Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teşekkürler alhancım opuyorumnanaktan

avatarına bayıldım......:CüvCüv karın yakında inecek ve çok güzel bir bebişimiz olcak inşallah:ecrin_bebek:

cılegım hosgeldın canım hel bı öpem senı Şeniz Şeniz
gülyüzüm buda senın için Şeniz
hoşbuldumm cnm Şeniz asıl sen hoşgeldinn kaydirigubbakcemile3
canım radyle az önce görüştüm esı izmıte gıtttıgı için bugece esının amcasında kalmıs,net kesılmıs gırememıs.haber verem dedım :)))
hımm tamam o zaman
teşekkürler tatlımm vereliniortak

denefte gelmedi bugün, lotus zaten yok, herkesler yokk mafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız bakalım kayınvaldemdeydim kahvaltıya
şimdi eve geldim.
çilekcim ben varım canım yetmezmi ama birazdan evi toparlamaya kaçıcam
biraz takılayım dedimde radyolojiyi bende merak etmişdim alhanım sağol canım
haberdar ettiğin için.

Herkese merhabalarr efemmmm

Nazım kolay gele...

Alhancım boşver eviii,elif bolbol dağıtacak zaten şimdiden prova yapmış olursun:)))

Mumucum selan tatlım..

Çleğim öptüm kuzum naber?

günaydın kızlarrr?nasılsınız canlarım?
mumucum ıkımız mı varız koooooskocaaaaaa topikte?
kocacında senı mutlu etmek için öyle demıstır nasılsa bulusma gectıyaaa :))))))
öyle gerçektende bu koçaları ne yapsak acaba biblo yapalım arada bir tozunu alaırız o zaman iki muck kondururuz tamam yeter ama parada getirmeleri lazım

bilemedim ne yapacağımızı

sağol çilekim gerçekten gözümden kaçmış resmi çeken de profesyönelmiş güzel poz yakalamış

tekrar kanamam başladı yarın dr gideceğim kan değerlerim ölçülecek neden durmuyor diye ultrason vs

RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER bakalım ne zaman eski sağlığıma kavuşacağım

naaaazzzım benım evıde topla noooooluuuur :))) bak kızımla sana ne dua ederız varyaaa

ah canım benim ya valla bende vaz geçtim evi toplamakdan boşver nevinin dediği gibi
nasılsa elif dağıtacak yakın olsak anacım arada deniz var nasıl gelem:sm_confused:
selam nevincim ben evden aynen topukluyorum bi tlf geldi naz kaçar öpüyorum hepiniziŞenizŞeniz

selam nevincim
yaaaaa kızlar resimleriniz gördükten sonra sanki daha farklı bir arkadaşlık bağı oldu bende neden acaba sizde de oldumu

bir de canlı görsem ne olur bilmem

nazım güle güleeee....ıyi gezmeler,yaz da geldi artık,seni evde yakalayana aşkolsun yani:))))

Mumucum aynen dediğin gibi tatlım,görüşmek gerçekten çok farklı..

Berin nasıl oldu acaba...

pinkte gelmemiş sanki,geldide benmi kaçırdım acaba...

yeter tabii ama ben hepinizi istiyorummm :jeyyar: herkesin tadı başka bende zemuszemus
ama sen çoktannnnnnn gezmenin yolunu tutmuşsun bilee ohhhhhhh :icecream:
Çleğim öptüm kuzum naber?
bendee öptüm nevinimm :dilcikar: :roflol:
iyiyim iyiyim hamdolsunnn :smiley-cool:
dün temsili bi dayak yiyecektim senden son anda yırttım sırnaşık şeydelikafadulden
evett o profesyonel Ahmetçikti kaydirigubbakcemile3 söyleyeyimde omuzları kabarsın hemen alkisalkisalkis zemuszemus

hımm bu ciddi bir konu git bakalım ne diyecek
takviye yapmadılar mı hiç, ya da kan ilacı ??
selam nevincim
yaaaaa kızlar resimleriniz gördükten sonra sanki daha farklı bir arkadaşlık bağı oldu bende neden acaba sizde de oldumu

bir de canlı görsem ne olur bilmem
he heeee aynenn öyleeee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Berin nasıl oldu acaba...
pinkte gelmemiş sanki,geldide benmi kaçırdım acaba...
evet pink bikaç gündür yokk fisfisfis

Kız dün değil ama şimdi sopalayacam heeeeeeklava:

Söyle tabi Ahmete,sevinsin yavrum..

Pinnnnnnkkkkk nerdessin bacım....

Berinnn sende eve gider gitmez yaz bizeeee....Merak ettik

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
mumucum Allah şifa versin kanaman biran önce bitsin inşallah canımm geçmiş olsunn
denefim swetem alhanım nazım çileğim nehirim nevinim gülyüzlüm radyojojim berinim pinkim lotusum esram nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

İyiyim canım sağol sen nasılsın bakalım?

Alperenimiz nasıl?

iyi inşallah teyzesiiiiiii artık sığamıyo yerine az kaldı yaa yakında kucağımda olacak inşallah tabi önce alhanımla swetemmm darısı hepinizin başınaaa
bana gelinceee arada baş ağrım devam ediyor bugün yine tuttu ve çok sıcakkkk hani evde küvet olsa doldurup dalacam içine daha bir ay var nasıl geçecek bilmiyorum yaz hamişliği cidden zormuş yaaa herkez derdi de başa gelmeyince anlamıyor insannn-tatlicadiarzu-

:dilcikar: :tomato: lülülülülülü sositososito :icecream: sırnaşık şey delikafadulden

şakkıdışakkıdı

kaydirigubbakcemile5

:içelim:

:asigim:

Eeee annesi büyüdü oğlumuz,dahada büyüyecek..

valla zormuş bu hamişlik yaaa...İlk defa bu kadar yakından şahit oluyorum,gerçekten..
Dışardan bakınca,hoop insanlar hamile hoopp 9 ay geçti doğurdular gibi görünüyor ama işin aslı öle değilmiş..Hele son haftalar bir hayli ağır geçiyormuş..
Sayenizde bir sürü şey öğrenmiş olduk,sağolun valla...
Hem hamişlik,hem sıcaklar hem baş ağrısı..Offf Rabbim yardımcınız olsun...
İnşallah canım sağlıkla alacaksınız kucağınızaRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin,bebişlerinizede sizlerede eşlerinize de canlarım...

Kıslar ben gidiyom ama gelecem inşallah...

Anama gidem de elbiselerim için model bakayım:))))

Hayden görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…