- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.581
ellerine sağlık alkisalkisalkis
Nası olmuş ama..Becermişim az bişe dimi..Dün gecenin bi körü uğraştım ,azmettim ve yaptım...Hehehe...
kız dur hele şimdiden böle yaparsan.ne yapcan bacım..heyecan yok..erken dogum yapcen yoksa..kaydirigubbakcemile3
kızlar alhan aradı beni
epidural olmuş.sesi çok iyi geliyordu.şimdi çok işim var haber edem dedim
evet biraz daha ayrıntı vermeye geldim.taksit taksit. :))
bebişini kucağına almış emzirmiş bilem.cop cop emiyomuş :)))))
dudakları kıpkırmızıymış ayyyyyy yerim ben o dudakları.görenler annesine benzetmişler.
alhan da ayaklarımı yeni hissetmeye başladım dedi.bebişinin ağlayışlarını duyunca o da ağlamış yanlış anlamadıysam :)))
size haber vermemi istedi iyi olduğunu
kızlar selamlar naber nasılsınız.Valla herkesi çok özledim ama pek fırstım olmuyor pc başına pek geçmiyorum desem yeridir.
Sanırım anladığım kadarıyla alhan doğum yapmış..Çok sevindim umarım annede bebeğide çok çok iyidir..RAbbim sağlıklı hayırlı evlat etsin Allah anasına babasına bağışlasın inşallah.
canım benim hoş geldin.a.s.evet alhanımız bu sabah bebegine kavuştu.darısı bize insallah.nasılsın.iştemisin canım
çilekcim o ev pahalı geldi bize canım.
oooo mavi ay hoşgeldin nasılsın canım
radyolojim tekrardan teşekkürler canım aslında hepimizin araması lazım
hele az daha kendine gelsinde ben de ararım inş
adresini alsakda hedayede yollasak gerçi siz düşünmüşünüzdür de
benim gene kesin haberim yoktur dimi.
evet doğru, ben arıyım akşama doğru da bakalımm CADIARZUya sen uymuyomusun diyorum.yok ne uyuması cin gibiyim bu güzel günümü uyuyarak mı geçiricem diyo :))
bugün artık bi daha aramam ben.rahatsız da etmek istemiyorum sıksık arayıpta.
bu arada bebiş 2900gr ve 53 cm.
bi de dedi ki herkese epidural tavsiye ederim.çok rahat oluyo kızlara sööle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?