- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.621
hosbulduk canim bizde seninle tanisiyor yanilmiyorsamopuyorumnanaktan
bu arada alhan arkadasimiz dogum yapmis allah anali babali buyutsun opuyorumnanaktan
lotusum hoşgeldinn a.s.
nasılsın bakalımm yerimseniben
hadi hayırlısı inş.
bende senin gibi tam bebek düşündüğüm zaman işe alınmıştım ve erteledim, hemen girer girmez hamileliğim göze batar, bikaç ay geçsin dedim :1ninca:
sonra da ev aldık
ertelendikçe ertelendi anlıcann:1closedeyes:
kızlar bu arada bızım ısım bulma ışi bıraz uzamıstı.....benım kararsızlıgımdan...buyuk ıhtımalle kızımın adı elif ceren oglum burak ilyas olacak nasıpse:Saruboceq::Saruboceq:dua beklıyoruz teyzelerı...:Saruboceq:
bugun buyuk elıfımız geldı sırayla nasıpse defne,alperen,benımkıler ve berrının gelır ınsallah.....aradada buralar hamıs hbrlerıyle cınlayacak ınsallah.........:dance::teytey::sm_cool:
günaydın arkadaşlar....bugün çok anlamlı bi gün.elif simayımız geliyo.
.ALLAHIN izniyle.darısı evlat hasretiyle yanan gelecegin anne adaylarına.
aminnnn canım....hoşbulduk bu arada a.s.
sudenaz ve asi74 tekrar hgniz.insallah tez zamanda hamile kalır bebişlerinizi kucagınıza alırsınız:Saruboceq::Saruboceq:
biz o yüzden hep dua etmiyor muyuz Allah doktorumuzu ilacımızı rast getirsin diye
doktor faktörü çok önemli çokk
Allah ıslah etsin böylelerini :1no2:
kızlar cok sevındım coookkkkk......bı hal hatır soramadım sıze hepınız ıyımısınız canlarkaydirigubbakcemile5
denefımden ve gulyuzumden aldım bugun dogum olacagı hbrını,sansıma nette acıktı grebıldım sukur.......
sudenazcım ve ası 74 hosgeldıniz topıgımıze:1hug:sudenazcım senın tadavı lıstelerınden tanısıyoruz bız bacım hatırladınmı???????rabbım sızlerede hepımızede hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın.......:Saruboceq:
nazım ısın hayırlı ugurlu olsun canım......gozun aydındelikafadulden
mavı ay hosgeldın canım yoktun ne zamandır.......unutma bızı.........a.s.
biliyorum biliyorum lotusumm :roflol:hosbulduk gulum.......borc bıtınce erteleme ısı de bıtecek ama dımı??????topıc cadıları lotus la nehır ısrarlarıyla bezdırır valla senı....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
inş..inş.....kızlar bu arada bızım ısım bulma ışi bıraz uzamıstı.....benım kararsızlıgımdan...buyuk ıhtımalle kızımın adı elif ceren oglum burak ilyas olacak nasıpse:Saruboceq::Saruboceq:dua beklıyoruz teyzelerı...:Saruboceq:
bugun buyuk elıfımız geldı sırayla nasıpse defne,alperen,benımkıler ve berrının gelır ınsallah.....aradada buralar hamıs hbrlerıyle cınlayacak ınsallah.........:dance::teytey::sm_cool:
aminnn elifçim inş. bundan sonraki doktorların hep işinin ehli, hayırlı olur :1rolleyes:aynen canım katılıyorum...para için duygularımızla oynandığını düşünüyorum ( bazı dr. için) kimseyle böylelerini karşılaştırmasın Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar bİr hafta daha İŞe gelİyoprum ama haftanın baŞında havlu atacaĞım nerdeyse
offffffffffff
bugün unutulmayacak birgün olmaya devam ediyoryuppiii işe başlıyorum yaşasınnnnnnnnnn
şimdi aradılar çarşamba günü işe başlıyorummmm
allahım sana şükürler olsun yarabbim.
aynen bencede çileğim.bende korkarım yaa.ben uyuyum uyanınca da bebişim yanımda olsun :)
aaa
hadi hayırlısı geçen form doldurduğun yer sanırım
ne firması, nerede, ne iş yapacaksın ??
arkadaşlar sakınca görmeyenler bana açık adresini gönderebilir mii?
bulunsun istiyorum gamyoncuiremsu[/QUOTE
hiçbir sakıncası yok hatta bizim buralar da beklerim cnm
kızlar bu arada bızım ısım bulma ışi bıraz uzamıstı.....benım kararsızlıgımdan...buyuk ıhtımalle kızımın adı elif ceren oglum burak ilyas olacak nasıpse:Saruboceq::Saruboceq:dua beklıyoruz teyzelerı...:Saruboceq:
çok güzel cnm ikizlerin isimleri
RABBıM hayırlı uzun ömürlü eylesin inş
çok öptümmmmmmm
Kızlar bır hafta daha ıŞe gelıyoprum ama haftanın baŞında havlu atacaĞım nerdeyse
offffffffffff
RABBıM yardıncın olsun benim hamileliğim yatarak çok zor geçmişti
senin işin daha zor mu bilmiyorum ama çekemeyeceğimiz yükü RABBıM yüklemezmiş
hadi az kaldı sık dişini cnm
NEVıNCıM bu sıcakta ne hasta olması
gerçi biz hala yazlık yorganımızı kullanıyoruz ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?