Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar hemen çıkmam lazım
çok süper bi gündü.
resimler için pazartesiyi beklemek gerekecek galiba.arkadaşların hepsi gerçekten çok güzel ve tatlılar.iyi ki tanımışım hepinizi.
tadı damağımızda bu günün daha fazla katılımla tekrarı nasip olur inş.o yorgunlukla eve bi geldim 9 da misafir var.hala dinlenemedim valla.bugün de misafirim var
neyse öpüyorum sizi bys

yine beeenn
o kartları yazmak nehirin fikriydi.bi de baktık kağıt kalem çıkmış ortaya.benimde çok hoşuma gitti bu orjinal fikir.nehircim bir kez daha tebrik ederim.
nevin ve nehir hiç benzemiyorlar gerçeten de.çok farklılar.ben nevini annesine benzettim.annesi de bizimleydi.ve nazın annesi de.
ayrıca o eyüpteki acıbademciye de gitmeyi ihmal etmedik.adını yine unuttum.ama resimlerde var yarın görürsünüz.
benim fotoğraf makinem eşimin kardeşinde olduğu için götüremedim.yoksa sizi hiç merakta bırakır mıydım.o resimleri hemen koyardım şu anda.
berinde vardı.o da resimleri buraya atmayı bilmiyor.
çilekte vardı.o da haftasonu giremiyor zaten kk ya.
bi de nevinlerde vardı.onunda işi vardır tabi haftasonu olduğu için.

Öhö öhö hanımlar ne habersiniz???
Bugün 3'te kalktım.. Ama şu bacak ve ayak ağrılarım hala geçmedi..
Malum dün benim ayakkabılarım vurdu ayaklarımı, arkasına basmak zorunda kaldım hatta annemin yedekteki ayakkabılarını bile giydimvereliniortak

Çoook harika birgün geçirdim ben...Hepinizi tandığım için çok mutluyum.
Çok eğlendim..Çok güldüm..

Bu arada radyolojim biz vapura binmek için döndüğümüzde bi balık-ekmek daha yedik:roflol:
Napiim çok acıkmıştım:roflol:

Alhanım aşkolsun orası Gülhane Parkıopuyorumnanaktan.
Gülhaneye girince dinlendik biraz sonra çay içmek için deniz manzaralı bi yer bulduk..

Neler yapmadıkki, biz (annem ben çilek ablam ve çileğin kardeşi Ahmet) gazi osmanpaşada buluştık çileğimle.
Ordan metroyla kumaşçıya gittik.Kumaş aldık, Sonra minibüsle terziye gittik, annem ve ben aldığımız kumaşlardan pardesü siparişi verdik.
Sonra oradan eminönüne radyolojim, berin ve naz ile buluşmaya gitmek için otobüs bekledik biraz. Sonra otobüse bindik, bir yerde indik. Sonra tekrar eminönü otobüsüne bindik ve 1 saat süren bi yolculuk sonrasında eminönüye vardık.

Birbirimizi bulmamızda bayaa uzun sürdü. Çünkü çok kalabalıktı eminönü.

Sonra naz, nazın annesi, berin, radyoloji , ben , annem, ablam deniz kenarında tarihi eminönü balışçısında balık-ekmeklerimizi yedik. Ben ablam çilek turşu suyu içtik..
(Ben pek doymadım ama çaktırmadım:roflol:)
Sonra Yeni Camiinde öğle nmazını kıldık..
Sonra ordan Gülhane parkına yürüdük. Kuruyemiş aldık..
Sonracığıma gülhane parkına vardık..İçinde dolaştık sayılır.
Öbür ucuna yürüdük..Orada denize karşı çay içtik çekirdek çıtlattıkkaydirigubbakcemile3

Sonra ordan tekrar eminönüne yürük..Naz ve annesi geri dönmek zorundalardı..Onlar ayrıldı..
Berin de ayrıldı..

Ben, annem, radyoloji, ablam, çilek vede kardeşi Ahmetkaydirigubbakcemile3 Eyüp Sultan'a gitmeye karar verdik vede gittik gene otobüsle tabi..(O kadar çok bindikki otobüse zatenkaydirigubbakcemile3)

Sonracığıma aradan saatler geçtiği için tabi ikindi vakti geldi..
Tekrar abdest aldık namaz kıldık..Veee Ebu Eyyub-el Ensari Hazretlerinin kabrinde dua ettik..Hepinizeeee....ALlah kabul etsin inşalah...

