Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama nerdesiniz kızlar resimleri kim yükleyecek

bak kızıyorummmmmmmmmkötükedihüso pc başında ağaç oldum turkbayragi

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

püffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çok canım sıkıldıııııııııııııııııııııııııııı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kımse yok mu

bugun nıhayet buluşma gercekleştı cok guzel bı gundu
buluşmadan sonra eşimle beraber beykozda ablama geldık yarın akşam üstü annemlere pendıge gecıcez

hadı ben cıkıyom Allah rahatlık versın
ha bu arada resım yuklemesını ben beceremıyom arkadaşlar ekler

berin be kızım madem beykoza geçecekdiniz neden bizimle gelmediniz
bende orda oturuyorum bilmiyormusun sen bakim.
denefcim çatlamayın canım nehir eve teşrif etsinde hele yüklicek resimleri
çok eğlendik vallahi çok gözel bir gündü keşke sizlerde olsaydınız
bi yanımız hep burukdu ama sizleri anmadımız bir anımız olmadı
mumum hoşgeldin canım

nazım canım benim,, sen geldin ben çıkıyom.eşim işten geldi.karnı açmış ..ona bişeyler hazırllıcam ..kusura bakma senağlama
nasıl geçti gününüz...seni çok öpüyorum canım....

benide kociş bekliyor çok güzeldi canım bende seni öpdüm
görüşürüz yarın nehir koyar bir kaç resim asıllar çilekde
pazartesiye kalır heralde.

Evveetttt kızlar büyük buluşma oldu ve resimlerin bir kısmı geliyor az sonraa..

Ama sadece bir kısmı..Kalanları pazartesi günü yeni topikle beraber yüklenecek inşallah...

Bekleyin beni anacım...

Kızlar çok güzel bir gündü gerçekten...

Biraz aksaklıklar oldu,geç kalındı falan ama her şeye rağmen çok güzeldi...Arkadaşlarımızın hepsi çooooooookkk tatlı....

Biz Haremden anca 21.30 otobüsüne binebildik gelirken polis çevirdi biraz bekledik falan...23.00 gibi anca evdeydik yani...Geldim,fotoları bilgisayara attım ve anca yükleyebildim..Kalanları pazartesi günü inşallah:)))Ben şimdi müsadenizle bi duşa girecem....Yarın bolbol konuşur kaynatırız inşallah....

amannnnnnnnnnnn sonunda gördüm resimleri veeeeeeeeee çok olmak isterdim diye iç geçirdim

nehircim siz nevinle kardeş değilmiydiniz hiç bir benzerlik yok

elinizdeki kartları hazılamak kimin fikriyse gerçekten çok anlamlı olmuş hepinize çok teşekkürler ederiz saygılarımızla

hıııııııııııııı berinin eline benim adımın yazılı olduğu kağıdı zorlamı verdiniz sanki çok mutlu değil gibi

(şaka cnm sadece derin bir offf çektimm)

bizler şimdi çantada keklik olduk demek...bizleride yanınızda götürdüğünüz için çok çok teşekkürler...bunu düşünen her kimse yanaklarından öpüyorum,çok hoşuma gitti...özlellikle de beni temsil eden nazıma teşekkürler...inşallah birgün bütün topiğin anneleri biraraya gelir,hatta çol çocuk hepimiz...niye olmasın ki değilmi kızlar...

ayyyyyyyyyy kızlar bu ne güzellık masallah hepınıze :)))))))))
sızlerı görünce nasıl heyecan yaptım bırden.ayrıca bugun sesınızı duymak ayrı bir zevktı benım için.
kart olayına gelınce cccok tesekkur ederız hangı zekı arkadasımızın aklına geldıyse yanaklarından öpem :)))))))
hepınız cok tatlısınız yaa dostlugumuz daim olsun ınsallah....

kızlar ne kadar tatlısınız.inanın hepinizide çok merak ediyodum.hepiniz ayrı ayrı degersiniz bizim için.bende sizlerle konuşmak çok istedim ama namaza gitmişşiniz...zaten fazlada konuşamadım hastam geldi.hemen kapatmak zorunda kaldım..çok güzlsiniz ya.insalah hepimiz bi araya geliriz.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adımı görünce inanın çok mutlu oldum.bizleri unutmadıgınız için çok tesekkürler.bizimde aklımız sizdeydi bacular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…