- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.221
benim iyi gıdıyordu ama kendime nazar mı ettım ne buluşmadan sonra ağırlaştım sanki karnım aşagı ınmış gıbı
nasıl otobuse bıncemi düşünüyom
kaynanamda pazar gunu beni beklıyordu gıtmedım diye oğluna ağlamış sızlamış
eşimde bugun boluya gıtmemi istıyor ama hele bı pendiğe gıdıyım de cok rahatsız olursam boluya yarın gıderim Allah izin ederse
BEN CIKIYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN ÖPTUM HEPİNİZİ:1hug::1hug::1hug:
nevinim sabah rady ile görüştüm resimleri daha sonra kaldıracağımız için açmayalım dedi
ama isterseniz açayım hemen bi tane
ne dersiniz oy birliği olsun
csnlsrım dr dan geldık az önce reımlere bakayım dedım önce hepsııı çok ama çokkkk güzeller.
dr amcamız carsamba yada persembeye cagırdı tekrar 38 haftadan gun alıyoruz o zamana tekrar bakıp tarıh verecem dedı.anne karnında bır gun bır gundür o yuzden süreklı gel gıt yaptırıyorum dedı.anlayacagınız kızımla ben dr yolunda telef olacaz yolda dogurmayayımda :))))
ee bozuldun mu şimdi annamadım ben benneyaptımki mafoldumben
Peğki madem öle olsun...Ben yeni topik açılacak diye dün resim eklemedim hiç,bilseydim eklerdim...
hımm evet onu bende düşündüm
ama istedim ki herkesin ortak fikriyle birşeyler yapalım
kendi kendime paldır küldür açmak istemedim, çünkü orada resmi olanların hakkı var
ve o arada siz gelene kadar bizim arkadaşlar çok merak ettiği için oraya koydumm
asıl kararı verelim beraberr
off su takvımı yapamıyorum yaaa((((((
evet nevınım dr um cok ıyı sagolsun yoksa kac kere amelıyat etmıstı baskası olsa :)belkı kordondan kurtulur ümidi var ama benım cadı kızım kordonu kolye yaptı kendıne nede olsa kız dımı süsüne düşkün olacak zilli :))))))
peeekiii yerimseniben
Gamzem no problem yavrum...Haklısın tebiki,sadece düşüncemi paylaştım ben ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?