- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.181
yok kız dişimin arasında n cerez parcası gırdıde ondan yamuk cıkmışımmafoldumben
hosbulduk canım aradım evını yoktun dıyorum ya.........optum bacımŞenizlotusum hoşgelmişşşşş:1hug:
canım sen bebeklerin iyi olun bizler bekleriz meleklerinle beraber burda olacağın günü
buluşma çok süper olmuş değilmi imrenmemek elde değil
esra hosgeldın canım nbr????????????mirmirmirmirmirmirmirmir
Hoşgeldiiin lotusum sefalar getirdin..
Demek hala annendesin..Gelmezsin evine herhalde doğuma kadar..Ki iyide yaparsın..
Demek tansiyon değişikliğinden olmuş..Olsun zaten az kaldı...Hayırla sağlıkla doğumunu yapınca herşey çok güzel olacak inşallah..
Yaa mumucum çok güzeldi buluşma çook..
Yani anlatabildiğimizden çok daha fazlası vardı..Zaten yarın herkes herşeyi dökülür..Bugün herkes dinleniyor..
Tekrarı nasip olur inşallah çok güzeldi çünkü..
Ay lotusum birden ne geçti içimden..
O isimleri yazıp en istten alıp vermeye başladık.Yani kimse elindeki kağıdı bilinçli olarak tutmadı. Ayy komik bi cümle oldu :)) Seçerek tutmadı diyim :))
Ablamada sen ve ikimizlerimiz gelmiş..Bi an acaba ikizmi olacaklar diye düşündüm :))
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah :))
bizler şimdi çantada keklik olduk demek...bizleride yanınızda götürdüğünüz için çok çok teşekkürler...bunu düşünen her kimse yanaklarından öpüyorum,çok hoşuma gitti...özlellikle de beni temsil eden nazıma teşekkürler...inşallah birgün bütün topiğin anneleri biraraya gelir,hatta çol çocuk hepimiz...niye olmasın ki değilmi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?