Sonra dondurma yedik, banklarda..

Sonra acıbadem kurabiyesi yedik..

Vee bir tek pierre loti ye gidemedik. Çünkü saat oldukça geç olmuştu..

Ayrılık vakti geldi..

Radyolojim ve çilek ve kardeşi bizi otobüs durağına bıraktılar ve gittiler.

Tabi bol bol sarıldık detayları sonra veririmsengözlerimebaksanab

Bizde ordan eminönüne gittik, ben hala aç olduğum içinkaydirigubbakcemile3 tekrar balık-ekmek aldık..
Sonra vapura bindik karşıya geçtik..Otobüse bindik veee eve geldiknaniknanik

Tabiki yığınla fotoğraf çekildik..
Güldük eğlendik, birbirimizi çook sevdik..
Ve çook beklettik hakkınızı helal edin hanımlar bunun için..
Çünkü bi yerden bi yere giderken, beklemeler, abdest alırken namaz kılarken...bir sürü bekletme oldu maalesef..
Ama ben çok memnunum iyiki gitmişiz, iyiki böyle birşey yapmışızz..
Çok eşsiz çok harika bir gündü..
Hepinizi çooook seviyorummm:dance:

selam yıne ben
ablamdayım hala yegenım pcden anlar ama ben malesef fotograf makınesının kablosunu getırmeyı unutmuşum çünkü hiç aklıma gelmedı kablosunu getırmek
artık boluya gıdınce iyicene uğraşıp halledıcem inşallah

kızlar hayatınızda unutamayacağınız güzel anlardan birini yaşamışsınız,daha nice nice güzel buluşmalara.....

nehircim gözleriniz ışıl ışıl hepinizin çok güzel birgün olduğu belli

inanki bende düşündün bizim kızlar bütün gün namaz nerede kılacaklar diye

RABBıM dualarınız kabul etsin çok şekeysinizzzzzzzz kıslarrrrrrrrrrrrrrr,

Son düzenleme:
canlarım slm........:dance::sm_cool:

hala annemdeyım ben...dınlenıyorum keyfım yerınde sukur...esım pcyı getırdı...burada net yok ama komsu kablosuz net almıs banada sıfresını verdı o actıgı zaman netını bende grebılecegım yanı ama sanırım haftada bır acacak sınavları var cunku bu ara...:sm_confused::çok üzgünüm:bunada sukur ama dımıdelikafaduldenben denk getırdıkce yazmaya calısacagım sıze canlar........a.s.
bulusma gerceklesmıs guzellerhihoyyytmasallah subhanallah bayıldım herkese.......benım arkadaslarımın ıclerının guzellıklerı dıslarına yansımıs....hele isimlerımızı anmanız buyuk jest cok cok sagoluna.s.her gununuz oyle guzel olsun........nehır masallah yıldız gozlu kız desem sana artık......hep ısıl ısıl ol ınsallah e mı?????hepımız hep mutlu oluruz ınsallaha.s.nevınım sagol benı sen temsıl etmıssın orda ALLAH en kısa zamanda sanada her ısteyene de ıkız nasıp etsın ınsallah.......:Saruboceq:radyolojı,naz cılek,berrın ne dıyım canlar masallah dıyorum ıste o kadara.s.
alhan bacım hadı hayırlısı bu hafta gelıyormu kızımız hayırlısıyla:Saruboceq::ecrin_bebek:ıy:ecrin_bebek:ıyı hbrlerını beklıyoruz canım..........
denefım ıyımısın???sana msj attım net geldı bacım........sevgılerımle.....
gulyuzum aradım aksamustu nerdesın canıma.s.
myhopem,mumucum pınkım svethome,nbr kızlar..........sevgılerımlea.s.
tek bı sıkıntım oldu canlar cumartesı burnum kanadı ....anı tansıyon degısıklıgınden fılan olurmus....atlattıım sukur...hamısler dıkkat.....:1hug:.
herkese sevgıler kızlar klavyemde yok cok zor yazıyorum.......optum herkesıa.s.

canım sen bebeklerin iyi olun bizler bekleriz meleklerinle beraber burda olacağın günü

buluşma çok süper olmuş değilmi imrenmemek elde değil

Hoşgeldiiin lotusum sefalar getirdin..
Demek hala annendesin..Gelmezsin evine herhalde doğuma kadar..Ki iyide yaparsın..
Demek tansiyon değişikliğinden olmuş..Olsun zaten az kaldı...Hayırla sağlıkla doğumunu yapınca herşey çok güzel olacak inşallah..

