Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hosbulduk canim bizde seninle tanisiyor yanilmiyorsamopuyorumnanaktan
bu arada alhan arkadasimiz dogum yapmis allah anali babali buyutsun
opuyorumnanaktan

kusura bakma canımcım bos bulundum bır an tanısıyoruz tabı........cok memnun oldum yenıden karsılastıgımıza.....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hosbulduk gulum.......borc bıtınce erteleme ısı de bıtecek ama dımı??????topıc cadıları lotus la nehır ısrarlarıyla bezdırır valla senı....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

alhanım çok sevindim cnm hadi darisi geride benimgibi bekliyenlerin başinaelif simayımız hşg arkdş nica böyle haberleri baylaşmamızı nasib etsin allahım :Saruboceq:

kızlar bu arada bızım ısım bulma ışi bıraz uzamıstı.....benım kararsızlıgımdan...buyuk ıhtımalle kızımın adı elif ceren oglum burak ilyas olacak nasıpse:Saruboceq::Saruboceq:dua beklıyoruz teyzelerı...:Saruboceq:
bugun buyuk elıfımız geldı sırayla nasıpse defne,alperen,benımkıler ve berrının gelır ınsallah.....aradada buralar hamıs hbrlerıyle cınlayacak ınsallah.........:dance::teytey::sm_cool:

ben cıkıyorum canlar net acık olursa tekrar grebılırım belkı.........optum hepınızıŞeniza.s.:1hug:

dualarımız seninle bacım.isimleride pek güzelmiş yegenlerimizin.alkisalkisalkis

hoşbulduk canım..inşallah hepimiz opuyorumnanaktan

biz o yüzden hep dua etmiyor muyuz Allah doktorumuzu ilacımızı rast getirsin diye
doktor faktörü çok önemli çokk
Allah ıslah etsin böylelerini :1no2:

aynen canım katılıyorum...para için duygularımızla oynandığını düşünüyorum ( bazı dr. için) kimseyle böylelerini karşılaştırmasın Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşbulduk canım...hatırlamazmıyım hiç...imzanı görüncede çok sevindim...ikizleri sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hosbulduk gulum.......borc bıtınce erteleme ısı de bıtecek ama dımı??????topıc cadıları lotus la nehır ısrarlarıyla bezdırır valla senı....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
biliyorum biliyorum lotusumm :roflol:
tabikii bitecek Rabbim izin verirse vereliniortak
inş..inş.....
maşaallahh isimleri de pekk güzelmiş
hayırlı evlat olsunlar inş. Şeniz

aynen canım katılıyorum...para için duygularımızla oynandığını düşünüyorum ( bazı dr. için) kimseyle böylelerini karşılaştırmasın Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnn elifçim inş. bundan sonraki doktorların hep işinin ehli, hayırlı olur :1rolleyes:

dnefcim tskler canim kimse bebsiz kalmasin
lotuscum tup bekten tanisiyoruz yanilmiyorsam nick cok tanidik canim
hos simdi hepnizle taniscaz kizlarrr
allahim hamislerimizi kazasiz kurtarsin bizim gibilerinde gobisleri dolsun en kisa zamanda

ya diyorum edit neki acaba kafam durdu valla
evin heryeri gene dip köşe oldu tertemiz
aşimde diyorki taşınırsak aşkım diyor temizleme evi:mymeka:
bende dedim evet canım tozlar uçuşsun havada astım olalım ondan sonra
bu saçlarımıda yolucam evden çıkan saçlarla yastık dolar heralde
salınıkda gezmiyorum kimin saçı bunlar anlamadım valla
neseki işim az kaldı bi toz alacam artık bide yemek ne kadar azmış.
birazdan görümcem gelecek bizde kalacak
denefciğim ermişliğin hayırlı olsun bacım:roflol::roflol:

arkadaşlarım benim hepinize çok teşekkürederim sizin dualarınız sayesinde
hayırlı olur inş hepinizi çok seviyorum ve gidiyorum gene geleceğim hoşcakalın.

Nazım işin hayırlı olsun yavrum...Ne güzel haberler var bugün böyle burda yaaa...

O saçları hiç sorma canım hiiççççç.....Bide böyle köşelerde toplanıyolar,sinie ediyolar insanı sinir...

Bende evimi temizledim,yemeğimi yedim,iğnemi vurdum geldim:))))

Yaa kızlar,şimdi ben yorganımı yıkadım kaldıracam,yatağada pike takımını serdim.Erkenmi sizce pikeye yaaa...

Bu gece dikkat ettimde yorganı hiç örtmemişiz üstümüze,sağda solda dolanıyodu...Bide donmayalım gece yavvv...

Swetim artık işten ayrılmanın vakti geldi kuzum bence,çok zorlanıyorsun...ıstirahat etmen lazım biraz..

Rabbim eşinede en tez zamanda hayırlı bereketli kapılar açsın...

yuppiii işe başlıyorum yaşasınnnnnnnnnn
şimdi aradılar çarşamba günü işe başlıyorummmm
allahım sana şükürler olsun yarabbim.
bugün unutulmayacak birgün olmaya devam ediyor

cnm hayırlı olsun yeni işin
aynen bencede çileğim.bende korkarım yaa.ben uyuyum uyanınca da bebişim yanımda olsun :)

ben uyumak istemem bencil olduğum için bebeğimi ilk önce ben göreyim dünya gözüyle sonra kim görürse görsün

aslınca bağıra bağıra normal doğum yapmak isterim

annem beni 4.5 kilo bir avazda doğurmuş hiç birşey olmamış

doğumdan korkmayın kızlar 7 saat suni sancı çektim sonunda bitecek bir acı olduğu için dayanma gücü veriyor RABBıM

Son düzenleme:
Alhanı aradım şimdi kızlar,sesi iyi geliyordu.Konuşamadık pek çünkü küçük cadı ağlıyordu avaz avaz:))))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ehamdülillah kızımız gelmiş..
Ancak haberim oldu..
Çok sevindim alhanımda kızımızda iyiymiş çok şükür..
Ablam şimdi aradı alhanımı..İyiymiş ama bebeğimiz ağlıyormuş..O yüzden çok konuşamamışlardelikafadulden

Nazım sanada çok sevindim..Allah gönlüne göre versin..Hayırlı olsun inşallah işin..İnşallah gönlüne göre olur rahatlarsın..

Benim çıkmam lazım hanımlar..

Alhanım Allah analı babalı büyütsün..Rabbim sizi ona onu size bağışlasın..
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...

Rabbim hepinize yaşatsın inşallah..tez zamanda hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…