Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

EE SEN bu güne kadarr hep bolu da kaynananın yanıdna değil miisn ki
yav
şimdi ana evine geldin bir kaç gün ne sızlanıyormuş hee
kızacağım.
benimkilerde burda yüüzme baklmazlar ,ben memlekete gidince sanki özlemiş giib ayy yukarıalra bakamadık. ay kara kız seni de özeldik felan derler hiç başlka bir şey yok.
beeee boşver ana babanın yanıdan mutlu geçir sen
ağırlaşmada sürekli ayakta durmaktan oluyor canım.
şu an benim karnım bacakalrımıa değiyor otururken
ama çok yorulursam daha çok hissediyorum
olacka o akdar masum kuzucukalr var içeride

kızlar
yavaş yavaş eklemeye devam ediyorum
çokkk işim varr bugün :bbo:
siz yüklediklerime bakabilirsiniz bu arada a.s buyrunn

nazım hayırlı olsun canım....Dediğin koşullar uygun olur inşallah canım...Hadi bakalım hayırlısı...

Berinim geçmiş olsun yaa...ayyy sen çok yürüdün yaaa offfff...Bikaç gün iyice dinlen canım,aman dikkat et kendine...

Çileğim yeni topik açmamışın bacım....Resimler geride kaldı...Topiğin başlığı değişiyormu acaba,resimler geldi diye mesela..:)))Bende ekledim bikaç tane hehe:))))

berinim bacım geçmiş olsun.yorgunluktan olmuştur.söle o kaynanana taaaaaa boludan karışmasın sana.hayret ya istedigin zaman gidersin boluya..keyfine bak canım.ana babanla hasret gider.he dediginde gidilmiyo malesef
nazım hadi canım insallah bu sefer gönlüne göre olur canım.:Saruboceq:

nevinim sabah rady ile görüştüm resimleri daha sonra kaldıracağımız için açmayalım dedi
ama isterseniz açayım hemen bi tane
ne dersiniz oy birliği olsun

bu arada nazcım iş görüşmen hayırlısı ile sonuçlanır inş. :1hug:
berincim seni pek yordukk sanırım o yüzden böyle oldun
bol bol dinlen olur mu a.s.

csnlsrım dr dan geldık az önce reımlere bakayım dedım önce hepsııı çok ama çokkkk güzeller.
dr amcamız carsamba yada persembeye cagırdı tekrar 38 haftadan gun alıyoruz o zamana tekrar bakıp tarıh verecem dedı.anne karnında bır gun bır gundür o yuzden süreklı gel gıt yaptırıyorum dedı.anlayacagınız kızımla ben dr yolunda telef olacaz yolda dogurmayayımda :))))

Alhanım aman ha
yolda felan doĞruma canım benım
kız c.tesı gÜnÜ bana bır yaŞlı teyze yolda kıızm yollarad doĞurma ha dedı Çok korktum Öyle deyınce
:))))

nevinim sabah rady ile görüştüm resimleri daha sonra kaldıracağımız için açmayalım dedi
ama isterseniz açayım hemen bi tane
ne dersiniz oy birliği olsun

Peğki madem öle olsun...Ben yeni topik açılacak diye dün resim eklemedim hiç,bilseydim eklerdim...

Efferim doktoruna Alhanım...Bencede 1 gün 1 gündür...Anne karnında 1 günde olan gelişme,dışarıda 1 haftada oluyormuş...Okadar önemli yani...En iyisine karar vermişsiniz..Allahın izniyle bir şeycik olmaz canım,az kaldı..Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah.

Biraz ama önemli değil...

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

:icecream::icecream::icecream:

:sm_cool:

sositosositosositosositosositosositosositososito

:asigim::asigim:

Son düzenleme:
hımm evet onu bende düşündüm
ama istedim ki herkesin ortak fikriyle birşeyler yapalım
kendi kendime paldır küldür açmak istemedim, çünkü orada resmi olanların hakkı var
ve o arada siz gelene kadar bizim arkadaşlar çok merak ettiği için oraya koydumm
asıl kararı verelim beraberr

Son düzenleme:
off su takvımı yapamıyorum yaaa ((((((
evet nevınım dr um cok ıyı sagolsun yoksa kac kere amelıyat etmıstı baskası olsa :)belkı kordondan kurtulur ümidi var ama benım cadı kızım kordonu kolye yaptı kendıne nede olsa kız dımı süsüne düşkün olacak zilli :))))))

Gamzem no problem yavrum...Haklısın tebiki,sadece düşüncemi paylaştım ben ok?

Haklısın canım,bazı doktorlar 3 kr.kazanacam diye insanları sömürüyorlar malesef..

eeee annesi daha dur ,daha neler isticek neler inşallah...

kız alhan senin kız valla dişli çıktı.benim kız ne yapıyor bilmiyoruz.
kordonu boynuna doladığı 2 botyutluda görünüyor mu canım
bneim doktorun ıusg si 2 boyutlu ya
allahım ya of xaten kasıklarımda ağrı var
birde bacakalrımda
bugün duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…