Yaa mumucum çok güzeldi buluşma çook..
Yani anlatabildiğimizden çok daha fazlası vardı..Zaten yarın herkes herşeyi dökülür..Bugün herkes dinleniyor..

Tekrarı nasip olur inşallah çok güzeldi çünkü..

Ay lotusum birden ne geçti içimden..
O isimleri yazıp en istten alıp vermeye başladık.Yani kimse elindeki kağıdı bilinçli olarak tutmadı. Ayy komik bi cümle oldu :)) Seçerek tutmadı diyim :))
Ablamada sen ve ikimizlerimiz gelmiş..Bi an acaba ikizmi olacaklar diye düşündüm :))
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah :))

lotusum hoşgelmişşşşş:1hug:
hosbulduk canım aradım evını yoktun dıyorum ya.........optum bacımŞeniz
canım sen bebeklerin iyi olun bizler bekleriz meleklerinle beraber burda olacağın günü

buluşma çok süper olmuş değilmi imrenmemek elde değil

sagol canım arkadasım..........ınsallah bırgun hep beraber bulusuruz degıl mı????????delikafaduldendelikafaduldenŞeniz
her an kacabılırım kızlar ıyı aksamlar herkese............:1hug:

mirmirmirmirmirmirmirmir
esra hosgeldın canım nbr????????????

bacım bılınclı olarak secılmedıgını bılıyorum kagıtların.ama ınan bende senınle aynı seyı dusundum ınsallah nevınede her ısteyende ıkız nasıp olur dedım ama net olarak ıfade edemedım dusuncemı zor yazıyorum ya klavyesız.......once nevın ve gulyuzume,arada radyolojım(bu ay ertelenmıs okudum ve uzuldum:çok üzgünüm:)denef,pınk derken herkes ınsallah canım:Saruboceq:

...lotusum beni aradığın saatte deniz kenarında balık tutmaya çalışıyorduk canım...

Radyolojim resim koydum yavrum görmedinmi?Aşkolsun..

Hemide eve gelir gelmez üstümdekileri attım,wcye bile gitmeden bilgisayarı açtım...Merak ettim aldığım kablo çalışacakmı diye tabi...Çalıştı şükür,boşuna almış olmadık vee yükledim hemencecik...

Ama buluşa bölümüne yeni topik açılacağı için hepsini koymadım..sadece kızların arkadaşlarımızın isimlerinin olduğu resimleri koydum,selamlamak amaçlı....

Ama görmüşündür yaaaawwww,görmemen mimkin değel ....Diğer resimler için dedin heralde ama Çilek eklicek diye konuştuk yaa ondan yaniiii..Neyse ben kaçıyom,yarın konuşuruz inşallah....ıyi geceler...

ıyı geceler canlaaarrrrrr
nerelerde bızım hatunlar bakem?yorgunluktan kurtulamadınızmı heee?
ben bugun nst ye gıttım yıne kızlar dunden berı kızımın hareketlerı ccoook azalmıstı bıraz sancı cıktı yıne belkı yarında gırecem bakalım ne cıkacak ?ınsallah hareketlerı düzelırde gıtmek zorunda kalmam...

ricaederim canım nedemek inş bir gün sizleride kucaklamak nasib olur
açıkcası böle bişiy yapmak benim aklıma gelmezdi
o nehir yokmu iyiki var onun aklına gelmiş akıllı kız vesselam
ben pek yorum yapmadım ne ilgisiz demeyin sakın yarınki resimleri bekliyorum
siz gırgırı ozaman görün:dance::dance:
şimdi gitmeliyim namaz kılıp yatacağım hadi iyigecelerŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…