Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevincim ya oda rüyamıki ben geçen gün kayınvaldem beni
yaşlı bi adamla evlendirmiş adam gerdeğe gircem diyor senle :mymeka:
çılgına dönüyorum kaçıyorum beni yakalayıp geri getiriyorlarkaydirigubbakcemile
kaynanama diyorumki anne yeter bak seni ilkere sölicem diyorum şakanında
sınırı var diyorum kadın bana şaka değilki ilkeri nerde bulcanda sölicen diyor kabusdu resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan ter içinde kalkdım ya:bbo:

çilekcim doktorların böle davranması çok normal devlet hastaneleri malesef böle
ya bendemi folik asit den alsamki çokmu lazım ee biz başladık ya çalışmlara
geçmiş olsun bacım mantarın bir sürü çeşidi varmış bende kaşıntılısına yakalanmıştım kışın
dehşet bişeydi kapılardan dışarı.

aaaa cılegım orası nasıl bır hastaneymıs öyle?agzınla ıstıyorsun onu bıle dıkkate almıyorlar.ayy nasıl sınırlendım şimdii kızımla sopalarımızı cıkarıcaz o dr a haaa klava:
bu arada kayınvalıdene esın neden özelınızı söylüyor onuda anlamadım.söylenecek bısey varsa sen uygun bır dille istersen söylersın zaten :jeyyar: :jeyyar:
nazııım gıt gıt memleketıme benım içinde gez emı canım? bende baramda gıdecem ınsallah elıf simayda bıraz ele avuca gelır o zamana kadar.bakalım sagsalım o gunlere erıselımde hayırlısıyla :))

Çileğim geçmiş olsun,hastane işleri böyle canım...

Olsun takma kafana,hele bi çalışmalara başlayın inşallah,ozaman tekrar gidersin.Hatta özele gidersin ,belki onlar yapar bu tahlil ve aşıları...

Sen açıkça yazmışın bende açıkça fikrimi yazacağım canım,ben kayınvalidenden ziyade eşine kızdım.Bence annesine söylemesi hoş değil.Eğer söylenecekse böyle özel şeyleri senin söylemen daha uygun olur bence...Yani oğulla anne arasında böyle özel konuşmaların olmasından ben çok rahatsız oluyorum.Ama oldu bitti bikere,boşver canım...Bulaşırsada bulaşır nolmuş yani,bikaç gün krem kullanılır geçer gider yani,hayret bişeeee....
Bide bende sık sık mantar oluyor malesef,mantar durumunda birlikte olmuştuk ama eşime geçmedi hiç şükür.Geçme ihtimali tabiki var ama illa geçecek diye kaidede yok..
Hiç kaşıntın olmaması ilginç,o mantar çok pis kaşındırır,yolası gelir insanın...Sen başka bir doktora daha git istersen canım...

nazım iyiydir bacım şükür senden naber,yorgun savaşçı:)))

bilmiyorum yaa çok sinirlendim nedenseeeeee
her ikisi için de senağlama
kaç aydır gebelik öncesi araştırmaları yapıyorumm, naticeye bakk :1closedeyes:
eşim hastanede olduğumuzu söylemiş o da kaç defa aramış merak edip öğrenmiş durum bu :1closedeyes: senağlama

bilemiyorum nevinim zaten benim surat düştü hemen
neyin var deyip durdu ama bişey demedimm

verdiği fitil işe yaramazsa giderim başka dr.a
peki senin şikayetlerin ve kullandığın ileçlar neydi?

Çileğim çok kafana takıyosun canım...

Tamam haklısın,ne umutlrla gittin ne oldu ama olsun bidaha başka yere gidersin canım,nolcak..Böyle ilk sallantıda yıkılırsan işimiz var senle heeee...

