Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kızlar ben kaçar.Malum bugün pazartesi,iş güç günü..

Karı tembel olup 12de uyanınca işler bu saate kalıyor:)))))Amaaaannn günler uzun zaten,nolcek dimi...

Nazım,gönlüne göre olsun kuzum herşey...Annecine selamlar ...

kız dur hele şimdiden böle yaparsan.ne yapcan bacım..heyecan yok..erken dogum yapcen yoksa..kaydirigubbakcemile3

kız belli mi olur abovv ben varya dona kalırım
doktor ıkın der ben ıkınmayıda becermem ha
anam zaten belim ağrıyor bugün oyy opyyy
kızlar ben varya galiba telaş yapacğaım.hep soğuk kanlı olurum diyorum ama bakalım.

kız doktor bana dedi ki artık erken syılmaz yavaş yavaş doğum olursa hazırlıklı ol dedi.
bacıalr dua edin hayırlı sağlıklı şekilde gelsin kızım.
bird ebabasınba dua edin ne olur işe girisn oyyyyy
panik panik oldum gene

kızlar alhan aradı beni
epidural olmuş.sesi çok iyi geliyordu.şimdi çok işim var haber edem dedim

ay maşallah epirdural ve sei çok iyi ha maşalah maşalalh
keşke biran önce topiğe gelsede tedrübelerinden faydalanask
oy mis kokulu yavru ağlıyor muyud acaba sesini duayn avr mı?????

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet biraz daha ayrıntı vermeye geldim.taksit taksit. :))
bebişini kucağına almış emzirmiş bilem.cop cop emiyomuş :)))))
dudakları kıpkırmızıymış ayyyyyy yerim ben o dudakları.görenler annesine benzetmişler.
alhan da ayaklarımı yeni hissetmeye başladım dedi.bebişinin ağlayışlarını duyunca o da ağlamış yanlış anlamadıysam :)))
size haber vermemi istedi iyi olduğunu

Son düzenleme:
ay maşallah kırmızı dudakalra demek ki vakti dolmuş bebeşimizin emdiğne göre allah sağlık verisn oy kuzu ya ben görmek stiyorum
off keşke kuş olup uçsakda baksak değil mş?

kızlar selamlar naber nasılsınız.Valla herkesi çok özledim ama pek fırstım olmuyor pc başına pek geçmiyorum desem yeridir.
Sanırım anladığım kadarıyla alhan doğum yapmış..Çok sevindim umarım annede bebeğide çok çok iyidir..RAbbim sağlıklı hayırlı evlat etsin Allah anasına babasına bağışlasın inşallah.

senağlamamafoldumben

canım benim hoş geldin.a.s.evet alhanımız bu sabah bebegine kavuştu.darısı bize insallah.nasılsın.iştemisin canım

çilekcim o ev pahalı geldi bize canım.
oooo mavi ay hoşgeldin nasılsın canım
radyolojim tekrardan teşekkürler canım aslında hepimizin araması lazım
hele az daha kendine gelsinde ben de ararım inş

Son düzenleme:
canım benim hoş geldin.a.s.evet alhanımız bu sabah bebegine kavuştu.darısı bize insallah.nasılsın.iştemisin canım

hoşbulduk :1hug: canım nasılsın?Alhanı okudumda çok sevindim yaa gözleri aydın olsun inşallah..
Rabbim herkese nasip eylesin.. :Saruboceq:
Dün bütün gün işdeydim sınav vardı adayların bugünde gitmedim dinleneyim dedim biraz
çok yoruluyorum yaa.. :1closedeyes:
fırsatını bulmuşken biraz sizlerle sohbet edeyim dedim..
Sen nasılsın iyimisin.Herşey yolundadır umarım

hoşbulduk canım :1hug: ben iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun..
Herşey yolundamı..

ya sen uymuyomusun diyorum.yok ne uyuması cin gibiyim bu güzel günümü uyuyarak mı geçiricem diyo :))
bugün artık bi daha aramam ben.rahatsız da etmek istemiyorum sıksık arayıpta.
bu arada bebiş 2900gr ve 53 cm.
bi de dedi ki herkese epidural tavsiye ederim.çok rahat oluyo kızlara sööle dedi.

Son düzenleme:
sagol maviay, çok iyiyim canım koşturup duruyoz işte.ben bugün patronum yokda rahat rahat kk dayım.aman bacım dinlen istiraat et..hep gel bacım ya.özlüyom ama..Şeniz

evet doğru, ben arıyım akşama doğru da bakalımm CADIARZU
demek bebiş 2900 gr he, 3000 e tamamlayamadık bi türlü kaydirigubbakcemile3
epidural iyi hoşta riski var işte, hem doğum anındaki tüm alet edevat seslerini duymak insanı heycanlandırır yahuu fisfisfis

Son düzenleme:
yuppiii işe başlıyorum yaşasınnnnnnnnnn
şimdi aradılar çarşamba günü işe başlıyorummmm
allahım sana şükürler olsun yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…