Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol canım,kardeşimi manisaya gönderdik,yemin töreninden sonra başka yere gidecek,senin kardeşine de hayırlı tezkereler,inşallah sağ salim dönerler:Saruboceq:

gülyüzüm canım benim ALLAH kavuştursun..tez zamanda kardeşin sag salim yapsın gelsin askerligini.bütün dualarımız biz uyurken vatanımızı koruyan mehmetciklerimize..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım,Allah hepsini bütün kötülüklerden esirgesin

gulyuzum ve alhanım allah kavuştrun ve ayırlı teskereler verisn inşalah

Amin canım,sağolasın

selam kızlar bende yeni üye oldum

aramıza hoşgeldin,senin durumun nedir canım???

ohhhhhhh çok şükür buluşma ayarlanmış,güzel resimler çekilin,benim yerime de birbirinizi öpünşutarafagitti...bol bol gezin,ama biz yokuz iştesenağlama

radyolojim ve myhope,sizlere de teşekkürler canım...dualarımız tüm askerleri korusun

canım mumucum hoşgeldin.biraz daha iyimisin.evde işlerim vardı ancak hallettim.ben sana şimdi uzun bi özet yazayım.
önce kendimden başlayım.bu ay iğneye başlıycaktık yumurta geliştirici.ama eşimin 1 hafta burda olmayışı sebebiyle önümüzdeki aya kaldı.
nevin de ilk adımı attı.adetini bekliyoruz.maya da tedavi olacak
gülyüzümün de adetini bekliyoruz.o da başlıyacak tedavilerine inş.
naz artık bebiş düşünüyor.çalışmaları devam ediyor.
pink de galiba haziran gibi başlayacak tedavisine.
çilek te düşünmeye başlayacak bir kaç ay içinde.şimdi ön hazırlıklarını yapıyor.
denefimizde işten temmuzda çıkıyor.tedavi için önünde bazı sıkıntıları var.(kayınvalidesinden dolayı)ama o da en kısa zamanda tedaviye başlayacak.aslında temmuzda başlıycaktı ama son kararları ne oldu bilmiyorum.
alhanımız,swetimiz,myhopemiz,lotusumuz,berinimiz de sabırsızlıkla meleklerine kavuşacakları günü bekliyorlar.en az alhanın kaldı.haziranın başlarında inş. kavuşacak o da.
nehire de koca arıyoruz hala :)))
ay unuttuğum birileri varmı kine

myhope,nasılsın canım???

biz iyiyiz canımmm sen nasılsın:1hug:
çileğim sonunda büyük gün geldi hee 18 saatcik kalmış şunun şurasındaaa bizim içinde gezin eğlenin kızlarrrr aklımız sizde olcak biliyonuz dimiiiii şimdiden kıskandım bile bakkk
mumucummm canımmmmm:1hug:
swetem çaktırma sakaryaya gelsinler aynı şenlik bende de var dermişimmmm:roflol::roflol::roflol:

myhopçumm gülyüzlümm mumucumm
tabi hepiniz ama hepiniz gelebilseydiniz tabi çok daha güzel olurdu
ama şartlar uymuyor malesef
olsun biz burda hergün her saat buluşuyoruz yaa yerimseniben

:)))

arkadaşlarr ben çıkıyorumm şimdi
berin şimdiye dek gelmedi
siz akşamları burdasınız gelirse görüşürsünüz artık

dua edin de inş. bir aksilik olmadan sağ salim buluşabilelim hayırlısıylann :lepi:
resimlerimizi bekleyinnnnnnnnnnnnn kızlarrr alkisalkisalkis
öpüyorum hepinizi byyy a.s.

Kızlar ben radyoloji ile görüştüm beni merak etmeyin yarın görüşürüz inş
çok heyecanlıyım şuan evde değilim akşam evden gene yazarım yani gece
ailenin gelinleri gençleri buluşmamız var bugün göbek atacaz sitres dağıtıcaz
hadi öptüm..

çok sağol radyolojicim çok güzel özetlemişsin

RABBıM hepimizin hakkına en hayırlısı ne ise onu nasip etsin

RABBıM darda koymasın ıkıntılarımızı azaltsın cümlemizin

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi eğlenceler:dance:

radyolojim,görevim tamamdır...Allah kabul etsin...

myhope,iyiyim canımcım ama biraz yorgunum,doğum kontrol hapı beni biraz etkiliyor galiba,mide bulantım ve halsizliğim oluyor...bakalım hayırlısı,sonuç iyi olsunda herşeye razıyız......

aman aman kımler gelmıs mumucum hosgeldın canım ıyı gördüm senı masallah..
ay nıhayet yarın buyuk gün heee?bende dr a gıdecem yarın bırde dogururmusum sız bulusmusken ne gulerım ama :)
teknıkerım o ne guzel özet öyle kızz bak tutamıcam kendımı eee tabı koca edebıyatcı olunca :roflol: :roflol:
ay yıne gece oldu yaa kabusum oldu bu geceler uyuyamadıkca sınır basıyooo benı offff

yok anam yooook kımsecıkler yooook.........
kızım dogduktan sonra bana hasret kalırsınızda zor bulursunuz ama :dilcikar: :dilcikar:

ama olmuyor böyle benım mesaim hıc bitmeyecekmı ?dükkanı ben kapatıyorumm ben acıyorum yıne.:)))))
gece ıkıde yaattım sabah 5 te kalktım ne güzell dimi?
nevın nehııır sabah namazında düştünüzmü yollara bakım heee) neyse ögle saatı ararım sızı tememmıı?

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

alhan bu topikten seç canım sağolsun
zakkum arkadaş seçiyor hazırlıyor
denesene )))))))

günaydın bacum
sende sabah horoz ötmeden kalmışsın canım.nasıl gelsinelr.
çoüğu zaten buluışma heyecanı içinde şu an :)))
tabi nehir eğer giyinip çıkabilseydi değil mi?
sanmıyorum hala eşarpını bağlıyordur.süsllüüümm

günaydın swethome günaydın arkadaşlarım..
iyi muhabbetler kızlar.bizide çekiştirin.ay orda yanınızda olmak vardıya...
mumum .acemkızı hoş geldiniz...

günaydın kızlar.
ya alhan ne alakası var yaa :))) benim koca edebiyatçı da ne hayrını görüyorum ki.ben ondan daha iyi edebiyatçıyım hehe :))) söyleyince kızıyo ama.
bizim kızlar şuanda buluşmuş olabilirler.ya da buluşmak üzerelerdir.nevinle nehir saat 7 buçuk gibi çıkacaklardı.10 da çilekle buluşacaklar.bizde saat 12 buçukta eminönünde olcaz nazla.
bu arada ben çok sinirliyim.bugün giyeceğim tuniğimi kurutemizlemeye vermiştim.yetişmemiş.ben ne giycem şimdi yaa poofff ((
ayrıca berinle bir türlü haberleşemedik.çünkühiç nete gelmedi.msn i açmadı.teli de yok.o gelemeyecek yani.kötü oldu bizde üzüldük ama yapacak bişey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…