Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Alahancım Allaha emanet ol canım...sağlıklı bir şekilde bebğinle beraber aramıza döneceksin inşallah:Saruboceq:

berincim,tedavime başladım sayılmaz,doğum kontrol hapını içiyorum hala,adet olduktan sonra ilaçlara başlayacağım...

Asicim,kafana takma herşeyi canım,soran sorar boşver,ben alıştım artık,milletin söylemesi vız geliyor artık...

sudecim,bayağı eziyetli ve küfetli bir tedavi şekli olmuş,inşallah bundan sonra böyle sorunlarla karşılaşmazsın

canım benim göz açıp kapayana kadar bebişin kucağında olucak :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Allah'a emanet ol..güzel haberlerini bekliyoruz a.s. a.s.

canım bizim dileğimizde bu..rabbim doğru kişilerle karşılaştırsın bizleri... :Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5

iyi geceler....

Alhanım gülegüle git,gülegüle gel Allahın izniyle...

Seni çok seviyoruz,elif simayımızı çok seviyoruz...

Aklımız kalbimiz dualarımız seninle canım......

Allaha emanet ol....

gunaydın canlarım sızlere evden ayrılmadan sonkez hoscaklaın demek ıstedım sagolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın dılerım en kısa zamanda sızde benım yasadıgm bu heyecan ve mutlulugu yasarsınız.kendınıze ıyı bakın öptüüümmm
bu arada dükkanı ben actım yıne heeee heee heee :))))))

günaydın alhanım canım benim şimdi sen büyük bi ihtimal dogumdasın.dualarımız seninle canım.elif simayımızı çok merak ediyom.annesi gibi kesin güzeldir yegenimiz.

günaydın
alhahım allah yarıdmcın olsun.
rabbim hayırlı ve sağlıklı şelkilde mutlulukla almak nasip etisn kucağına.
alhanımdan haber alan lütfen biran önce bildirisn
herkese günaydın

günaydın arkadaşlar....bugün çok anlamlı bi gün.elif simayımız geliyo.
.ALLAHIN izniyle.darısı evlat hasretiyle yanan gelecegin anne adaylarına.

sudenaz ve asi74
tekrar hgniz.insallah tez zamanda hamile kalır bebişlerinizi kucagınıza alırsınız:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın
alhanım senin için dua ediyorum şuanda . sağlıklı bir şekilde hem kendin hem bebek için kolay eziyetsiz bir doğum geçirirsin inş.allah yardımcın olsun canım benim.aslında sesini duymak istiyorum ama şuan doğumdasındır sen
çok duyguluyum ben bugün yaa.ilk bebişimiz geliyo onun için.

Son düzenleme:
günaydınnnn :teytey:

veeee "0" büyük gün geldii alkisalkisalkis
alhanım Rabbim doktorunu rast getirsin inş.
hayırlı bir şekilde doğumunu yapıp kazasız belasız elif simayına kavuşmanı nasip etsinn :1rolleyes:
şu an ne durumdasın acaba
radycim haber aldığında bize haberlerini getirir inş kaydirigubbakcemile5 eski meski ben anlamam :mymeka: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
(bu arada teşekkür ederimm :1hug: Şeniz)
hayırlısı ile inş. iyi sonuçlar alırsın a.s
biz o yüzden hep dua etmiyor muyuz Allah doktorumuzu ilacımızı rast getirsin diye
doktor faktörü çok önemli çokk
Allah ıslah etsin böylelerini :1no2:
biz de senii çokkkk seviyoruz alhanımm Şeniz
kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn eşimi beklerken alhandan haber varmı diye girdim inşallah şu anda meleği kucağındadır ikiside sağlıklı sıhhatlidirrrrrmalum bugün tahlillerim ve anestezi uzmanıyla görüşmem var bayağı uzun sürer gibii radyolojim alhanla görüşürsen selamımızı söyle onun ve meleğimiz için dualar ettiğimizi heyecanını onunla paylaştığımızı söyle arkadaşımızaa ben kaçıyorum kızlarrrrrrr bugün çok güzel bir gün değil miiii topiğimizin ilk meleği dünyaya geliyorrrrrrrr-belkide geldiiiiiiiiii-:teytey::teytey::teytey:

ya tamam da kaçta arasam ki acaba.anestezinin etkisinden kurtulması felan uzun sürer diye öğleden sonra aramaya karar verdim.ama çok mu geç ki.offff heyecandan elim ayağıma dolaştı.çok merak ediyorum yaa

Saat tam kaÇta gıreceĞı bellı olamdıĞı ıÇın bır saat sÖyleyemıyorum
ama doĞumhanye alıyoralr.sorna sırdakı soĞumalra gÖre sezaryen baŞlıyor.baŞladıktan sonra 1 saat sÜrmÜyor Çıkası.
Bırde 2 saat en fazla narkoz etıkısı felan .gÖrdÜĞÜm dıĞer doĞumlaradan dolayı sÖylyorum.ay allahım ya nasıl bır heyecean bende korkmaya baŞladım.
Ben de 37 haftayı doldurmak Üzereyım.
Bırde 2 gÜndÜr elım yÜzÜm ŞıŞ,artık doĞum Şeklını alıyor yÜzÜn gÖzÜn dıyorlar .
TecrÜbelıler.
Son gÜnerde ayaklar da dıze kadar ŞıŞmeye baŞladı.
Benım kız bazen gelıyor resmne kpıya vurur gıbı vuruyor.
Ay hele de teyzesını gÖrÜnce kapı tıkarl gıbı baŞlıyor.
Onun sevdıĞını bılıyor ya yzÜ bulacak gelmek ıÇın.yok Öyle yaĞma vasktını bekle dıyorum:)))))
ay heyecan bastı Çenem dÜŞtÜ.

swetim darısı sana.bişey kalmadı tabi.heyecanın gayet normal.ben bile burda yerimde duramıyorum.bi imkanım olsa hastaneye bile gidesim var yani :)
onun o hallerini yerinde görmek isterdim.
inşallah seninkini de böyle heycanla bekliycez

bugün çok şanslıyım.patronum ankarada.bütün gün kk dayım.oleyy.haberleri hemen alacam..hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis

radycim o kadar beklemeyelim ya
zaten eşi ya da bi yakını açar telefonu ondan bilgi alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…