- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.181
:teytey::teytey:aman da aman ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyy kimler gelmişler:dance:
ama böyle kuru kuru olmaz gelişinizi kutlamak
bak buyrun bize gelin sizi baklava yaptım hadi ama
inanınki geçen gün sizlerle hep beraber yüz yüze bakarak konuştuğumuzu hayal ettim
muhabbet çok güzel olurdu ne güzel stres atardık ohhhhhhhhhhhhhh
:teytey::dance:hadi hoş gelmişsiniz canlar :teytey::teytey:
ben burdayım
ama nereye kaçtı diğerleri
yoksa yemek saati mi?
arkadaşlar
bizde bir liste yapsak kimler bebk sahibi olmak için ne tür tedavi yada yol izliyor mesela ben
swethome............kendi çabası ile beklliyor.........doktora gidecek gibi
yani ne bileyim sorun ne ne tür yol izlmemiz laızm gibi belki yol gösterir.
ne derisniz
selam olsun geleceğin en güzel annelerineeeeekaydirigubbakcemile3
topikimizin gülleri hoşgeldinizzzzz bakın nasılda şenlenmiş topik farkınız belli olmuş hemen bir neşe bir canlılık gelmişşşkaydirigubbakcemile5
ama siz yokken itiraf edeyim topike giresimizde yoktu yaniiiii
Allah bir daha hiçbirimizi kapsama alanı dışında bırakmasınnnnnnn:Saruboceq:
çok özlemişizzzz tekrar hoşgeldinizzzzzzzzz:1hug:a.s.:1hug:
selam olsun geleceğin en güzel annelerineeeeekaydirigubbakcemile3
topikimizin gülleri hoşgeldinizzzzz bakın nasılda şenlenmiş topik farkınız belli olmuş hemen bir neşe bir canlılık gelmişşşkaydirigubbakcemile5
ama siz yokken itiraf edeyim topike giresimizde yoktu yaniiiii
Allah bir daha hiçbirimizi kapsama alanı dışında bırakmasınnnnnnn:Saruboceq:
çok özlemişizzzz tekrar hoşgeldinizzzzzzzzz:1hug:a.s.:1hug:
ewet yakın olsak ahhhhhhmumucugum nasılsın canım.ya bende bazen hayal ediyom.bu topikteki arkadaşlarla oturmusuz.konusuyoz.ay ne güzel olurdu ya.ama hepimiz birbirimizden çok uzagız bacım...ellerine saglık canım.yemiş kadar olduk...a.s.
ahhh canım sagol baklavanda cok güzel olmus ellerıne saglık(yalancıktan anlarsın ya)
sweyhome cum,ben hemen yazayım kendimi...hem bilgilerimizi tazelemiş oluruz..insan unutuyor bazen kim ne yapıyordu,hangi aşamadaydı diye..
Nevinırmak.................4 aşılama,1 tüp bebek,1 dış gebelik.......şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum(((
swethomem nasıl yazcaz neyse ben anlatam sen listele en iyisi ilkinde 3 ay klomen kullandım 4. ay hamiş kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtajla aldırdım kızımda menogon iğne+pregnly kullandım ilk denememde hamiş kaldım şimdi ise 3 ay gonal-f+pregnly kullandım arada da kist oluştuğu için doğum kontrol hapı neyse iki ay ara verdim şimdi kasımda aşılama düşünüyom bakalım nasip işte benim hikayem böyle canımmmgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?