- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.541
iyi geceler kızlar eveeeeet 9 aylık marotonun sonuna geldık hep bırlıkte.tüm hazırlıklarım tamam yarın kızımı bekleyecegım.heyecan dorukta.duşumu aldım abdets aldım namazım ve kuranım kaldı.benım için dua edın kızlar olurmu?hepınızı çook öpüyorum ınsallah yarın guzel haberlerle gözümü acarım .hepınızı çoook sevıyorum allaha emanet olun dualarım sızınle :))))))
Alahancım Allaha emanet ol canım...sağlıklı bir şekilde bebğinle beraber aramıza döneceksin inşallah:Saruboceq:
berincim,tedavime başladım sayılmaz,doğum kontrol hapını içiyorum hala,adet olduktan sonra ilaçlara başlayacağım...
Asicim,kafana takma herşeyi canım,soran sorar boşver,ben alıştım artık,milletin söylemesi vız geliyor artık...
sudecim,bayağı eziyetli ve küfetli bir tedavi şekli olmuş,inşallah bundan sonra böyle sorunlarla karşılaşmazsın
eski meski ben anlamam :mymeka: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:Öhö Öhö ben geldim:1ninca:
Abow çilek ajanlık yapıp peşime düşmüş beni alacakaranlıktan topluyor:roflol:
Kız o eski mesajdı bi kerem
(KK'ya girince ilk oraya giriyorum ama, internete geldiğimde mns den seninle konuşmak için koşuyorum naaberrrkaydirigubbakcemile5)
Bu arada kolay gelsin hatun halılarınabuyrunnnnnnnnn
hayırlısı ile inş. iyi sonuçlar alırsın a.sarkadaslar merhaba benımde 1 senedır bebısım olmuyordur sperm testı yaptırmıstık esımle esımın 8mıl cıkmıstı doktorun verdıgı ılacı kulandık 1 ay sonra normal sayıya yanı 25 mlyon sperm sayısı oldu suanda bebek kesecgım olustu yanlız bebişi henuz goemedık ınsallah 10 gun sonra bebişi gorebılecekmıssız bos gebelık olasıda acıkcası benı korkutuyo o ıhtımal benı korkutuyo dua edın arkadaslar umudunuzuda yıtımeyın.....
biz o yüzden hep dua etmiyor muyuz Allah doktorumuzu ilacımızı rast getirsin diyedr.um bu duruma bile ble kalkıştı..beni bilgilendirmedi..yani hormon testinde yumurtalık rezervimin kötü olduğu çıkmıştı..ertelemesi gerekirken ısrarla başladı..bende inandım güvendim..bu iş için muğladan kalktım istanbul a geldim..bu da bana acı bir ders oldu maalesef mafoldumben mafoldumben
biz de senii çokkkk seviyoruz alhanımm Şeniziyi geceler kızlar eveeeeet 9 aylık marotonun sonuna geldık hep bırlıkte.tüm hazırlıklarım tamam yarın kızımı bekleyecegım.heyecan dorukta.duşumu aldım abdets aldım namazım ve kuranım kaldı.benım için dua edın kızlar olurmu?hepınızı çook öpüyorum ınsallah yarın guzel haberlerle gözümü acarım .hepınızı çoook sevıyorum allaha emanet olun dualarım sızınle :))))))
kaydirigubbakcemile3gunaydın canlarım sızlere evden ayrılmadan sonkez hoscaklaın demek ıstedım sagolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın dılerım en kısa zamanda sızde benım yasadıgm bu heyecan ve mutlulugu yasarsınız.kendınıze ıyı bakın öptüüümmm
bu arada dükkanı ben actım yıne heeee heee heee :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?