Öyle ilk seferde kafamıza göre doktor hastane bulabilsek ne güzel olur ama malesef,bikaç doktor gezmeden olmuyor canım...Sen şimdi gerginsin,yarına sakinleşir daha makul düşünmeye başlarsın inşallah canım,hatta cumartesi gini bi sopa çekeriz sana tam kendine gelirsin bacım:)))))

Canım dediyse dedi,kaynana işte boşver gitsin...Ne kadar iyi olsalarda kaynanamı kaynana,bitti gitti...Küçük şeyleri kafanda büyütüp üzme kendini boş yere emi?

Bende şiddetli kaşıntı oluyordu ama ne kaşıntı yani...Bide taharet alırken minik beyaz şeyler geliyordu elime..ığrenç bi benzetme ama doktorlarda böyle ifade ediyor,ekşimek gibi:)))

Banada fitil vermişti bide dışarıdan genital bölgeye sürülen,rahatlatma amaçlı merhem vermişti..1-2- güne düzelir zaten....
Bide sirkeli suyla tahareti tavsiye ederler ama bilemem tabi....
Fitil işini gece yatmadan hallet...Çünkü fitil eriyerek akacak,ayakta durmaki yavaş yavaş aksın canım...

çok kafaya takıyorum biliyorum haklısın :tomato:
ama napim yapım bu :çok üzgünüm:
ben çabuk tüketirim kendimi bu gidişle :1closedeyes:

çılegım öyle daha yolun basındayken kendını tüketeceksen işimiz zor valla... pozitif cılegımız nerde bakım?

tamam cnm Allah razı olsun a.s
bende o belirtilerin hiç biri yok
sadece ağrı vardı
bi az önce internetten okudum
fazla su değdirmeyin diyor
iyi de benim ki sudan çıkmıyor ki kaydirigubbakcemile3(yani tuvalete sık çıktığım için tahareti sık alıyorum )

Çok iyi kurulan canım...Hatta kuruladıktan sonra böyle elinle melinle yelpaze yap,bekle biraz..

Ben adet döneminde öle yaparım,iyicene kurutmadan çamaşırımı ve dolayısıyla pedi çekemem...

iyiym nevincim sağol canım temizlik işim bitti çok yoruldum ama değdi
misgibide bi tarhana çorbası pişirdim içince yorgunluk falan kalmaz inş.

alhancım nasıl gitcem bilmiyorum ya işde eşim arabayla götürecek 10 saat yol
uzunda kalmıcaz gene bayramda olduğu gibi pestilim çıkacak sanırım
demek ilk bayramınızı samsunda geçireceksiniz negüzel hayırlısı ile inş.

Kızlar folik asitin üremeye yardmcı olduğunu gebeliğini kolaylaşstıdığını biliyorum.
Siz alın
hattta özel bir doktora gidien o size isteidği testelri yazsın.
Ve develer hastanesinde bir tanıdık bulup ona testleri yazdırın bence
allah kolaylık vrisn
neyse daha okuyamadım ya iyi akşamlar

sağol swetcim yarın hemen bi folikasit alayım bari
ya hepiniz incik cincik araştırıyorsunuz ben ne meraksız insanım ya
bebek istiyorum ama daha hiç bişiy bilmiyorum ama internet kafayı çok karıştırıyor

:roflol::roflol:

Öğrenirsin anacım merak etme...

Evet internet çok kötü bi hastalık yaa...İnsan hasta değilse bile hastayım sanıyo kenidni valla....

çılegım öyle daha yolun basındayken kendını tüketeceksen işimiz zor valla... pozitif cılegımız nerde bakım?
aradığınız kişiye şuan pek ulaşılamıyor
yarın inş. eski haliyle onu burda bulabilirsinizz :jeyyar: sırnaşık şey
Çok iyi kurulan canım...Hatta kuruladıktan sonra böyle elinle melinle yelpaze yap,bekle biraz..

ya cnm ben normalde de çokkk kurulanıyorumm
tamam daha da dikkat edicem inş. :1ninca:
cnm folik asidi aldım zaten
bugün başarım nasipse
ayın 18 inde uzmanla görüşücem test aşı olaylarını sonuç bulamazsam
bakarız inş. başka çaresine a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…