- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.141
iyiyim canım herşey çok güzel bahar aylarını çok severim onun için keyfim yerinde
Canım hoşgeldin..Sanırım arkadaşlarımıza şuan ulaşabilmemiz mümkün değil Banlanma olunca siteyle olan tüm bağlantıları kesiliyor diye biliyorum ben...Umarım çok uzun süreli değildir yasakları ...Bende üzüldüm(((
Sen nasılsın canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlısıyla canım....
mumudihaba nevincim sizlerde gelmişsiniz .nasılsınız.
Merhaba;
ben de istiyorum ama daha erken bizim için bazen eşimle hayal kuruyoruz ve o an keşke saisal çiksa diyoruz :)
tabi işin şakasi bu ; henüz 4 aylik evliyiz .
Biraz tazeliğimiz geçsin .
Allahin izniyle ve hayriyla olmasi dileğimiz .
merhabalar bende 1 yıllık evlıyım ve bebiş istiyorum.ama rahmımden rahatsızım daha yaşım genç oldugu için umutluyum ama o yuzden rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,imanlı,güzel evlatlar nasip etsin
Mumu be buradayim ister misin?
Yav ne olacak acaba anne oalcakmiyim .ilerde bayram geldiğinde benim de elimi öpecek çocuklarim oalak mi?
Bayram gelirken bayramlik almak siçin bebelerime çarşi pazar dolaşcak miyim?
Bebeğim dün bana gelmeyeceğini bildiiren kirmii bir mektup gönderdin,aldim çok üzüldüm.tabi sonra hakkimizda hayirlisi dedim.ama belki demiştim belki gelirsin bebeğim.bayram da gerçekten bayram yaparim demiştim.
Anneannen teyzelerin babaannen halan dedelerin hep yonunu gözlüyor aşkim gel ,bebeğim gel
Mumu be buradayim ister misin?
Yav ne olacak acaba anne oalcakmiyim .ilerde bayram geldiğinde benim de elimi öpecek çocuklarim oalak mi?
Bayram gelirken bayramlik almak siçin bebelerime çarşi pazar dolaşcak miyim?
Bebeğim dün bana gelmeyeceğini bildiiren kirmii bir mektup gönderdin,aldim çok üzüldüm.tabi sonra hakkimizda hayirlisi dedim.ama belki demiştim belki gelirsin bebeğim.bayram da gerçekten bayram yaparim demiştim.
Anneannen teyzelerin babaannen halan dedelerin hep yonunu gözlüyor aşkim gel ,bebeğim gel
eh beeeeee beni ağlatın neden mi
geçen sene hamileydim ikizlerimle başaraçağımız gününleri yasıyorduk
kavuşacaktık inşALLAH DİYOR VE SÜREKLİ DUA EDİYORDUM
eşim ve bütün herkez çok sabırsız herkez hazırlıklara başlamak
ikizlerin gelişine tam hazırlık yapmak istiyordu
ama ben sürekli bayramı bekleyim ilk alış verişleri ikizlerimin bayramlık olsun demiştim
olmad bayram gelmeden benden kopup gitmişti yavrularım olmadı yine baişaramadık
RABBİM kısmet etmedi henüz zamanı gelmedi daha bekle
başım gözüm üstüne RABBİM neylerse güzel eylerdi
çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ve halada ağlamaktayım
isyankar değilim ama insanoğlu işte dayanamıyor
işte böyleeeeeeee
bayram gelmişti ama ben bebeklerime bayramlık alamamıştım
pembe kadife bir etek pembe tülden kemerli üstüne beyaz pembe tülden şeritleri olan bir gömlek ya üşürse diye beyaz pembe güller işli bir hırka içine de beyaz bir badi almıştık azrama pembe ayakkabı vardı zaten nasıl hevesle almıştım Allahım kızımın ilk bayramı onlarda ilk bayramlığıydı ama son olacağı hiç aklıma gelmemişti kurban bayramını göremedi yavrum 4 gün kala rabbim yanına alıverdi onu şimdi ise bırakın anne olmayı anne adayı bile değilim hala herşey boşa gitti onca iğne tedavi evet önümüz bayram klasik olacak biraz ama işte benim bayram için düşüncelerim
bayram gelmiş neyimeeeeesenağlamasenağlamasenağlama
aaa arkadaşlaraa nee olmuşş böylee
bu aradaa geçmişş kandilinizzz ve dee gelecekk bayramınızz kutluu olsunn rabbimm kucaklarımızıı hayırlıı evlatlarlaa doldursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?