- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.261
ya rady nerde :sm_confused:
teşekkürler alhancım opuyorumnanaktan
avatarına bayıldım......:CüvCüvkarın yakında inecek ve çok güzel bir bebişimiz olcak inşallah:ecrin_bebek:
hoşbuldumm cnm Şeniz asıl sen hoşgeldinn kaydirigubbakcemile3cılegım hosgeldın canım hel bı öpem senı Şeniz Şeniz
gülyüzüm buda senın için Şeniz
hımm tamam o zamancanım radyle az önce görüştüm esı izmıte gıtttıgı için bugece esının amcasında kalmıs,net kesılmıs gırememıs.haber verem dedım :)))
öyle gerçektende bu koçaları ne yapsak acaba biblo yapalım arada bir tozunu alaırız o zaman iki muck kondururuz tamam yeter ama parada getirmeleri lazımgünaydın kızlarrr?nasılsınız canlarım?
mumucum ıkımız mı varız koooooskocaaaaaa topikte?
kocacında senı mutlu etmek için öyle demıstır nasılsa bulusma gectıyaaa :))))))
gözünden kaçtı sanırım, buyur mumucum resmimiz burada buyrunnnnnnnnn
demek eşin neden gitmedin diyor tamam yazdık bunu bir yere :jeyyar:
en müsait zamanda kullanalımm bunu kaydirigubbakcemile3
mumucum durumun nasıl şimdi, kan ilacımı kullanıyorsun?fisfisfis
naaaazzzım benım evıde topla noooooluuuur :))) bak kızımla sana ne dua ederız varyaaa
yeter tabii ama ben hepinizi istiyorummm :jeyyar: herkesin tadı başka bende zemuszemusmerhaba kızlar nasılsınız bakalım kayınvaldemdeydim kahvaltıya
şimdi eve geldim.
çilekcim ben varım canım yetmezmi ama birazdan evi toparlamaya kaçıcam
biraz takılayım dedimde radyolojiyi bende merak etmişdim alhanım sağol canım
haberdar ettiğin için.
bendee öptüm nevinimm :dilcikar: :roflol:Çleğim öptüm kuzum naber?
evett o profesyonel Ahmetçikti kaydirigubbakcemile3 söyleyeyimde omuzları kabarsın hemen alkisalkisalkis zemuszemussağol çilekim gerçekten gözümden kaçmış resmi çeken de profesyönelmiş güzel poz yakalamış
tekrar kanamam başladı yarın dr gideceğim kan değerlerim ölçülecek neden durmuyor diye ultrason vs
RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER bakalım ne zaman eski sağlığıma kavuşacağım
he heeee aynenn öyleeee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5selam nevincim
yaaaaa kızlar resimleriniz gördükten sonra sanki daha farklı bir arkadaşlık bağı oldu bende neden acaba sizde de oldumu
bir de canlı görsem ne olur bilmem
evet pink bikaç gündür yokk fisfisfisBerin nasıl oldu acaba...
pinkte gelmemiş sanki,geldide benmi kaçırdım acaba...
bendee öptüm nevinimm :dilcikar: :roflol:
iyiyim iyiyim hamdolsunnn :smiley-cool:
dün temsili bi dayak yiyecektim senden son anda yırttım sırnaşık şeydelikafadulden
evett o profesyonel Ahmetçikti kaydirigubbakcemile3 söyleyeyimde omuzları kabarsın hemen alkisalkisalkis zemuszemus
evet pink bikaç gündür yokk fisfisfis
:dilcikar: :tomato: lülülülülülü sositososito :icecream: sırnaşık şey delikafadulden
Kız dün değil ama şimdi sopalayacam heeeeeeklava:
İyiyim canım sağol sen nasılsın bakalım?
Alperenimiz nasıl?
:dilcikar: :tomato: lülülülülülü sositososito :icecream: sırnaşık şey delikafadulden
iyi inşallah teyzesiiiiiii artık sığamıyo yerine az kaldı yaa yakında kucağımda olacak inşallah tabi önce alhanımla swetemmm darısı hepinizin başınaaa
bana gelinceee arada baş ağrım devam ediyor bugün yine tuttu ve çok sıcakkkk hani evde küvet olsa doldurup dalacam içine daha bir ay var nasıl geçecek bilmiyorum yaz hamişliği
cidden zormuş yaaa herkez derdi de başa gelmeyince anlamıyor insannn-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?