- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.161
son gün ama anca girebildim kızlar neyse kimse de girmemiş zaten doğru dürüst galiba malum herkez bayram gezmesinde umarım seneye kucaklarımız bebişlerimizle dolu olarak yaparız bayram ziyaretlerini anne adaylığından anneliğe terfi ederiz rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Radyolojim ya valla gözlerime inanamadım::1shok: nasıl sevindim analtamam seni aramızda görünce...:teytey::hooray::sm_cool:inanamıyorum.
ARTIK FORUMDAYIM.KAVUŞTUUKKK
OHHH BEEEE.HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM CANIM ARKADAŞLARIM
çok teşekkür ederim admin çooooooooooookkkkkkkkk.
cezamızı düşürmüşler demekki
kızlar burdan ayrı kalmak çok zor yaaa
inanırmısınız dördümüz de kafayı yedik resmen
allahtan msnleri eklemişiz
yoksa hiçbirinizle haberleşemeyecektik.ordan öööle bakıp sadece okumak yorum yazamamak çok zormuş yaw..neyseee....
HERKESİN GEÇMİŞ MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIMMM
Radyolojim ya valla gözlerime inanamadım::1shok: nasıl sevindim analtamam seni aramızda görünce...:teytey::hooray::sm_cool:
valla sizsiz olmuyormus :çok üzgünüm:
sizlericok seviyorum:asigim:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....bende geldim..bayram hediyesi oldu bu ya....canlarım topigimiz yine canlanacak.sizleri çok özledik...çok mutluyum çokkkkk..buda benden editörümüzeeeeeee tesekkür hediyesi....a.s.a.s.a.s.
burcum denefim günaydın
valla bende gözlerime inanamadım.bi deneyim bakalım dedim.bi girdim şifreyi o da ne.forumdayım
denefim sen nası farkettin :)))))
günaydın canlarm hşg radyolojı hoşgeldın denef çok sevindim sizin gorunce yine hep beraberız çok şükürkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yerimseniben yerimseniben sositososito sositososito :dance: :dance: :dance:
Hoşgelmişler bizim güllerimiz
hoşgelmişlerrrrrrrrr
geçmiş bayraminiz mübarek olsun.
Sayin yetkilililere teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?