ettiririm sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…